- Íme az új Android Auto!
- Magisk
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
Úgy néz ki, h én is benevezek egy 4870x2-be.
-
Laraxior
titán
válasz Zoli1222 #20401 üzenetére
üdvözöllek a másvilágon
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #20404 üzenetére
gyorsabb? 5%al? max.. de kb 70%al drágábbért...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #20406 üzenetére
miért nem elég két GTX280? ugyanaz csak olcsóbban.
-
Zoli1222
addikt
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #20408 üzenetére
Dehogy így jössz ki a legolcsóbban.
A legjobban akkor jársz ha eladod a 260-at, és veszel 52k környékén te is egy 4870 X2-öt. Erősebb lesz mint a 2db GTX 260, kevésbé fogja befűteni a házat, kevesebb helyet foglal, és az áramszámlád is jóval kevesebb lesz.
Persze ha csak nV-ben gondolkodsz, az más.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Zoli1222 #20409 üzenetére
Gratula! Remélem összejön.
Felejtsd el a fizikára szánt nV-t. 4870 X2 topikba is volt aki betett GTS 250-et a 4870 X2 mellé...most árulja a GTS-t, mert nem igazán jött be neki a fizikázás, kevés játék használta ki. Inkább betesz CFX-be még egy 4870-et 3. GPU-nak.
De a 4870 X2 a jelenlegi viszonylatokban mindenképpen jó megoldás!Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Zoli1222 #20412 üzenetére
Megnézem az új AvP-t pc-n.1920x1200 mindent full-ra téve is játszható volt 4870 X2-vel. Viszont magát az irányíthatóságot, kívételesen jobbnak tartom konzolon. Túl sok a gomb, ezt ezzel kombinálva, azt azzal kombinálva kell nyomkodni, így konzolon szerintem nagyobb élmény. Arról nem is beszélve, hogy nem találtam sokkal szebbnek a pc-s verziót. Szóval pc-n kifejezetten nem jön be, amit nem gondoltam volna.
Ha ennyire kicsik lesznek a különbségek, tényleg nem fogok váltani jó ideig VGA-t, mert a konzolos játszhatóság és grafika rendesen felzárkózott a pc mögé. Tényleg már csak az szól a pc mellett, hogy 1 évben 1-1 játékot megveszel ami jó, és amit a neten tudsz tolni multiba.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
válasz Zoli1222 #20412 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
Nah jön az MW2-höz DLC és természetesen pénzért adják Hogy ehhez mekkora pofa kell
Lesz benne 3 új pálya meg kettő az MW-ből átemelve nagyszerű ezért képesek pénzt elkérni.
Mocskos egy banda mások komolyabb kiegészítő tartalmat adnak ráadásul ingyen a játékukhoz. De hát a profitHope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Itt vagyok, naponta olvasom a topic-ot, csak nem volt mit mondanom.
Találtam állást a szomszédos kisvárosban, most oda járok dolgozni aztán estére már eltikkadok, mert korán kell kelnem.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Gyerekek a GT240-es a régi kártyákkal összehasonlítva milyen teljesítmény szinten van?
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Zoli1222
addikt
Ehhh. Jónak néz ki nagyon az új MoH! Sztem brutális lesz.
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #20421 üzenetére
az ASUS hűtőkkel óvatosan.... nem összesajtolni
-
zack
nagyúr
Metro 2033...kötelező darab! Mindenképp szedjétek le.
Very High-ban valószínű csak a 140k ATi 5970 fogja bírni. A 4870 X2 "csak" high-ban bírta 1920x1200-ban 4xAF-el.
Eddig nagyon tetszik a game, de a Crysis-nál is gépigényesebb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
2 évre rá jóhogy jön valami... épp ideje
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Figyumá' fiúk! Mi a pöcsömért nem tudok Win7-re Daemontools-t telepíteni? Az előző rendszerrel nem volt semmi gondom, itt meg aszongya, hogy inkompatibilis, és a telepítő mindig restartot kér, majd megint, és megint... Segítsetek már velehogy lécci!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Cyberpunk
félisten
Már én is nézegettem nem rossz kissé Fallout és Stalker beütése van elsőre
Viszont ebben a játékban erős az nVidia marketing már eleve Fermit ajánlanak hozzá de a találgatós topikban az a fáma járja hogy a maximális graf.hoz nem lesz elég egy GPU
Szóval hölgyeim és uraim lehet készíteni a GTX480 SLI-tHope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #20433 üzenetére
Ja ja...Stalker feeling nekem is, pörgősebb, parázósabb játékmenettel.
Bebaszna ha 5970 nem vinné very high-ban... Viszi az. Persze max. AA és AF biztos nem fog menni.
4870 X2 is megy egész jól very high-ban, de az akcióknál kissé belassul. Szóval az 5970-nek elégnek kell lennie. De high-on is éppen eléggé szép. Bár ha 4870 X2 kell a high-hoz, akkor a 260,280,285 nV karik mennek a levesbe ilyen részletességnél, ill az összes 1 GPU-s rendszer is velük együtt. az 5xxx szériát kvéve.
A régiek közül a 4870 X2, 4890 CF, GTX 295. Ezeknél van esély a high beállításra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cyberpunk
félisten
Na ja csak itt is DX11-van. Komolyabb tesszellációval mint amit eddig láthatunk az ilyen játékokban. Ez is befolyásolhatja a játék futását és azt beszélik a GTX480 az lenyomja ebben még a két GPU-s 5970-est is
No meg persze az nV pénze is benne van a dologbanNekem GTX260 van azzal egyértelműen felejtős.
Most a Stalker CoP-ot nyomom és hát mivel az új monitorom még mindig nincs meg ezért a régin tolom 19" 1280x1024.
És hát mindent maxra tolva épphogy csak elmegy 30 fps körüli átlaggal, de néha durván beakad egyértelműen elfogy a Vram még ebben a felbontásban is
Bele se merek gondolni mi lesz Full HD-banHope was the right choice, and it always will be.
-
őstag
Már megvan, de még annyira Falloutban meg Dirt2-ben vagyok, hogy nem mostanában fogom feltenni. Fullban tutira nem tudom majd tolni, bár nem tudom procit mennyire eszi, mert nálad látom 2 mag van, lehet az nálam előny lenne, hogy van 2 plusz mag, de gondolom egy jobb VGA többet érne. Mondjuk amelyik játék csak 5970-el menne jól azt fel is dughatják maguknak tényleg.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Cyberpunk
félisten
Szegény Tirexi-t már bojkottálni akarják [link].
Baszki hogy én menyit röhögök ezen a sok marhánHope was the right choice, and it always will be.
-
-
DonMedve
addikt
válasz Játékos #20438 üzenetére
Szedd le a legfrissebbet,annak jónak kell lennie!Innen lecuppanthatod!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest