- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Én nem mondtam, hogy NE! Azt jelenti: nesze!
Nem tudom, a kolléga honnan vette az 1000Ft pk-t, de eléggé félreinformált vele, mert én már kétszer is rendeltem, és 200 Ft volt a pk, persze én előre utaltam az árat az úriembernek. Teljesen megbízhteó, gyorsan ideért, és a piros-kék szemcsi asszem, 300 Ft.[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Henk
veterán
válasz ADAM1337 #20142 üzenetére
Én is ma néztem meg, mondjuk engem csak a single érdekel. Nem olyan rossz game bár nekem a cod jobban bejön, valahogy olyan lomha az emberem. Kicsit nehézkesen is indult az egész game, de ezen felülkerekedtem. Egy fps-t, hogy tudok nézni benne mert arra még kíváncsi lennék, de a fraps valahogy nem működik?
-
őstag
Ezen mit röhögtem, nagyon nagy:
Anno domini a holdért folytatott nagy verseny során Armstrong eljut a holdra. 10 perc múlva üzenet:
- Houston! Baj van! Az oroszok már rég itt vannak! Már a hold negyedét vörösre festették!!!!!
- Hagyja őket érvényesülni, Armstrong.
Újjabb 10 perc múlva:
- Houston! Már a hold fele...
- Mondtam valamit Armstorng!!!
Fél óra múlva:
- Houston! A hold háromnegyede vörös, de elfogyott a festékük! Mit tegyek?
- Adjon nekik.
Armstorng nem tudja mire vélni a dolgot, de ad az oroszoknak festéket.
5 perccel később:
- Houston! Az egész hold vörös!
- Elmentek?
- El!
- Jó. Akkor fogja a fehér festéket, és fesse fel kibaszott nagy betűkkel, hogy "Enjoy Coca-Cola" !RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Cyberpunk
félisten
Hehe ez jó volt
Én is tudok egy jót:A vadász 20 év után felébred a hibernációból és el megy a hivatalba hogy kiváltsa a vadász engedélyét.
- Na és mire szeretne vadászni. Kérdi a hivatalnok.
- Szarvasra.
- Sajnálom azok már kihaltak!
- Akkor vaddisznóra.
- Már azok is kihaltak.
- Akkor mókusra
- Szintén kihaltak.
- Akkor mire lehet? Kérdi a vadász.
- Hát lehet cigányra.
A vadász ki is váltsa az engedélyét öröm ittasan megy ki kapásból észre vesz két cigányt egy kuka mellett akik basznak.
Nyomban ki is használja az alkalmat és lelövi őket.
Arra megy egy rendőr.
- Hé maga meg mit csinál?
- Nekem azt mondták hogy ez legális. Van rá engedéjem.
- Igen, de párzási időszakban ráadásul etető mellett...Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #20157 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20147 üzenetére
nincsenek is kidolgozva, licensz nélküli kreált valamik
hasonlítanak mondjuk az AK-ra, M4re, RPG... de olyan kidolgozatlanok...
amúg a fizikai része nagyon tuti,bennt voltam egy házban, velem szemben a tank, és szétszedte a házat körülöttem pedig azt hittem ott biztonságban leszek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cyberpunk
félisten
válasz KillHates #20159 üzenetére
Hát hamarosan április 1.-től már három évet is kaphatok egy ilyen viccért ez az elszomorító.
Ha valaki el kezd cigányozni vagy zsidózni stb..
akkor kérdem hogy szólítsuk őket mindig is így hívták őket.
A cigány pecsenyét sem mondjuk úgy hogy roma pecsenye[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Játékos
addikt
válasz Cyberpunk #20164 üzenetére
Akkor április 1-ig van időnk? Addig cigányozzuk, zsidózzuk ki magunkat!
Egy népség, most a zsidó védi a cigányt, de hamarosan sokan lesznek a fekák, majd ők védik a zsidót...
Egyébként pedig olyan szó NINCS a nyelvünkben, hogy roma! Nem is értem! Ez egy cigány szó! Miért kéne nekem azt használnom???? Ha elmegyek akármelyik országba, akkor ott azt fogják nemek mondani, hogy "Magyar"? Lófaszt! Mondják majd, hogy ungarische, meg hungarian!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
válasz Játékos #20165 üzenetére
Szerinted a nem cigány érdekeltségű Index lapcsaládhoz tartozó Prohardver moderátorai milyen gyorsan bannolnának minket, ha ráfekszünk most erre a témára...
Szóval hagyjuk, shalom mindenkinek. Szavazzatok a Jobbik-ra ha jónak látjátok és talán megoldódik ez a "probléma" is.
Na elég ennyi ebből a témából! Ami tuti, hogy jön a Fermi tavasszal és kapnak a vörösök a pofájukraTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Játékos
addikt
-
Laraxior
titán
Tom Clancy's Endwar
vélemény?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #20173 üzenetére
nulla.
-
ADAM1337
nagyúr
Mai nap elszórakoztam a gépem festésével: [link]
A ház maga fekete lesz, remélem ütős összképet alkot majd. -
Laraxior
titán
ASUS ARES
2db 5870es VGA egy nyákon...
4GB rammal
éééééés
3 tápcsatival"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #20182 üzenetére
3 tápcsati?Itt a ph-n egy 8-ast,meg egy 6-ost írtak róla,hogy beleférjen a 300W-ba,és az órajelei is csökkentett.Vagy ez az ASUS egyedi cucca?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Cyberpunk
félisten
válasz KillHates #20166 üzenetére
Na ja a Fermi az odabszos lesz
Bár úgy nézz ki hogy a HD5970-est nem fogja be a GTX480 mondjuk ugye az eleve két GPU-s míg a GeForce az egyenlőre csak egy, majd talán egy későbbi rev.-ből lehet ott is két GPU-s na az egy kicsit nagyot ütne
Viszont állítólag a GTX470 az a HD5870 ellen lesz küldve szóval nagyjából egy szinten lehetnek majd.
Viszont már most látszik hogy tesszallációban a Fremi elég komoly lesz a GTX480 a HD5970-est is elkenheti benne.
Persze kérdés hogy a jövőben mennyire terjed el ez az eljárás. Mondjuk a DX11 egyik legjelentősebb újítása úgyhogy van rá némi esély.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz ADAM1337 #20188 üzenetére
Én már jó ideje előrendeltem elvileg most a héten kéne jönnie remélem ide ér
Én is szoktam torrentezni de a multis játékokat mindig megveszem nekem nem hiányzik a szívás. Sajnos a Cod6-ot is megvettem bár ne tetem volna Igaz hogy egy párszor végig toltam a single-t és azért multiztam is vele, de számomra csalódás. Azt a 12K-t nem érte meg talán a felét éri annál többet nem.Hope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #20189 üzenetére
Bad Company 2-ről beszéltek?
Gondolkodom rajta nagyon, megvegyem e vagy sem...elvileg 03.01. vagy 03.02.-én érkezik és 10k. Nem kevés, de ha jó a MP része akkor akár meg is érheti. Anno a Crysis Wars + Warhead 7k volt, sajnálom hogy a mostani játékok mind 10 vagy 10k feletti áron jelennek meg. Mennyire lehet jó a multiplayer része a Crysis Wars-hoz képest? Grafika, játszhatóság, realistic..stb.Laraxior:
Fater...Te megveszed? Mert ha váltanátok Bad Company 2-re, lehet én is csatlakoznék hozzátok, és létrehoznánk egy fasza PH-s hadsereget.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Játékos
addikt
Jó reggelt nektek!
Egyébként szerintem nem rossz a Bad Company 2 single-je sem. Legalábbis amennyit játszottam belőle, az teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
shteer
titán
-
Laraxior
titán
nem hinném.. nekem nem tetszenek a fegyverek benne... innentől halott ügy az egész.
a következő game amit eredetiben fogok megvenni,előrendeléssel,zsákbamacska módra, az a Crysis 2. Crytek-ékben még nem kellett csalódnom. Mind a 4 munkájuk korszakalkotó egyedi játék.
Addig meg úgyis lesz mire költenem...sajnos kicsit felgyűltek a beruházandó dolgok.
-Voltam a hétvégén airsoft-ozni, és nagyon jó volt, hát megint el kell kezdenem
-Aztán vettem egy RC-autót, azt is meg akarom csinálni szépre, mondjuk az kijön 15k-ból.
-2db 4890, egy UD3P alaplap... sajna van kiadás.
-kellene még 4 nyárigumi,felni sem lenne rossz dolog.
-Nyakamon a biztositás, súlyadó,törelsztő...jövő hónapban tuti nem fogok semmire sem költeni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ADAM1337
nagyúr
Majdnem kész a gépem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest