Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #16702 üzenetére
Uram!
Tudta azt a bölcseletet, hogy az a legnagyobb tudás az, ha tudod, hogy ki tudja a megoldást? Köszönöm szépen! (A P5Q topikban se tudta senki...)
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
biggamer
veterán
Két túlhajtott GeForce GTX 295 az EVGA-tól : [link]
BFG shows two new water cooled cards : [link]
Zotac GTX 285 InfinityGet water block : [link]
Scythe Mugen 2 CPU Cooler Review : [link]
Intel i7 920 Processor - XtremeComputing : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
NFree
addikt
Srácok úgy néz ki meghalt az ssd-m , hogy hogy fogom gariztatni még nem tudom, fasza 1.5-hétig bírta szegény lehet bebuktam az árát
vga
-
NFree
addikt
válasz biggamer #16707 üzenetére
Egy ujraindítást követően , már nem látta a gép mint csx valami (nem emlékszem pontosan), hanem ha jól emlékszem valami local valamit írt ki hellyette, másik vinyóról boot-oltam xp-vel, az meg nem látja abszolút a meghajtót. Nem tudom mi lessz vele, írtam a srácnak akitől vettem , hogy tudnám legariztatni, mivel elvileg élettartam garis de egy szem papírt nem kaptam rólla, telcsim meg most nincs, hogy elérjem a srácot , mert tegnap beleesett egy vödör vízbe s nem vettük észre egy fél órát ázott szegény
S megmondom öszintén , most hírtelen nem tudom hol kopogtassak gari ügyben
Ez a két nap nem az én napom , ilyenkor van tele a kis tököm annyira a pc-vel , hogy legszivesebben hozzávágnám valakihez aki eleget fizet[ Szerkesztve ]
vga
-
Laraxior
titán
biosban se látja? tetted másik sata csatira? kösd le a winyot maradjon csak az ssd rajta... tedd ahci módra..stb próbálkozni kell vele
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NFree
addikt
válasz Laraxior #16709 üzenetére
Nos annyi van , látja biosban Pontossan ezt írja ki JM LOADER 001 0100001 (4gb) és kész, megpróbáltam ujra perticionálni, formázni, de fojamatosan csak ezt fogad , a vin meg nem is látja , próbáltam másik sata csatin is . ennek annyi.
Most meg próbálok gari ugyben irogatni de eddig nem kecsegtető az ajánlat , kaptam egy német uriember névét, tel szám , hogy vele csevegjek a garival kapcsolatba, na fasza akkor ez itt fog szétrozsdálni a polcon
Megpróbálok majd beszélni ősi vel- habár szerintem elhajt a b@ pi..... -ba.
nem tudom mi legyen ezt becumiztam , pedig egy hétig de jó volt.Azon agyalok eladom az egész gépet a picsába egész évben erre a szarra költöttem, apránként , hogy végre olyan legyen amilyennek szerettem volna erre megint becumikáltam , mint a multkor a q9550-et, azt a lóvét is leshetem ennyi erővel itt osztogathatnám a lóvét . Lehet jobban járnék KiB@.... mérges vook magamra
[ Szerkesztve ]
vga
-
Laraxior
titán
mi lett a q9550el?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
jaa arról tudok, aszittem mégegy eset
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #16714 üzenetére
naná ma délután, elsőbbségivel
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #16716 üzenetére
H2O..gyorsan rendelj még ilyen ventit..én is 6ot használok, igaz nem a radin, de 5Von...szobaventinek halk és még igy is tolja a levegőt mint állat
-
-
shteer
titán
egy kis help kellene
adott egy szemetelős 8800GTX aminek ultra órajele van biosban
vissza kéne állítani eredetirekellene nekem egy megbízható kolléga aki kicsipénzé vállalná a feladatot
én nem tudom megcsinálni, mert nem fér be a vízhűtéstől és ezért nicns kedvem elcseszni egy fél napot
PCI-os vga-t is tudok mellékelni hozzá
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
biggamer
veterán
-
DonMedve
addikt
Rohadt posta!Az egyik ventinek kitört a közepe! Ez nem az én napom!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Játékos
addikt
válasz DonMedve #16730 üzenetére
Kitört a közepe?? Ahhoz mennyire kellett a doboznak/csomagolásnak szétmennie?! Minek vetted át a csomagot?
Vagy a csomag nem volt szétbombázva? Akkor lehet, hogy törötten lett feladva...Egyébként sztem a vízhűtést ne bánd! A legjobb léghűtőktől csak egy kicsit hatékonyabbak, de jóval drágábbak! Nekem a hűtésem majd' 100k! Tény, hogy passzív, hangja nincs, és jobbak egy kicsivel a hőmérsékletek, mint levegővel, de az fele-harmada ennyibe kerül. Meg kevésbé veszélyes, meg macerás... Bár Te tudod. Meg hát engem se lehetett lebeszélni anno. És nem is bánom. Mondjuk 2 VGA-t tönkretettem, mire megtanultam a leckét!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Ha nem írod rá, hogy törékeny, akkor nem az a lényeg, hogy dobálják, hanem az, hogy megérdemled. Ebben az esetben a feladó a ludas mindenképp, mert baszott becsomagolni rendesen...
-
Henk
veterán
válasz Játékos #16734 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van.Jártam már úgy,hogy a vevő 100ft-on variált,hogy ne úgy adjam fel mert akkor drága a posta.Csomagot törékenynek feladni úgy tudom csak prémium kategóriában lehet ami eleve 1600-1700ft,sok esetben több mint pl.egy venti ára.Ezenfelelül csomagban csak úgy vesznek fel valamit törékenynek ha elmozdulás ellen rögzítve van.Jártam már így is,hogy vga-t adtam fel bombabiztosan becsomagolva,de abban a dobozban egy külön kis dobozban volt kábel meg dvi átalakító.A néni megrázta a csomagot és azt mondta,hogy ez zörög nem veszi így fel törékenynek hiába magyaráztam,hogy ami törékeny az külön dobozban van és az nem zörög,csak a másik részében vannak apró sz@rok amiknek meg nem árt.Persze minden megoldható,de ha veszek egy 1500ft-os ventit akkor a postára már nem szeretnék még 1x annyit kifizetni.Ez egy értékesebb dolognál már értelemszerűen nem így működik.
-
Játékos
addikt
NA nemááá! Egy 1000Ft-os ventit mi a csának átpostázni a világon? Meghamá', akkor fogok egy kartondobozt, tele ingyenes szórólappal, amit összeszedek a lépcsőházban, oszt mehet LEVÉL-ként! Még ha fél méteres az a doboz akkor is, csak ne legyen 2000 gramm! Ugyanannyi, mintha borítékban menne... Ha meg értékes venti, nem 1000Ft-os, akkor nem kell sajnálni a pk-re, vagy aztán sírni, hogy összetört.
Nem a Posta a felelős a baromságainkért! Mondom mindezt úgy, hogy egyszer már megjártuk, mert egy VGA ment tönkre, odalett 10000 pénz, de jegyzőkönyvezés, panasz megválaszolása után igazat adtam a Postának!
Szerintem mindenki olvasson utána a dolognak, és legyen körültekintőbb!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
DonMedve
addikt
Lara remélem olvasod amit a srácok irnak!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #16738 üzenetére
ha úgy érzed hibás vagyok jöhet a privi ... nem hiszem hogy inkorrektségemről lennék hires
a GTX280as esetemet hagyjuk...
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #16739 üzenetére
Ja, hogy te vagy a feladó? Nem az a lényeg, Mackó mit ír! TE mit gondolsz? Lelkiismeretesen jártál el az ügyben, hogy a havernak rendben odaérjen a ventije?
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
NFree
addikt
Szerintem az én esetem ne gátoljon meg benne, mert marha jó dolog, én csak becumiztam , de holnap küldöm németbe a csx-hez , mi lessz vele nem tudom
Más , csomiküldéssel kapcsolatba, Én anno a procit mikor küldtem Larának még biztit is kötöttem rá 60k-ra a boríték tele volt béjeggel
De hál isten megúszta az utazást oda vissza.Laraxior
Lessz I7???
Én nagyon agyalok rajta csak azt nem tudom .1 minek 2 kinek adjam el a mostani gépet, te annó jól kiárultad a masinát[ Szerkesztve ]
vga
-
Laraxior
titán
70.000 ft a biztositásom az autóra..kétlem hogy lesz i7...főleg úgy hogy a mostani konfiggal is megy minden szépen
igazából nem érzem a szükségét... keveset gamelek... most is csak 3GHz-en jár a quad de üresben visszaveszi a szorzót meg a feszt is VGA is alapon... szal igy nyomom jelenleg de ez is tökéletes"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NFree
addikt
Lekéstem , azt lenne jó tudni ssd-vel kapcsolatba, hogy ugye az intelnek volt valami vezérlőcsippel valami gondja, s arra gondoltam ebbe is az lehet, annyira nem vagyok a témába , a lényeg amikor vettem akkor az árgépen ránéztem pont erre a tipusra s, hogy volt azzal a vezérlőchippel a probléma eltünt , az összes ugyanijen tipusú ssd az árgép oldalairól,
Lehet van valami köze egymáshoz lehet nincsvga
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #16740 üzenetére
Medve majd megirja ha gondja van addig nem tudok mit kezdeni a dologgal amig mások irnak helyette.
-
biggamer
veterán
-
Játékos
addikt
válasz DonMedve #16746 üzenetére
Én tegnapelőtt kaptam postán egy UPS-t. Valami 13-14 kg, és semmi baja nem történt. MÉGILYET! Nem értem, hogy nem baszták szét a postán?!
Mindegy, Ti dolgotok, nincs semmi okom/jogom beleugatni, igaza van Oszkárnak...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
DonMedve
addikt
válasz Játékos #16747 üzenetére
Most nehogymár Én tegyek róla,hogy a faszom posta szarik bele mindenbe!Ha nincsen páncélszekrényben 4 biztonsági őrrel ellátva akkor avval mindent lehet!Ezt mondtam akkor is a postán,amikor volt a proci mizéria!Nem azért irtam be a topikba,hogy essetek nekem,csak megjegyeztem.Ezt meghogy"-Lara remélem olvasod amit a srácok irnak! ",ezt poénnak szántam.Max. annyi róható fel Larának,hogy belerakhatta volna egy dobozba,de nem tette,ezen kár lovagolni.Ha hibáztatnám akkor szóltam volna neki,de nem megyek sirva senkihez,mintahogy eddig sem tettem. De lehet nekem is rá kellene szoknom,ha már ilyeneket feltételeznek!De szarok bele azt hisztek amit akartok! Játékos képzeld az elmúlt kb 40-50 bizniszem vagy kitudja mennyi,nekem is gond nélkül zajlott,kivéve ezt az utolsó kettőt,erről is én tehetek?
[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
válasz DonMedve #16748 üzenetére
Hogy a pitsába jött ki a közepe? Ránézésre is elpusztíthatatlan ventikről van szó. kb fél centis müanyagbol van a kicsike Ejjj gyerekek hát erre kell hazajöjjek Amugy maci ha nem hajtod a quadot 3600-nál feljebb haggyad a vizet, csak pénzkidobás az a pár fok amit nyersz, jó az a mugen 2 Mostmár venti is van ami tolja rá a levegőt! Amugy csak a közepe jött ki a négyzetműanyagból? Mert ha igen akkor még a motor mehet, és bár kicsit veszélyesen de müködhet a kicsike
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest