- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Na gondoltam benézek mi folyik itt, de látom hogy a szokásos problémákkal küzdenek ugyanazok az emberek
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
qantum
senior tag
nekem van egy titi tipp , önbizalom növelésre keressetek profi csajt
negyedes - ima helyett inkább egy fenékenbillentés kellene nektek, hogy kimozduljon a hátsótok a holtpontról ![ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
Apollyon
Korrektor
Mi a halálért nem tudnak békénhagyni az exek? Mi közöm van már hozzá???? Mér nem megy a francba már és hagy békén?????
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nepszter1
addikt
de most egyvalmai kellene nekem..
*DE MÁR NAGYON..
*jóidő->motor..
*(L)
*a véremmé válna..
nepszter üzenete:
*azt hittem mást irsz
вєттч üzenete:
*nem kell pasi
*
*ha arra gondoltál
*de nem mindenáron..
*nekem most jóidő kell..
*jaés..
*amúgy is..
*első a motor..
nepszter üzenete:
*
вєттч üzenete:
*MINDIG
*
*második a haverok..
*és ha van pasim akkor hááát
*mondjuk a kettő közöt
*úgy óvatosan
*ÓVODÁS KISLÁNY
jólvan felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Hidd el, ha leszarod online, akkor ott motoszkál majd a fejében hogy vajon most mi lehet, néha a kevesebb több. Ha meg besértődik, akkor otthon b*ssza meg magát a vibrátorával, önző picsák nem kellenek, msn-es beszélgetésből pedig ritkán lesz dugás.
Fizikai kontkatus, ez a lényeg, gyorsabb és a végén pontosan ezt is szeretnénk elérni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Apollyon
Korrektor
válasz negyedes #43709 üzenetére
Na most akkor elmondom úgy hogy csak félig látom a billntyűzetet.
Ezt a hszt kb 15 percig tartott megírni, szal értékelni ;PSzal rámírt az ex hogy mmi a stájsz, elmondtam, kb utolsó téma amiről beszéltünk.
És elmondta, hgy kb nem tudta, hpgy elmonjda e vayg sem, de elmondta véügl, hogy 1 hete van már pajsuja. Én ezebn totűl kiszészültem. Nem is rajta, hanem az életen, hogy neki előbb sikerlt, mint nekem, bár nekem egy hóbanpja összejött egy másik csaj, szal aflafím rulz. birtoklási vaágy, nem is kéne min aggódnom, mert ugye nekem előbb összejött, csak az érzelmekkel nem vagyok íggy.... ez szar, ez van...A pultos csaj akiről beszéltem már folyamatban, kigondolom a témákat amiket levágok majd enki, biztosra akarok majd menn.i A "strigula" nem hajt, inkább kapcsot szeretnék már, elefeljteni az előzőt... Szukoljatok, sokajt fejlődnék bellúle.
Bocs, szászezer sör, meg bor uttán írtam ezt a hsz.
De eméklni fogok rá.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lirion
addikt
válasz Apollyon #43720 üzenetére
Kis tizenéves csajok szoktak így kiborulni az ilyenek miatt, szóval ha te nem érzed annak magad, akkor fejezd be a nyüszítést, növessz tököt és állj a sarkadra. És felejtsd el azt a marhaságot, hogy csak akkor érzed jól magad, ha jól működő kapcsolatban vagy.
Mellesleg az ilyen "biztosra akarok menni" témák a legritkább esetben sülnek el jól. Inkább csak beégés a vége...
-
Vladi
nagyúr
Á elhiszem, hogy szar most. rádöbbensz, hogy nélküled is van neki élet, meg pótolható vagy.
Ne aggódj, elmúlik az érzés. Most szar, de majd kijózanodsz ( ) és máshogy látod majd a dolgot. Kicsit még sajog, de a lényeg, hogy ne ess vissza. Menj tovább, akkor hamarabb elmúlik.Ha meg találsz egy rendes csajt, akivel egymásra vagytok kattanva, akkor már az egész csak homályos nosztalgia lesz.
Jól kiüthetted azért magad.
Jah még valami: Nyugodtan kiborulhatsz. Tombolhatsz. Akár sírhatsz is. Mert akkor mi van? Semmi. Jobban leszel tőle és hamarabb összeszeded magad.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
orbano
félisten
-
agrarfiatal
senior tag
Nagyon akarásnak is nyögés ám a vége
Felejtsd el, hogy mindenáron valakit akarj magad mellé. Ez nem egy verseny, hogy az nyer akinek szebb, jobb, hamarabb megvan stb. még sorolhatnám.
Ez a való élet!!!! Magadat kell legelőszőr elfogadni és azt, hogy egyedül is jól érezd magad. Ha ez nem megyek akkor a párkapcsolataid is zátonyra fognak futni.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
-
runner 125
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz runner 125 #43728 üzenetére
És ő milyen alapon hord le téged? Ha jól emlékszem, ő kefélt félre az előtted lévő exével. Már bocs, ha kellemetlen emlékeket idézek fel az említésével.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Apollyon
Korrektor
Jó reggelt! Úgy fáj a fejem, hogy szétesik
Látom alkottam
Amikor megírta msn-en, bár ő semmit nem látott belőle, olyan ideges lettem hogy megfájdult a fejem mérgemben. Amúgy haverok maradtunk, de ez is ugye csak neki volt jó, hogy nyugodt legyen a lelkiismerete hogy én őt nem utálom, errre ugye később jöttem rá.
Kémkedtem utána facebookon, hogy lássak vmi jelet, hgoy lett vkije, és hogy pofánvágjon a dolog hogy hagyjam már a francba, lépni tovább.Ehelyett ő pofánvágott, nem kell facebook. De ez kellett. Haverral voltam, ő nem, de én úgy leittam magam, mint a szemét.
Még szar, pont az amit írtatok. Erőltetni nem fogom az újat, csak kéne, hogy sikerüljön túllenni. De most már legalább tudom hogy tényleg lehet menni tovább.
Többé nem beszélek vele, rámír nem válaszolok, telefonszámát most töröltem ki.
És ezt is mindenkinek: ha már semmi sem köt az exhez, nem kell barátoknak maradni, és nem szabad vele beszélni soha többet.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Abszolút semmi probléma, h felhoztad. Már túltettem magam az egészen.
..olyan okokkal, h én voltam az oka, én hanyagoltam el, én változtam meg, bla bla."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
negyedes
addikt
válasz runner 125 #43735 üzenetére
igy van. a legnehezebb dolgo szembenezni azzal hogy mi mit is tettunk es a legkonnyeb az hogy masra haritjuk a feleloseget.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Tim82
félisten
Jaja.
Kiki18: simán, elég sokan túléltek már ilyet. Csak azóta nem azzal a nővel vannak együtt.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
őstag
válasz runner 125 #43735 üzenetére
Jártam én is így..még feldolgozás alatt,pedig több mint egy éve történt..hogy lehet az ilyen"előttem lévő exel való megcsalást" túlélni? Számomra elképzelhetetlen.
-
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #43717 üzenetére
jaja nekem is egyből ez jutott eszembe. Bár kissé szerényebb mocival azért
-
törölt tag
F*sz kivan már ezekkel a rohadt taktikázásokkal, túlbonyolításokkal. Minek?
-
Apollyon
Korrektor
válasz orbano #43739 üzenetére
hát az is jah.
Csak tök jó lenne, ha pikk-pakk el tudnám feledni ezt az egészet, hogy egyáltalán létezett.
fordfairlane: úgy értettem hogy ha vége van a nővel a kapcsnak, onnantól már semmi nem köt hozzá.
-
mocsanisi
senior tag
Na mesterek erre mondjatok valami okosat.
Voltam annó noise-on, WB-ben. Ugye kiküldtek minket a rendőrök, átmentünk a mekibe. Volt ott egy társaság, haverom ismerte őket, meg én is ismertem onnan 1-2 embert. Kicsit be voltam csiccsentve, nem volt vészes. Volt a társaságban egy csaj, valószínüleg a pia miatt eléggé feltűnően néztem, a lényeg hogy feltünt neki. (nekem nem ) Barátnője akit ismerek rá 1 nappal írt random, hogy azt mondta a csaj hogy helyes vagyok de pasinak nem kellenék vagy ilyesmi. Mondom jó. Aztán face-en elkezdett commentelgetni, meg like-olgatni, én meg elkértem az msn-jét. Kiderült hogy kb. 5 percre lakik tőlem. Dumálgattunk. Ugye írtam a nyíregyi story-t a múltkor, akkor mondtam hogy nem érdekel mostmár kicsit leállok ezzel a csajozós témával. Még valamelyik nap ráírtam este 7 körül hogy nem talizunk-e, mert ő nem szeret tervezgetni, gondoltam elég spontán lesz... Hát nem jött össze. Erre ma rámír hogy tali? Mondom rendben. Átjött, ott volt kb. 3 órát beszélgettünk, zenéthallgattunk. Nem voltam valami nyomulós, ami így utólag átgondolva hiba. Fizikai kontakt ha nem is nagyon de volt. Azért próbáltam úgy alakítgatni a dolgokat hogy legyen. Elvettem a pénztárcáját, aztán mondtam hogy vegye el ha kell neki vissza, ez egész jól sikerült akció volt... Ültünk az ágyon a falnak támaszkodva és hallgattuk a zenét. Aztán mennie kellett... Hideg volt, hazavittem. Na most ilyenkor nem tudom hogy mi van. Egyik oldaról ő akart találkozni, másik oldalról viszont ott volt ez hogy pasinak nem kellenék... Foggalmam sincs mi lesz. Szerintem találkozom mégegyszer vele, megpróbálok valami alkalmas pillanatban alkotni valamit... Azért várom a véleményeket"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Apollyon
Korrektor
válasz mocsanisi #43747 üzenetére
Én inkább javaslom a facebookot. Az msn olyan kötött, főleg most van tele a faxom az msn-nel, meg azelőtt ott kell egy időben ülni.
Szal pofakönyv, ott jobb üzengetni, válaszol ha akar, válaszolsz ha akarsz.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest