- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz runner 125 #43400 üzenetére
22 elmultam es multheten 17 kaptam egy 16 eves csajtol :|
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Tim82
félisten
Ahelyett, hogy sírnátok, növesszetek szakállat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
agrarfiatal
senior tag
szerintem kell egy kis borosta és kész is. Akinek jól áll az hagyja úgy és csak 2-3-4 nap múlva borotválkozzon és egyből nem lesz olyan "gyerekes" feje. Bár mikor a fiatalabbak csókolomot köszönnek az sem kellemes.
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
negyedes
addikt
válasz agrarfiatal #43407 üzenetére
uhhh tiszta homeless feelingem van par napos borostaval
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
runner 125
nagyúr
Pont ezt mondtam, h szőke vagyok zöld szemmel. Egy részből nem érzem stílusomnak, borostám általában van, de oldalt pl. még nem is olyan erős. Éretlen kis fax vagyok, hiába nőttem meg.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #43409 üzenetére
Egyetlen igazságod ez volt a héten.
-
kenwood3
addikt
válasz Boxer001 #43410 üzenetére
+1
(#43412) SzalaiG hát ez nagyon jó kérdés de nem tudok értelmes dolgot erre mondani ..
talán : hűség , szerelem , megértés ...meg ki kell fogni az olyat aki nem a bankkártyádra utazik illetve nem 1 ribanc...az olyanokból elegem volt...bár néha hiányzik 1 kis új hús , de nem b@szom el az igazit 1 fél óra miatt[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Ijk
nagyúr
De sok problémád van neked. Nem ezen fog múlni, hogy találsz-e valakit. Inkább örülj neki, hogy nincsen mondjuk vágási hegekkel tele a képed.
Egyébként múltkor utaztam vonaton egy vak sráccal, aki dagi is volt, szoprán is a hormonproblémája miatt. Ilyenkor azért mindig eszembe jut hogy én mit nyavalygok hogy az egyik alsó metszőfogam megcsavarodott és mélyharapásom van, közben meg lóf*szt a s*ggembe, örülök neki hogy nincs semmi egészségügyi bajom./人◕ ‿‿ ◕人\
-
runner 125
nagyúr
Jóvanna', értem én persze.
Hegek? Borotválkozz villanyossal. Sőt, én meg nem mondom mikor használtam utoljára a körkését, a pajeszvágóval szoktam végigmenni és kész.
Viszont, ha már volna rá lehetőség illene csiszolni az amúgy is fényes gyémántot.
Boxi.
B+
kenwood3
Te mit keresel itt?! Van nőd - viszlát!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kenwood3
addikt
-
mocsanisi
senior tag
Gyúrjál többet
negyedes: engem meg 19-nek tippelt egy 20 éves csaj, akivel kavartam múlthét hétvégén, ráhagytam. Azért a végén odanyomtam a személyimet (17 vagyok)
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
Ijk
nagyúr
válasz runner 125 #43419 üzenetére
Azért választottad ezt az avatart hogy "pótold" a testi hiányosságaidat?
mocsanisi: Te meg örülj annak hogy nem neked kellett megsaccolni a csaj életkorát
Amúgy lassan te leszel a PH! Chuck Norris-a, akinek egyszerre két nője van, aki 5 hónap alatt 10 kiló izmot épít, és akitől már 14 évesen nem kérték a személyit amikor piát vásárolt[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
negyedes
addikt
tesztoszteron tultenges sracok? mennyetek inkabb lukat tomni
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz negyedes #43424 üzenetére
te meg lenézhetnél már igazán úszni ha már a konditerem büdös...
szerk: arcra visszatérve nekem kopaszon azt mondják, hogy olyan a fejem, hogy helyből 5 év letöltendő... de hajjal meg fiatalodik mint állat...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
-
Nimrod
addikt
válasz agrarfiatal #43407 üzenetére
Nálam is sokáig ez probléma volt, én is próbálkoztam pajesszal és borostával is. Most már nem érdekel a dolog, mert valamennyi borosta mindig marad rajtam. Most már csak az a "probléma", hogy fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok, az meg férfiban nem jó.
Egyébként a csókolomozás engem nem zavar, sőt. Mivel nagyon ritkán hallom (akkor is inkább a nagyon fiataloktól) a tisztelet kifejezésének tekintem.
-
kenwood3
addikt
-
sti10p
senior tag
Már elnézést, de valaki megmondaná nekem miért hordanak a nők csizmát? Nem akarom cikizni öket -maximális tisztelet -, de ez nekem valami olyasmi fétisnek tűnik amitől egyszerűen viszolygok. Szóval, mivel úriember vagyok inkább azt mondom, hogy nekem van csizma fóbiám, de amikor meglátom a térdig érő fekete bőrcsizmát egy egyébként -lehet, hogy- csinos női lábon, föláll a szőr a hátamon. És ez megy 25 fokos melegben is nyáron, ráadásul van akinek kész csizma kollekciója van otthon. Aki tudja a megoldást közölje legyen olyan kedves.
XY
-
sti10p
senior tag
válasz Nimrod #43435 üzenetére
Remélem tévedsz, nekem már a holdjáró meg csizma trend épp elég sokkot okozott...
Én példul csípem ha egy csajszin deszkás cipő van, vagy egy all star vagy egy campus.
Szerintem azt hiszik, hogy az a felnőtté válás, vagy a "nő"-vé válás jele, hogy akkor ő magassarkú csizmát vesz föl, de nem tehetek róla nekem egyszerűen herótom van tőle, mondjuk lehetnek kivételes esetek is, ha izlésesen van megoldva. De a legtöbbször ezt a natúr szűk kék farmer+csizma kombót látom ami számomra a jóizlés határait feszegeti, eggyáltalán semmi harmónikusat, nőieset nem látok benne, inkább az ejszakai pillangók standard öltözékére emlékeztet.XY
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Nah srácok, tegnap elértem az udvarlási karrierem csúcsát.
Off állapotban úgy hajnali 5 fele hazajövet beugrottunk a benzinkútra kajálni, barátaim elkezdtek ugratni, h lepjük meg, csengessünk be, hívjuk ki, de legalább engem kiraknak a házuk előtt és menjek be^^.
Ennyire nem voltam ostoba, viszont arra rávettek, h vegyek a kúton egy szívecskés kis mackós kulcstartót, amire került egy smiley, majd a postaládájukban kötött ki.
-
kenwood3
addikt
-
orbano
félisten
válasz runner 125 #43446 üzenetére
csórikám remélem kipihenve írtál neki egy smst, hogy "szia! tényleg bedobtam a postaládádba egy kulcstartót?"
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
válasz runner 125 #43446 üzenetére
Csúcsát?... Ne aggódj, mindig van lejjebb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest