Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Pala:
Ez a lassan egy hónapja nem találkoztunk dolog engem már alapból kikészítene. Én is azt mondom, hagyd ott a nőt. Ha már az elején ilyen, milyen lesz később? Valóban nem egyszerű. de inkább legyen vége most mint az örökös kétség hogy vajon mi van..Az én kétségem holnap dől el. Amíg nem leszünk összezárva egy időre addig nem derül ki hogy fel lehet e támasztani a dolgot. Ezt a fb-os dolgot meg szerintem meg fogom kérdezni, mert ennyi idegeskedés után kell a tökömnek egy újabb kérdőjel hogy vajon mivan már megint.
Ha kiderül hogy nincs semmi akkor ok. Ha valami van akkor tuti lapát, ha egy nő csalfa volt egyszer az lesz többször is.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ijk
nagyúr
válasz Apollyon #42252 üzenetére
"Ha kiderül hogy nincs semmi akkor ok. Ha valami van akkor tuti lapát, ha egy nő csalfa volt egyszer az lesz többször is."
Hát velem ilyen szempontból jól kibaszott az ex. Pár hónaposak voltunk még, amikor bulizni volt barátnőivel és a volt szerelmével csókolózott. Majd úgy egy évre rá bevallotta, hogy könnyítsen a lelkén, én meg ennyi idő után képtelen voltam kiadni az útját. Dehát ilyen barmok vagyunk mi, na./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Apollyon
Korrektor
És végül emiatt lett vége? Vagy teljesen más?
Amúgy nem bírtam ki, előbb felhívtam a nőt és megkérdeztem ki az a srác
Persze nem ezzel kezdtem, hanem kb 5 perc után. Kissé fura volt, mert most nem volt közömbös és az utóbbi 2 hétre nem ez volt jellemző ha telóról volt szó. Elmondta hogy csak egy csoporttársa, és nincs semmi még furcsálta is hogy feltételezhetek ilyet... Most azér kissé megnyugodtam, valszeg be van zsongva hogy holnap megyünk.. Gondoltam hogy azért az is sokat fog segíteni hogy kiruccanunk, ez össze szokta hozni az embereket..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ijk
nagyúr
válasz qantum #42255 üzenetére
Ááá, ez már nagyon régi ügy, másfél éve szakítottunk, 4 évig voltunk együtt és ez még a kapcsolat elején volt.
Nem érzem úgy hogy gyengélkedtem volna, mert ha az eset után egyből megtudom, akkor biztos szakítok, de mire bevallotta eltelt egy év, és azért úgy már nem olyan egyszerű a helyzet. Viszont abban a pillanatban felszállt a lilaköd, az eszményi nő eltűnt és visszakerültem a valóságba, illetve az is rosszul esett hogy a saját lelkén akart könnyíteni és az én érzéseimet figyelmen kívül hagyta ezzel hogy ennyi idő után vallotta be. Inkább titkolta volna örökre.
Akkor gyorsan túltettem magam rajta, viszont mindig szálka maradt bennem.
Utólag ez is tapasztalat, nincsen ideál, már elég régóta valóság talaján mozgok./人◕ ‿‿ ◕人\
-
pat86
tag
kinek mi a kis pofon ugyebár - egy ilyet én is megkaptam, hogy másfél után lett a vallomás még a kapcsolat legeslegelejéről...osztom ijk véleményét bár én se tudtam volna meg már ennyi idő után, engem is piszkált a gondolat de mit kezdeni nem lehetett vele hisz már elmúlt
-
törölt tag
Nekem még mindig az a haverom az iránymutató példa, aki után a világ másik végére is megy/odaköltözik a barátnője (illetve most már felesége). Nem lehet találkozni egy hónapig? Ha annyira akarna, akkor lehetne, csak igazán akarni kéne. Olyan nő kell, aki ténylegesen tud értékelni, keménynek kell lenni ezekkel a nemtudommitakaroktőled típusú (persze lehet csak bizonyos személlyel/személyekkel - jelen esetben veled - kapcsolatban) nőkkel, és most pont lényegtelen, hogy te szereted-e még. Eddig nem győzted meg, eztán sem fogod, sőt ha rohangálsz utánuk, csak jobban a fejedre nőnek.
-
Pala
veterán
Értsem úgy, hogy te pl. a helyemben zokszó nélkül otthagynád?
Bacylus: Hát sajnos ilyen nővel nekem még nemigen volt dolgom. Sőt ilyen emberrel se nagyon, legalábbis az én korosztályomban. Nevetséges dolgok miatt képesek emberek otthagyni egymást (ez kb. utal is a kapcsolatuk komolyságára), lusták, ha esetleg kicsit utazgatni kell (és most tényleg nem száz meg ezer kilométerekről van szó), meg úgy általában véve az a keserű tapasztalatom, hogy sokan csak azt szeretik, ha ölükbe hull a kényelem, de ha már tenni is kéne azért, hogy a dolgok működjenek, ott megáll a világ.
Nekem az összes eddig kapcsolatom olyan volt, hogy egyenrangúnak indult, aztán szépen lassan elbillent a mérleg nyelve az irányomba, és már csak én tepertem, a másik fél meg sokszor le se szart. Csomószor elgondolkodtam, hogy talán benne van a hiba, hogy rendre ugyanerre a sorsra jut most már hosszú évek óta minden párkapcsolatom. De az okára máig nem jöttem rá. (Lehet, egyszerűen unalmas vagyok, nemtom. ) És teljesen különböző személyiségű és életfelfogású nőkről van szó! Pedig hajlandó lennék én változtatni, ha ezen múlik, de gőzöm sincs, min kéne![ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz qantum #42269 üzenetére
Na efelől én is (tiszt. a kivételnek), de múltkor pl. megismerkedtem két 30 év körüli nővel, az ő korosztályukkal meg általában baromi jól kijövök. Komolyan, ott nincs semmi játszmázás meg sunyizás, bármi probléma, konfliktus adódik, értelmes felnőtt módjára le lehet ülni és megbeszélni; teljesen más világ (persze nője válogatja ott is, de sokkal pozitívabb tapasztalataim vannak, mint a fiatalokkal). Csak velük meg az szokott lenni a bibi, hogy gyereket akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz qantum #42269 üzenetére
20-25 éves csajok tudják, hogy most vannak legjobb formában, ezért válogatnak kétéségbeesetten. Hozzájön még az is, hogy fiatalon nincs még olyan önismeret / értékrend, aminek a segítségével normális párt tudnának találni.
Férfiak inkább 30 körül kaphatnak meg "mindenki"
És aki megteheti h válogathat az válagotani is fog.....All Black...
-
Apollyon
Korrektor
válasz Stalker-2572 #42272 üzenetére
Hát azt nem hinném hogy kétségbeesetten. Lehajolnak azt máris ott terem pár srác. Nőknek kb annyi nehézség van csak a párkeresésben hogy kiszűrjék a jókat a sok gyökér közül. Persze a jó nők, és azok a külsejűek és/vagy viselkedésűek akiket tényleg keres az ember.
Pala: Nekem minden tiszteletem az idősebb nőknek (jelenleg a 30-asok még idősebbek), MILF rúlz
De ők sem tökéletesek, és ha egy ilyennel is maradsz, akkor ottvan a levegőben hogy eljön az a kor amikor már előbb fonnyad mint te... Ezért kell egy jó fiatalt választani, vagyis magunknál fiatalabbat, mert a külsejük ígyis utoléri a miénket.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tildy
nagyúr
válasz Apollyon #42273 üzenetére
Akkor vagy ronda vagyok, vagy a viselkedésem olyan. Sosem hajtottak rám a pasik, és nem voltam olyan válogatós helyzetben sem.
Mondhatni: nehéz volt "pasizni". Szerencsére úgy néz ki, végre jó emberrel találtunk egymásra
A fonnyadásra meg inkább nem is reagálok, mert kivágnának a phról.
Annyit azért elmondanák, a fiatalabb pasi a nőt is fiatalítja.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pala
veterán
válasz Apollyon #42273 üzenetére
Nekem volt már 31 éves barátnőm egy pár hónapig (tavaly). Hát az teljesen más világ. Nagyon sok szempontból jobb, ugyanakkor ő már családot akart alapítani, letelepedni, én meg a magam 25 évével még nemigen vágytam erre (a hosszútávú kapcsolatra igen, de a családalapításra nem). Aztán emiatt szét is mentünk, de legalább nem haragban váltunk el, hanem mindketten tudtuk, hogy így a jó, egyszerűen más életszakaszban voltunk, eltérő célokkal. De azóta is jóban vagyunk és szívesen látjuk egymást. Külsőre amúgy bármelyik csúcsformában lévő fiatal huszonévessel felveszi a versenyt. Meg amúgy is, egy 30 éves nőt én egyáltalán nem tartok "öregnek". Az olyan pont virágzó felnőttkor. Persze nem mondom, hogy feltétlenül egy ilyennel akarnám leélni az életem.
De most meg... egy 20 évessel vagyok, akinek az érzelmi intelligenciája egy 15 éves szintjén mozog... Szép, csinos nő, meg minden, valszeg inkább ezért vonzódom hozzá, mintsem a személyisége miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Úúúúú de tudtam hogy jössz és leoltasz
A fonnyadást csak azért írtam, mert egy volt középsulis osztálytársam összeházasodott és családot alapítottak a volt közös történelem tanárnőnkkel. Aki ő nála 13 évvel idősebb. Tegyük fel együtt maradnak, srác lesz 40 éves, tanárnő 53.. nem mindegy!
Erre gondoltam igazán. Az hogy pár évvel idősebb vagy a pasidnál még belefér.
Jah és láttam rólad képet már itt a ph-n, szerintem teljesen jó vagy. Igazából én általánosítottam, remélem nem bántottalak meg
Pala: Jah, én ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy nálam sokkal lejjebb nem mennék korban.. Így hogy 24 vok még simán belefér a 20, de ennél lejjebb már nem jó. 30 évesen már sztem lehet menni kissé fiatalabbra a 30-nál, de akkor is minimum 24. Vagy valami ilyesmi.
És igen a szép pofi meg hogy "van mit rajta fogni" eléggé el tudja varázsolni az embert. Engem legalábbis.[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Pala
veterán
válasz Apollyon #42276 üzenetére
Pontosan, kb. hasonlóan vélekedünk ebben a témában. Nincs ebben semmi különös amúgy. Bár nekem általában mindig izmos, erős bnőim voltak. Volt birkózó, kajakozó, evezős, fitness-edző, vízilabdázó, szóval nem éppen nádszál kategória egyik se. De nekem ez valahogy bejön. Sokkal inkább, mint a modell-véglet; tavaly láttam egy közért előtt egy szőke plázacicát, kb. 175 magas volt, 45 kiló (hasamra ütöttem...saccra ), emlékszem, mikor kifele jövet megemelt két kis teszkós szatyrot, az egyikben volt fél kiló kenyér, a másikban meg egy liter tej, de úgy kifordultak a lapockái a megerőltetéstől, hogy azt hittem maga alá csinál ott helyben... Azért nagy kínok közepette elballagott vele a villamosmegállóig.
-
akos3
addikt
Tanácsotokat szeretném kérni msot kivételesen.
Rém egyszerű és picit szánalmasnak is érzem a szitut bevallom A helyzet az h a hihetetlen népszerű közösségiportálon (FB) megtetszett egy leányzó. A baj csak az h nem ismerjük egymást, életemben nem láttam, mindössze 1 közös ismerősünk van (azzal is ha 2x találkoztam életemben akk sokat mondok...) Alapjába véve én nem vok ez a neten csajozós, meg is vetem valahol ezeket az embereket h előben nem tudnak és arcnélkül próbálkoznak a neten. De annyira megfogott a csaj, lehet meg kéne próbáljam. Nem tom. Végülis nem veszíthetek semmit. De mi a szart irjak neki? Ez a legnagyobb gondom, nem tom h mi legyen az ami nem gáz és vissza is ír, meg picit vicces is, h felkeltsem az érdeklődést stb. Azt se tudom igazábol, h van e barátja, de képei alapján sztem nincs mert nem látszik és az állapota sem az.
Szal röviden ennyi, tudom h ilyenkor jön a kérdés h miért olyan kell akit nem is láttam még és miért nem csajozok élőben, de vhogy nagyon megfogott. Elhatároztam h vmit lépek és nem csak a nyálam csurgatom, h de jó is lenne...
Ötletek, tanácsok?
Max ha nem jön össze előveszem a tartalékaim, most ugy is lehet h lenne egy másik, de ez vhogy jobban bejövősebb csak őt nem ismerem -
tildy
nagyúr
válasz Apollyon #42276 üzenetére
Kicsivel több mint 6 év van köztünk. Esmein annyi mint pala, én 31 múltam.
A mi esetünkben pl esm lesz 40 én meg 47 éves . Szerintem 7 év sem kevés - eleve olyan dolgok maradtak ki gyerekkorában az életéből, amik nekem megvoltak,( pl. szovjet himnusz kötelező hallgatása , csak úgy az egyszerűség kedvéért)Több ilyen kapcsolatot is láttam már,több közülük elég sokáig működőképes volt, valamelyikből boldog házasság is lett. Nem ettől függ. PErsze értem én, 20as évei elején másképp gondolkodik az ember.
Nálunk pl. azt hiszik esmein az idősebb. Engem 24-25nek hisznek kinézetre, rendszeresen .(mondjuk nem is érzem többnek magam)
Ami engem konkrétan zavart, az az a fajta általánosítás, hogy a külcsínt nézik,mg a villogást a nővel sokan. Hogy milyen szép, fiatal, dögös , blabla. Meg hogy az idősebb nő hamarabb fonnyad. Nem triviális, hogy így történjen.
Nem ez a lényeg. Még csak a kor sem igazán számít, ha két ember őszintén szereti egymást.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
Nincs semmi lehetőséged élőben találkozni vele, elcsípni őt valahol? Én elsősorban azt javasolnám, ha már így megfogott.
Kideríted, merre jár, mit csinál, hova jár szórakozni, aztán "lecsapsz". A netes udvarlókat lehet csak kineveti, vagy visszaír, de valójában komolytalannak tartja őket ilyen értelemben, nem lehet tudni.Amúgy nálam is volt hasonló, aztán élőben volt alkalmam látni egy szórakozóhelyen (persze nem teljesen véletlen), ott nem jött be. Pár fotó egyszerűen nem jelent sokat, lehet vonzóbb is rajta, meg taszítóbb is, mint élőben. Aztán írsz neki néhány kép alapján, élőben meg már talán nem is jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Anno nekem is volt ilyen neten próbálkozós időszakom, bár hamar "kinőttem" belőle.
Szerintem légy tiszta és lényegretörő, ergo írj neki valami ilyesmit (nem szentírás, de én ezt tenném):"Szia, nézegettem a fényképeidet és szimpatikusnak talállak, szívesen megismerkednék veled...."
A három pont helyén meg valami olyasmivel fejezd be, hogy válaszadásra sarkallja. És ha reagál valamit, akkor mielőbb forszírozz egy élő találkát (hívd el valahova), mert a hetekig-hónapokig levelezés, kóstolgatás ritkán járható út.
Szerintem ez az egyszerű, mellébeszélésektől mentes megközelítés a célravezető. Az olcsó, jópofizós, "mindenáronpoénkodós" szövegek - már amennyire én észrevettem - egy érettebb nőről leperegnek. A diszkóban a cukicsajoknál működik, másutt nem nagyon. De erre nyugodtan rácáfolhattok.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz bandus #42280 üzenetére
kösz, visszaolvastam hát eléggé megoszlanak a vélemények ahogy látom Egyik társaság a "mindegy csak bökje a csőrét" tipus a másik meg a tiszta témába vágós. Nem tom melyik a jobb most Meg amugy is ez msot picit más tészta emrt ugye itt nem szabadna h egyből levágja a szándékaimat azért 19 éves csajszi ránézésre nincs elszálva magától, tipikus kis tündérke
(#42282) Stalker-2572 Áh dehogy görcsöltem rá. csak msot eléggé bejövős azt gondoltam megemelem a seggem és tezsek vmit az ügy érdekébe kivételesen...
(#42281) negyedes jojo mondom h nem az én formám ezért is vok iylen szerencsétlen. Élőben nem lenne para nem irogatnék ide.
(#42284) Ba cy lus Hát tényleg az összefutás lenne a legjobb de semmi esély Annyira kívül esik tőlem, h mondom h csak 1 közös ismerősünk van (pedig lassan 800 ismerősöm van, ugyh gondolhatod h megfordultam pár helyen ) és egyátalán nem tok így utána kérdezősködni h mi van vele, hova jár stb..
az ja benne van a pakliba h h néz ki élőben ezért se csináltam ilyet még sose Mi van ha tökre nem jön be vagy magasabb vagy mittom én..jobb élőbe csajozni(#42285) Pala Hát nem tom, ha nekem vki ilyen szöveget lenyomna nem hinném h hasra esnék tőle Vmi frappánsabb kéne sztem..
-
akos3
addikt
válasz Stalker-2572 #42289 üzenetére
hu bazze de felpróbálnálak!
-
Ijk
nagyúr
Tildinek szerintem valami scriptje van, ha a nőügyek topikban a 30-asokat emlegeti valaki, akkor bekapcsol valami vészvillogó
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
geekman_
újonc
Szórakozóhelyen ti hogyan csajoztok? Van valami bevált módszer?
-
Jojo5
őstag
küldtem smst arra, hogy "mi a helyzet"...>
>
hideg van és esik a hó
jó éjterre azt írta, hogy "milyen az ha haragszol valakire ? :-("
azóta hívott párszor és most jött
"kérlek szépen legalább írj vmit"
na most mitévő legyek
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
akos3
addikt
válasz #56474624 #42297 üzenetére
Hát ahányszor láttam őt kb annyi esélyem van a kiszemeltnél is
"te figyi rég láttalak. mi a helyzet azzal a bnőddel?"(#42295) geekman_
Te is itt bulizol?
egyébként vegyél fel egy jó inget az nekem bevállt. Nem vok egyátalán "inges" de egysezr vettem fel bulira akkor is minden csaj leszolitott h jo az ingem. Onnatol már nem nehéz tovább lépni(#42296) Jojo5 az a baj h lemaradtam a sztorid felénél pedig mondanék vmi okosat
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest