Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz orbano #24996 üzenetére

    Nyugi , akkori önmagamat is elítélem/megítélem ezért a tettemért :P
    Empátia? Empátiát max afelé, aki tényleg meg is érdemli.

    Egyébkétn azon az alapon, hogy ez átbaszása egy másik embernek. És hadd ne tapsikoljak már hozzá. :U

    lirion: elolvastam a történetet. adott egy pasi, meg egy nő , akik egyre több időt töltenek együtt, miközben a csajnak van kapcsolata is, eközben ezzel a pasival is "belemegy" dolgokba. Semmi gond nem lenne, ha nem lenne otthon egy másik, aki lehet hogy félti, szereti, satöbbi, és ami a legfontosabb : valószínűleg meg is bízik benne, miközben ez a nő elmegy, nyaral, flörtöl és visszaél ezzel a bizalommal. Hát szintén csak azt tudom modnani, hadd ne tapsikoljak már a lány viselkedéséhez ... hyvja fel a pasiját , mondja meg, bocsi, de úgy néz ki valaki olyan vágyat keltett bennem, aminek nem tudok ellenálni. Ha ezután teszi, egy szavam nem lenne. de így?

    tim82: akkor és ott én is másképp gondoltam. Utólag mondom, hogy nem , ezt akkor sem szabadott volna megtennem. Nincs mentségem rá. A döntés az én kezemben (is) volt, hogy ilyen szituban mit cselekszem.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák