- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #24195 üzenetére
én inkább az Igaz Embert idealizálom. Bár ebben a társadalomban g*cire nehéz...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #24200 üzenetére
az Igazi Férfi már hallott a magömlés nélküli orgazmusról
a harcosok pedig: biztos sok energiát vesz el, viszont a magas tesztoszteronszint, amit a nőnélküliség okoz, inkább ad többet. én azért elgondolkodtam volna a helyükben azon, hogy egy stabil lelki és testi kapcsolat mennyiben járul hozzá a harcos lelkének kiteljesedéséhez, egyensúlyának megtartásához. habár fizikai energiát veszítene, sprirituális oldalról többet nyerne. és mint "tudjuk", a harc fejben dől el...
persze ez csak az én véleményem, nincs több ezer év tapasztalatom a témában.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Cs.Orsolya
senior tag
Lassan az az érzésem, hogy az egész topikot be kellene nevezni abba az önismereti csoportsorozatba, amit kifejezetten a nőiség és férfilét kérdéseinek mélylélektani feszegetéseire állítottam össze... Sokkal izgalmasabb lenne élőben, kicsit dramatiksabban, egyéni élmény szintjén feszegetni ezeket a kérdéseket...
...és ahogy így elképzellek Benneteket ebben a közös csoportos munkában, érzem, hogy mászik elő belőlem a laboratóriumi kísérletező őrült tudós archetípusa, és kezdi a kezeit dörzsölgetni...Zöld manók: Most akkor hiszel benne, vagy gúnyolódsz? Sem nem regressziós, sem nem reinkarnációs hipnózisról nem volt szó. Ezek teljesen más dolgok. (Ez utóbbihoz csak annyit tennék hozzá, hogy mivel tudati szempontból egy reinkarnációs élményt csak olyan személy tud tisztán megélni, aki nem a személyiségén keresztül, hanem azt feloldva éli át a dolgokat, így igazi reinkarnációs hipnózisos élményben csak gyakorlott meditálók részesülhetnek. De nekik meg már minek ilyen élmény... .U Minden egyéb előző életbeli élményt sajnos megszűri az új személyiségen keresztüli tapasztalat, és az archetipikus beáramlások tartalmi és formai világa, amire ugye nincs szinte senkinek tudatos kontrollja, így tiszta előző életbeli tapasztalat és élmény mint olyan, nem létezik. Ez a tudományos álláspontja a mai transzperszonális és mélylélektani pszichológiának. Előző életbeli betörések a tudatba lehetségesek. De szennyezik őket különböző egyéb tudati dolgok.)
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
orbano
félisten
-
tildy
nagyúr
Nehéz kérdés...
Talán attól, hogy elfogadja önmagát, jól érzi magát a bőrében . A benne lévő nőt és férfit egyaránt. Merthogy van mindkét nemből jócskán belőlünk.
Hogy tud támogató, de támogatásra szoruló is lenni, hogy meg tud állni a talpán ha kell egyedül is, de ha párja van, akkor képes olyan "megegyezésekre " (nem jut eszembe az a szó, amit itt szeretnék használni, hasonlít a kompromisszum szóra , denem az!) , amelyben nem érzi azt, hogy a másik akaratának alárendelte magát. Lehet rá számítani, és jóban-rosszban társ tud lenni (párkapcsolat esetén) .Nem is tudom. Nehéz kérdés... Nagyon.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #24206 üzenetére
Az!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz orbano #24202 üzenetére
Mennyit tudsz a harcművészetről, a hadviselés művészetéről, ill. harcművész kasztokról, vallásokról, eszmékről? Vagy csak pusztán a történelmi esetleg mítoszbeli harcosokról?
Én nem kevés ilyesmiről szóló művet láttam, hallottam, olvastam, és amit tudni lehet egy családos, boldog, kiegyensúlyozott lelkületű férfiról, avagy a mesterekről, hogy a harcot nem hogy kultiválják, hanem elkerülik. Mert a harc a fejben dől el. Ennek egyébként leggyönyörűbb feldolgozása a Hős c. filmben történik. Elképesztő az a film, hogy milyen komplex szinteken és sokrétegű mélységekben taglalja azt, mit jelent harcművésznek és mesternek lenni, mit jelent a Hős és a Harcos lét..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #24208 üzenetére
nem sokat, de úgy látom egy véleményen vagyunk
a filmet még nem láttam, de töltöm is lefelé az online boltból...
A vér nem válik VAZZE!™
-
zso73
veterán
válasz Cs.Orsolya #24200 üzenetére
Igen van igazság abban, mit írtál. A keleti vallásokban, és filozófiákban is a mag elvesztése energia pocsékolásként szerepel. Taoista szex a címe e könyvnek, ahol ezt tárgyalják. És úgy tudom, hogy a valóságban is mi lemerülünk, és a nők feltöltődnek..........
De bizony a természet közeli népeknél azért jelen van a dolog. ( szerintem. ) És ha jobban megnézem magam azért én is egy két nőt....És nem csak azért mert szép.... De azért van lelkiismeretem, és felelősség tudatom.A harcos férfiak meg nekem nagyjából egy kategória a Katolikus papokkal, és a cölibátussal.
Mert az energia nem vész el...... A szexuális sem, csak átalakul. Homoszexualitás, és az állatokkal való...... A római katonák, az Arab kultúra tuaregjei.....Nagy Sándor....
És valahogy a mostani nőknél is az amazon kategóriában megfigyelhető leszbikusság......
Persze tudásom szerint ez benne van a nőkben alapon.........Azért Csernus Dr. A Férfi c. könyvében eleget emlegeti a megfelelni vágyó puha pöcsöket. És nem jó dologként. Élő, elismert ( ? ) agyturkász.
24203: Nem vagy elég jó! Mert különben látnád, hogy mire megy ki a játék. Szeretek okos nőkkel vitatkozni, és "csipkelődni". Ameddig felérem ésszel, vagy valaki nem unja meg. Szeretek megtudni dolgokat, és elbeszélgetni az életről...................
Tényleg hiszek az ezotériában, és az ilyen dolgokban. Agykontroll, ingázás, terápia......jöhet minden.
És én benne lennék egy csoportos,beszélgetős történetben....
Tényleg a Krízis kezeléses dolog van még?[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
nagyúr
Nem tudom, én így belegondolva, csak VErebest tudom idézni egy 13 évvel ezelőtti szilveszteri kabaréból : "Én a csúcson sosem vesztettem energiát. Előtte az a strapa, az igen."
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
zso73
veterán
"Talán attól, hogy elfogadja önmagát, jól érzi magát a bőrében . A benne lévő nőt és férfit egyaránt. Merthogy van mindkét nemből jócskán belőlünk."
Bennünk akart lenni? Nem kötekedés, csak a megértés miatt.Eddig nemektől független a dolog. Ez talán a normális emberi hozzáállás az élethez definíciója volt....
Valóban nehéz összefoglalni ,de nem csak a nőt.
Főkukac: Mond azt, hogy egy jó szeretkezés után nem esik jól egy kis pilledés? Elnyújtózni azzal a tudattal, hogy mindent megtettél azért, hogy maradandó élmény legyen ez az együttlét is. Esetleg erőgyűjtés a következő hegymászásra..........
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #24208 üzenetére
Hm. Valóban fejben dől el.
Ha meg már témánál vagyunk, ugyebár a magyar egy szép és kifejező nyelv. Ennek ékes példája az "elb*szni az energiát" című kitétel.
(Bár megjegyzendő, hogy valami okos azt mondotta volt, hogy az ejakulációval a generált energiát veszíted el, nem azt, ami alapból is megvolt. Na nem mintha azért nem volna kár. )"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
A harcos kasztok elfajzásait inkább hagyjuk. Mostanában láttam egy japán művészfilmet, ahol a szamuráj tanonc is saját homoszexualitásától szenvedett. Érdekes szösszenet volt, és igazából nem bírtam végig nézni...
Ugye, az előbb orbanonál nem mutattam rá a dolog alapvető önellentmondására: ha az a cél, hogy magot szórjunk, akkor hogy lehet cél, hogy mégse ejakuláljunk orgazmuskor? Itt valami ellentmondás van a dologban. Ergo, ha a férfi szexuális érdeklődése meglehetősen széleskörű, és ösztön szinten az, amibe nem kever bele érzelmeket, és olykor ideológiát, mint a nők teszik, akkor mi célja lehet a dolognak, ha nem a magszórás? Mert a magszórás tradicionálisan energiaveszteség. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tapasztalataim szerint napi 3-4 önkéntes alapú magszórás sem okoz olyan elégedettséget, és olykor kimerültséget, mintha nővel történne meg ugyanez egy aktus alatt, egy magömléssel.)
Innen érdemes lépni tovább, hogy mi célja lehet még a gyermekáldás elkerülésén túl annak, hogy nincs ejakuláció a férfi orgazmusakor. S miért kívánja más nőkkel újra és újra az élményt, miért nem elég neki egy, ha az a nő bármikor tettre kész?
Az erre adható válaszok engem nagyon érdekelnének, hogy pl. Te, Ti mit gondoltok erről. Mert olvastam én egyet és mást, hallottam, is, láttam is, de úgy igazából férfi szemmel józan önismereti oldalról mit gondoltok, miből állhat elő a fenti képlet?Mihez nem vagyok elég jó? Gondolatolvasáshoz? Vagy incselkedéshez? Fórumon csak olyan helyen kackiáskodok, ahol ennek megfelelő teret lehet adni. Ezen a fórumon ennek részemről nincs helye...
A krízises dolog lecsenget a kontroll csoport összeszedhetőségének akadályai miatt. Mindegy.
A csoportból kisülhetne jó is, de utána nem fórumoznátok egymással, az fix. Sőt, a hatékonyság érdekében mindenkinek tiltva lenne, hogy itt dumáljatok egymással... S mivel önfegyelem terén vannak kétségeim felőletek, így nem vállalnám be úgysem ezt a csoportot. Köt a szakmai etika, ugye...
-
tildy
nagyúr
Dede Bennünk akart az lenni.
Igazándiból jótól kérded, pont tőlem, aki még majdnem önmaga előtt is elutasítja női mivoltát Mondhatni szinte csak a testem női . Egyébként meg olyan vagyok mint egy rakéta. Az aki feladatot old meg, aki akaratos, aki megy előre keményen, ez mind mind férfi.
A női részt, a lágyságot, a kedvességet , a törődést pedig igazándiból csak a hozzám közelállók látják, többnyire a párom.Ellenben a tipikusan nőiesnek mondott dolgokat elutasítom vagy próbálom rövidre fogni : ilyen pl. a pepecselés, a sminkelés , nem az a fontos, hogy másnak tetszek, hanem hogy önmagamnak.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz orbano #24209 üzenetére
Figyelmeztetlek, hogy művészfilmesen van megcsinálva. Csak elfajzott harcművészrajongóknak való. Javaslok hozzá egy nagyobb képernyőt is, mert gyönyörű színek és jelenetek vannak benne, ahol a részleteken van a lényeg...
Elmoraan: Ja-ja, a generált energia felemelésével és visszacsatolásával hozzák kapcsolatba a dolgot, hogy ehhez kell a nő, akinek másik információs úton indulnak be ugyanezen folyamatai, és így zárják rövidre a rendszert, amitől mindkét fél marha jól fogja érezni magát egy idő után. A tantrában azt tartják, hogy gyógyítani is lehet vele, és a fiatalságunkat megőrizni. Lehet benne valami. Mondjuk feltételezem, hogy ehhez mindkét félnek fizikailag is, és lelkileg is alapvetően ott kellene lennie a szeren...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #24217 üzenetére
Vagy elég az egyik félnek vámpírnak lennie, 'szt kalap.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #24215 üzenetére
Ööööö, mi az a kackiáskodás?
mod: hűbazz. Semmi gond, a topik mai hozzászólásai pár nap múlva bekerülnek a Google cache-be és onnantól lesz találat.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cs.Orsolya
senior tag
[link] Az igésített verziót akkor használják felénk - de lehet, hogy csak én, és akkor nyelvújítóvá avanzsálódom lassan -, amikor vki teszi az agyát, fényezi magát, meg az adottságaival villog. Jelen esetünkben én a marha nagy eszemmel...
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #24220 üzenetére
Jah, természetesen olyan felhanggal, amiből látszik a jó kiállás, de mindig gyanút keltő a dolog valódisága, ebből fakadóan csúszhat hiba a mutatott kép, és a valóság közé. Amit ugye jelen esetben, mint legtöbbször szakmai tudással fellépő, nem igazán engedhetek meg magamnak, így mellőzöm, még ha kedvem ellen is való olykor a dolog...
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #24220 üzenetére
A kackiás szót (és a jelentését) ismertem, de igésítve?... (kackiás bajusz, kackiás legény stb., népmesék gyakori szava)
Miket nem tanulok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
kisboxi
tag
Üdv.
Egy kérdés intéznék a kolegák felé.
Mennyire számít egy kapcsolatban a korkülönbség? Mármint mi az ami még mondjuk a korrekt határokon belül van?"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #24217 üzenetére
DVDben van, közelről nézem egy színkalibrált dell 2408ason, nincs bajom a művészfilmekkel.
a férfiaknak pedig nem a magszórás a lényeg szerintem. közvetlenül a férfi a gyönyör átélésének felel, az izgalmas látványnak, a szeretkezés közbeni értéseknek, és ami nagyon fontos, az új felfedezések izgalmának. hogy ezt a természet, vagy akármi esetleg a magszórásért alakította-e ki, az már nem a mi dolgunk. gondolom ahogy érik egy férfi, egyre jobban tudja majd kontrollálni ezt a vágyat, és a gyönyört háttérbe helyezi fontosabb, mélyebb dolgok javára.
ez a véleményem a témáról.A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz kisboxi #24227 üzenetére
A lány a huszoniksz?
Upsz bakker, hamarosan vén trotty leszek, azt cserélhet le az uram két 15 évesre. Végülis 7 éve ide vagy oda....
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz kisboxi #24227 üzenetére
Akkor itt az én példám: Én 24 párom 20 (mondjuk ezt Te jól tudod ) és semmi gond! Szerintem a 24 - 18 még elmegy (szubjektív)!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
kisboxi
tag
válasz (Darkwood) #24230 üzenetére
Köszönöm kedves kolléga. De a helyzet nem ilyen egyszerű ha a 18 még elmegy akkor asszem szarban vagyok.
(Darkwood): Mond a sejtésed? Ne kímélj!
[ Szerkesztve ]
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
(Darkwood)
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz kisboxi #24231 üzenetére
Akár jól is elsülhet a dolog, de lehet te komolyabb kapcsolatot akarsz ő meg nem, ezért mittudomén pár év múlva szétmentek te meg majd ott állsz majd 30 évesen tök egyedül.... Ő meg lesz vagy 20.
-
kisboxi
tag
válasz (Darkwood) #24232 üzenetére
Talált! Ez gáz lenne?
tildy: Én soha nem féltem attól, hogy egyedül maradok, vagy vagyok. Komoly kapcsolat, hát nem tom azért annyira még nem vagyok előrelátó. Megkomolyodni ráérek 3x évesen is.
-
(Darkwood)
őstag
válasz kisboxi #24234 üzenetére
Hát... Nem tudok rá mit mondani! Ezt Ő tudná megmondani, hogy mennyire gondolja komolyan most és mennyire fogja később! Bár szerintem most azt mondaná, hogy később is ok! Egyébként párom szerint nem gáz!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
kisboxi
tag
válasz (Darkwood) #24235 üzenetére
Hát. Túl vagyok már egy-két sz@ron. Az meg hogy mennyire gondolja komolyan, az majd kiderül, ha ott leszünk. (a párodnak üzenem, hogy kössz!)
-
tibi666
senior tag
válasz kisboxi #24234 üzenetére
igen, az.
csak a saját korosztályukban sikertelen balfaszok keresik az ekkora korkülönbséget.mit tud nyújtani egy 16 éves egy huszonpár évesnek? semmit, azon kívül, hogy csodálja. mert persze a fiatal lánykának imponál, hogy egy ilyen idős fazon keresi a társaságát, de abba nem gondol bele, hogy miért. egy érett, felnőtt férfinek nincsen szüksége ilyesmire.
-
tibi666
senior tag
válasz whitezo88 #24239 üzenetére
ez működik mondjuk egy 20-22 körüli csajnál és egy 35 feletti pasinál.
de nem egy 16 éves gyereknél.aki huszonéves korában 16 évesre izgul, az nem tapasztalt, az nem fogja tudni tanítani semmire a lánykát. és itt a legerősebb a generációs különbség. egy felnőtt egy gyerekkel szemben.
beteges. csak elutasítani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kisboxi
tag
válasz tibi666 #24240 üzenetére
"csak a saját korosztályukban sikertelen balfaszok keresik az ekkora korkülönbséget."
Na kedves kolléga, hát nem tudom Te milyen idős vagy, de ez a felfogás egy kicsit visszamaradott. Nem vagyok a saját korosztályomban "balfasz", legalábbis nem érzem magam annak. A tapasztaltságról meg sztem ne kezdjünk el társalogni, mert nem ismersz. Én értem, hogy csak a véleményed mondtad el és ezt köszönöm is, bár nyugodtan megtarthattad volna magadnak."egy érett, felnőtt férfinek nincsen szüksége ilyesmire"
Mert szerinted mire van?
Most bocs ha megsértelek, de nem vagy Te egy ilyen tipikusan otthon ülő figura, aki beletörődött a körülötte lévő dolgokba?whitezo88 : Ebben teljesen igazad van!
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz kisboxi #24241 üzenetére
tibi szerintem magából indul ki és el sem tudja képzelni, hogy létezik esetleg olyan 16 éves lány, aki bármit is adhatna egy huszonéves srácnak. pedig...
szerintem ne halgass ssenkire, ez a korkülönbség duma úgy hülyeség, ahogy van. annyi a körkülönbség, amennyinek te érzed. ha Te kedveled a csajt, ő is téged, és jól érzitek magatokat egymással, akkor nem teljesen mindegy? vagy félsz, hogy ciki, félsz a negatív kritikáktól? ez már a saját hülyeséged, próbáld meg leküzdeni.A vér nem válik VAZZE!™
-
tibi666
senior tag
válasz kisboxi #24241 üzenetére
ha a saját korosztályodban is tudnál barátnőt szerezni, akkor miért egy gyerekkel kezdesz ki? nem ismerlek, de komolyan érdekel, hogy mégis mi motoszkál a fejedben, mikor ezt csinálod. mert egy egészséges embernek fel kellene fognia, hogy egy 16 éves lány még gyerek (külsőleg akármennyire tűnik felnőttnek).
annyira otthonülősnek nem nevezném magam, idén csak a saját autómmal utazgattam havi 3-4 ezer km-t.
-
tibi666
senior tag
válasz Lirion #24243 üzenetére
sajnálom, ha egyszer olyan körökben mozgok, ahol a klasszikus értékek nem mozgatják meg a nők fantáziáját... a testi igényeimet nekem is ki kell elégítenem valahogy.
és azért ez igen eredményes ám. csak nem hosszútávú kapcsolatok terén.
de az meg sem fordult a fejemben, hogy egy gyerekkel kezdjek ki. nem vagyok beteg. -
zoltanz
nagyúr
-
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest