Hirdetés

Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz 7 #17329 üzenetére

    egy szóval sem mondtam, hogy nem kell a lelki, sőt! :)
    teljesen egyetértek vele.
    az ideális eset az, hogy a kémia, genetika találkozik a lelki résszel. ekkor van esély a testi és lelki kölcsönös harmóniára. nagyon kevseknek adatik meg.
    viszont alapvetően ezért keresünk, vadászunk, váltunk partnert etc..
    ha neked a vékony csajok jönnek be, akkor biztos nem a molettebbekre buksz, ha a testesebb, teltebb lányokra, akkor meg a pálcikák hagynak hidegen. miért? mert a genetikád adott, édesanyád testfelépítése öröklődött benned, ő nevelt fel és általában ennek megfelelően orientálódsz a partner választásban. ki lehet próbálni sok mindent, és szerintem kell is, mert a szexualitáshoz nélkülözhetetlen, ohgy a saját tested is megismerd, hogy mit igényelsz és ez által a partneredtől is mire van szükséged, illetve, hogy mit tudsz te adni, jobban, többet, szívesebben és gátlástalanabbul.
    és ennek az egésznek az alapja a kémia, ehhez jön a lelki része, a spirituális jellemzők.
    mindössze annyi talán a különbség, hogy nem magyarázom be magamnak, hogy micsoda kereszteslovag vagyok és erkölcsbajnok, mert úgy gondolom hogy így működik az ember. és én ebben semmi szégyellni valót vagy kivetni valót nem látok.
    érted, ha meglátsz egy nőt, nem azt fogod fejtegetni elsőnek, hogy milyen könyvet olvas, hanem, hogy milyen a szeme, a haja, a melle, a csípője, milyen a lába, milyen puncija lehet etc és hogy megdugnád e vagy sem. alapvetően befolyásolja az első kémiai folyamat és reakció azt, hogy utána hogy fogsz az adott nőhöz viszonyulni.
    természetes szelekció, kiválasztódás.
    és mind arra törekszünk, hogy az ideális testi partner rendelkezzen a megfelelő és elvárt lelki paraméterekkel is, ezért keresünk, hajtunk. és ez pontosan igaz fordítva is a nők oldaláról. te is, én is. :)
    aztán, hogy a kettő mennyire van vagy lesz meg az életében, ez már kötött kompromisszumokból fakad. mérlegelsz és eldöntöd, hogy jó e az adott partner úgy ahogy van. kompromisszum mindenképp lesz, de talán ez is adja meg a szépségét az egésznek és teszi igazán színessé a párkapcsolatot.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák