Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    válasz 30z.Samu #26486 üzenetére

    ezt a frusztrációt nagyon átérzem. elég sokszor csak repeptitív hogy mész a semmiben, és megoldasz egy-két aranyos Korok puzzle-t vagy Shrine-t (ami mindkettő nagyon jó, de ha ezekhez hozzácsapod a combatot, akkor ez a játék tartalmának 90%-a, ami nem túl változatos)
    de nagyon sokszor direkt a te utadba áll a játék, hogy ne legyen egyszerű az életed. pl Akkala régióban ugye csomószor esik az eső, pontosan azért mert a legtöbb helyre mászni kell meg tüzet hurcibálni. és ezt nem mondanám kifejezetten jó szórakozásnak. néha az eső vicces helyzeteket szült (szóval nem a mechanikájával van a bajom), de mikor a gamedesign kifejezetten csak azért ilyen, hogy téged szívasson és nem ad reális alternatívát a várakozáson kívül (pl a főzőcske pont hogy kiterjedhetett volna erre), akkor én se fogom igazán érezni, hogy megérdemli a játék a teljes figyelmemet.

    pontosan ezek miatt inkább most már csak TV/Youtube mellett pötyögök vele, nagyon ritka hogy önmagában csak erre koncentráljak. ettől függetlenül tetszik a játék, és szinte garantált hogy megkeresem az összes shrine-t, mert azok ténylegesen tetszenek. az egyetlen dolog aminek ennek véget vethet, ha nem sikerül ezt március 20-ig megtenni, mert akkor az Animal Crossing átveszi a Switch feletti uralmat

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák