Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz hszilard666 #17755 üzenetére

    A hellblade több szempontból is érdekes kísérlet. Az eladási adatokra kíváncsi leszek, mert 2-300Ft-os GP-ban szerintem aki akarta kijátszotta ezt, itt meg lesz mennyi, 10e? Ráadásul ez egy olyan játék, hogy sok értelme nincs az újra játszásnak. Ennél viszont érdekesebb kérdés, hogy az UE4 motort a határáig kihasználja ez a játék és ha normális port lesz, akkor választ ad arra, hogy van-e elég kraft a Switchben a komolyabb játékokhoz. A válasz valószínűleg az lesz, ahogy írod, hogy szaggatni fog, de előre ne temessük, kiderül majd.
    Én továbbra se értem, hogy miért kéne erőltetni ezen a gépen a grafikai intenzív portokat, mert szerintem egészen egyszerűen nincs benne elég kraft a modernebb játékokhoz, de nem baj, ha kísérleteznek, mert lehet, hogy programozással meg tudják végül oldani, de akkor se erre fogom megvenni, mert boxon sokkal olcsóbb játszani.
    A hordozhatóság nem tudom mennyire szempont, nekem a 3 hónap alatt 2 alkalommal volt mozgatva házon kívül. Házon belül meg én nem szeretem, ha valaki kézben tartva játszik, mert a szemet eléggé terheli, öregíti ahogy mondják. Ott a nagy TV, a monitor, arra szépen ki kell rakni a képet és ennyi. Ne kerüljön a gyerekek látásába a játék, én tudom ezt, mert szgép miatt lettem szemüveges.
    Egyszerűen nem tud a Switch a nagy konzolokkal versenyezni az új játékfelhozatalban. A boxra nem túlzás, hogy 1 hónap alatt kijön ennyi játék, mint itt 1 év alatt és ha valaki vár egy kicsit a vásárlással, akkor sokkal olcsóbban is tud játszani ott. Bár switchen meg a használt játékok ára nem csökken, úgyhogy itt gyakorlatilag meg úgy lehet ingyen játszani, hogy használt programot vesz és elad az ember.
    A kiváló Nintendo játékok, amik a lényegesek, szerintem. Egy egész családot le tud ültetni és szórakozni mondjuk egy Mário partyval. Még csak hasonló játékot se tudnék mondani boxra, jó van monopoly, de más nem jut eszembe és abban ugye nulla akció van, a partyban meg van 80 minijáték és szórakoztatóak.
    Sok kiváló Nintendo cím érkezik 2019-ben, szerintem ez a lényeges hír. Nekem legalábbis.

Új hozzászólás Aktív témák