Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz KOHO #17709 üzenetére

    A Nintendonak profilt kéne váltania és a Segához hasonlóan az exklúzív szoftvereit teríteni mindenen, pc, konzol, telefon, tablet és így egy több száz milliós felvevő piachoz férnének hozzá. A vason magán amúgy is minimális a nyereségük, a nagy pénzt nekik az exklúzív játékok hoznak. Esetleg a joy-conhoz meg a dokkolóhoz hasonló hardveres kiegészítőket készíthetnének a tabletekhez és ennyi.
    Erőlködnek az indie címekkel is, nyilván, mert mi más jönne nagy számban, de 15-20 évvel ezelőtt különb játékok voltak PC-re meg PS2-re, mint az indie címek 99%-a. Mindegy, amíg a játék szűkösség miatt a fan bázis felszívja az indie címeket is, addig talán megéri nekik, bár orrba-szájba akciózzák az indieket folyamatosan. Szerintem az összes indie címen nem keresnek annyit, mint egy darab 10m körüli darabszámban eladott ex címen.
    Ha lehetne azt választani, hogy veszek egy combosabb tabletet, ahhoz kiegészítő hardvert (akár joy-con-t a Nintendotól) és arra vegyem meg a Nintendo játékokat, akkor gondolkodás nélkül inkább azt választanám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák