Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz petymek #12121 üzenetére

    Úgy gondolom, ha valakiből ilyen reakciót vált ki az, ha valaki egy fórumon nem "magával törődik" hanem némi bizalmatlansággal fűszerezve érdeklődik, esetleg vitatkozik, akkor annak nem feltétlenül a legmegfelelőbb hely egy nyilvános közösségi fórum, mert itt úton útfélen vélemények ütköztetésébe fut az ember.
    De mivel ez egy nyilvános közösségi fórum akkor ezennel tudomásul vettem, hogy nem szeretnéd, hogy hozzád szóljak a butaságaimmal, ügyelni fogok erre.

    Egyébként komolyan mondom, hogy érdekelt volna, hogy mit alakítottál át a gépeden ahhoz, hogy mégis szeresd használni, ha ilyen szinten nem rezonálnak veled a rá érkező játékok. De egyetértek, inkább ne firtassuk.

    A Rage 2-s poénkodást lehet, hogy túltoltam, elnézést érte!

    Egy fórumhasználati tanácsot engedj még meg, ha máskor érdemi válasz helyett inkább ilyen jellegű választ írsz, akkor a hozzászólás alatt billentsd be, hogy "off topic", jelezve a többieknek, hogy ennek nincs köze a Switchez.

    A kritikádra reflektálva: konstruktív mondanivalóra mindig is törekedni szoktam, ha tréfálkozok azt jelezni szoktam (offtopic + szmájli), ezt a kritikádat nem érzem jogosnak, legfeljebb sokmindenben eltér a véleményünk és emiatt érzed úgy, hogy nem konstruktív a mondandóm. Azt nem ígérem, hogy magammal fogok törődni, mert szerintem a többség azért továbbra is beszélgetni jár ide, akkor is, ha ez néha kulturált vitázást jelent, de azt megígérem, hogy veled nem fogok.

Új hozzászólás Aktív témák