Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz ayo #12027 üzenetére

    User score-t nézni azért nem egy életbiztosítás. Van ott olyan, aki 0 pontot adott a játékra azzal az indoklással, hogy nincs restart gomb story mód pályái közben, de az se rossz, akinek azért 0 pontos a játék, mert nem állíthatja be, hogy milyen hosszú legyen egy meccs, vagy az, akinek pedig azért 0 pontos, mert a local coop splitscreen.
    Teljesen oké a játék, nyilván nem ez lesz a goty listák titkos befutója, de egy tipikus 7-8 pontos szórakoztató sportjáték, aki érdeklődik iránta annak szerintem nem lesz csalódás.
    Multiban pedig teljesen vegyesen jönnek velem szembe az ellenfelek. Igen, azt láttam én is, hogy valaki kitett egy videót arról, hogy ez a két karakter a legjobb, azóta pedig mindenki ezt harsogja, ami nyilván öngerjesztő és innentől kezdve sokan fogják ezeket játszani akár jók, akár nem jók, ezért arányaiban több jön belőlük, de emellett is teljesen vegyes a paletta.
    Azt is el bírom képzelni, hogy profi játékosok kezében ezek a legjobbak, de az én szintemen az égvilágon semmit nem jelent az, ha valaki ezekkel a karakterekkel jön, egyáltalán nem érzem úgy ellenük játszva, hogy ne lenne esélyem.

    Én pedig semmiképp nem jelenteném ki azt, hogy tuti nem lesz patchelve a játék. Az Arms 1 évig kapta folyamatosan az új tartalmat, balance patcheket, ez a játék pedig nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban indított a kasszáknál. Azt már most lehet tudni, hogy fog járni 3 új karakter a havi bajnokságokért.

Új hozzászólás Aktív témák