Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz #48613632 #11929 üzenetére

    Ha a network settingsben az MTU-t felteszed 1400-ról 1500-ra, akkor gyorsabb lesz a letöltés. Gondolom az esetleges packet enkapszuláció miatt tették inkább 1400-ra default. Azért csodát ne várj tőle, de potenciálisan akár duplázhatja a sebességet.

    Jelenleg a Nintendo és a likviditási gond nem igazán összeférhető fogalmak, egyes tippek szerint nagyjából 3 Wii U szintű kudarcot is simán kibírnának egyhuzamban. :)

    A bolti verzióért azért jár kevesebb pont, mert ott el tudod adni a játékot. Egyébként az egész a semmiért jár, ehhez hasonlítsd a kapott jutalom mértékét. Azzal a Nintendo miért nehezít meg bármit, hogy mennyi dolgot ad a semmiért? Vedd észre, hogy most azon hőbörögsz, hogy miért annyi ingyen ajándékot kapsz a vásárlásod mellé, amennyit.
    A pontot nem csak egyben tudod elkölteni, szóval nem kell kivárni, amíg összegyűlik egy játékra, bármelyik online vásárlásnál bármennyi pontot el lehet használni, a rendszer nagyjából egy 5%-os eshop kedvezménynek és egy 1%os physical kedvezménynek felel meg, amit digitális vásárlásnál érvényesíthetsz.

Új hozzászólás Aktív témák