- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
aya
addikt
Format system memory totál uj nick és mehet más régió, tegnapelőtt próbáltam pont.
Már a gép bekapcsolásánál célszerű kiválasztani az offline régiót is!
Minden email cím stb, legyen totál új, régi visszaállitásánál minden letőltés visszatér.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
twingers
tag
Köszi a válaszokat!
Igen, pont a club megszűnése miatt szerettem volna megváltoztatni a régiót, de ahogy nézem nem lenne olyan értelmes dolog amire be tudnám váltani a csillagjaimat, úgyhogy hagyom inkább.
Az eShop-os vásárlásoknál számottevő a különbség az EUROs és a GBPs árak között, vagy pár forint az eltérés átváltás után? -
twingers
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7356 üzenetére
Én most konkrétan a NSMB2 Dlc-ket tervezem letölteni, amiből van 10 db. Darabja 2 GBP. Ha euroban is ennyi az ára akkor már nem lenne mindegy, hogy melyik valutában fizetek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz twingers #7357 üzenetére
Találtam végre egy ezeréves leírást, 2,5€ az ára egy-egy DLC pakknak. Gyors fejszámolással azt mondanám, egy árnyalattal jobb, mint az angol fontos ajánlat. ~5%-ot spórolsz vele kábé.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
twingers
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7358 üzenetére
Köszi!
Mivel a kesőbbiekben tervezem még egy két indie játék letöltését is, így akkor valóban az euros megoldás lesz a nyerő. -
PandaMonium
őstag
Mi van most, hogy senki nem viszi a 3DS-eket?! Mindenki a New kiadásokra vár? Egy hete hirdetem már lassan a konzolt szerintem elég jó áron és kb. 1 érdeklődő volt de ő is szőrén-szálán eltűnt.
Bezzeg mikor én vettem még anno úgy kapkodták el őket előlem HardverAprón mint a cukrot.What I cannot create, I do not understand
-
zuzu000
őstag
válasz PandaMonium #7361 üzenetére
De legalább a pokemonod valaki elvitte gyorsba
-
ldave
félisten
Feri, Awakening-ben, hard/classic módhoz mit érdemes az elején erősségnek, gyengeségnek beállítani? Számít ez annyit, hogy komolyabb hatása legyen a játékmenetre?
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A gyengeségnek maradhat a 'Szerencse', amit alapból fel is kínál, az erősséget viszont aszerint kell beállítani, milyen harcmodort választunk. Sokan a 'Sebesség'-et állítják itt be, mert univerzális mindegyik karakternél és valóban nagyon lényeges is. Viszont egy másik forgatókönyv, hogy harcosoknál az 'Erő'-t, mágusoknál a 'Varázserő'-t preferálják a nagyobb sebzés miatt. 'Hard' fokozaton egyébként nincs olyan botrányosan nagy jelentősége, mert azon még relatíve könnyű végigvinni a játékot. Lunatic-on jön elő inkább ezeknek a finomhangolásoknak az értelme.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #7365 üzenetére
Amikor először játszottam vele, úgy rémlik, hogy Robin varázslatokban erősebb volt, mint fegyverekkel, de aztán lehet csak az én játékstílusom miatt volt ez így.
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
-
-
mirci18
addikt
válasz #17954112 #7373 üzenetére
Én is a ds lite-ot ajánlom.
Pont most árulok egy szépséghibás ds lite szettet.
Ha érdekel írj pm-et.
Azért mert használt ezek még jó gépek.
Játéknál azt döntsd el a grafika kell vagy az élmény.
Addig ne is vegyél ds-t amíg nem döntötted el.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sirandrish
legenda
válasz mirci18 #7375 üzenetére
Mit jelent hogy szépséghibás?
Én is keresgélek...bár én lehet DSi-t vennék de nem biztos mégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #7376 üzenetére
Hát nálam a szépséghiba a konzol nyitómechanikájánál van a kijelző alatt.
Meg van repedve a műanyag.
Tartja a kijelzőt de szépséghiba.És miért vennél dsi-t miben jobb?
Én maximum dsi xl-t vennék dsi-ből de ds-ből elég a lite.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sirandrish
legenda
válasz mirci18 #7377 üzenetére
XL-t vennék természetesen, csak azt nem tettem hozzá mert nálam egyértelmű
De simán elég lehet a Lite is. Mondjuk megvárom vele szerintem a N3DS-eket, hátha adnak nekik még egy jóféle árzuhanástEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz mirci18 #7377 üzenetére
Az nem szépséghiba, előbb-utóbb letörik majd, mint az én gépemen. Nem véletlen az sem, hogy megrepedt. Pár ezresbe bele fog majd fájni, hogy a burkolati lapot kicseréltessem. Lehet, hogy a betéteket is kicseréltetem majd benne, ha nem fogják aranyárban mérni.
-
mirci18
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #7379 üzenetére
Egyenlőre ez szépséghiba.
Sőt inkább konstrukciós hiba.
Most van nálam pár darab ds némelyik kijelzőcserés.
De egyébként az összes kap új burkolatot igaz csak utángyártottat de nagyon jól néznek ki.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
oriic
HÁZIGAZDA
"2015 legjobban várt játékai: 3DS-exkluzívok"
Holnap.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi srácok, de nem tőlem. Ismét Grath szedett össze pár címet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ViharVadász
őstag
A The Legend of Zelda: A Link Between Worlds zenei CD elérhetővé vált a Club Nintendo-n, 3000 csillagért cserébe. Én gondolkozom, hogy megrendelem, csak tud valaki ajánlani valakit, aki átveszi a csomagot és tud szállítani Szlovákiába?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Sirandrish
legenda
válasz ViharVadász #7393 üzenetére
Akkor bezzeg nem volt ilyen amikor volt is annyim.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
bagszi_lucas
tag
válasz BulletBill27 #7396 üzenetére
A feliratkozást arra értette, hogy a pokemon.com szerint a Samurotthoz járó kódot csak a Trainer Club februári hírlevelében teszik majd közzé az európai és amerikai játékosok számára. Habár a japán kódja Samurottnak POKEMON503 volt és nem hiszem, hogy meg fogják változtatni csak azért, hogy több hírlevél feliratkozó legyen. ^^'
-
RangerFox
veterán
válasz BulletBill27 #7396 üzenetére
Köszönöm neked is bagszinak is!
-
ldave
félisten
Állítólag van Codename S.T.E.A.M. demó fent az eShop-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest