- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Zelda teszt az ign magyar oldalán. http://hu.ign.com/the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d/1325/review/the-legend-of-zelda-majoras-mask-3d-teszt
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7603 üzenetére
Nem vagy te annyira pixeles, remélem. Meg van rajtad élsimítás is.
-
Asbee
veterán
Csatlakozom egy piros super smash bros 3ds xl-el. Kapásból magyarra állítottam a régiót, eShop így nem érhető el. Mire érdemes állítani?
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Az OlliOlli gördeszkás játék március 5.-én jön a 3DS eShop-ra. Az ára: €13.49
Forrás"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Asbee
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7609 üzenetére
Újonnan vettem. XL-t akartam mindenképpen de abból az új változat elég drága. Ez 49k volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Úgy értem ÚJ modellt. Ezek szűk két hete kaphatóak és ezek váltanák le az eddigi modelleket. Ugyanolyan ráncfelvarrás, mint a Sony konzoljainál szokott lenni. Erősebb hardvert kaptak és jobb a 3D-jük is. Aki már eddig nem vett 3DS-t, az többnyire kivárt ezekre, hacsak használtan nem tudott jó árban régi modellt kifogni.
Szerk.: közben látom, te is az árát fájlaltad az Újaknak (én is )
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Asbee
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7611 üzenetére
Igen értettem, hogy arra gondoltál. Mint új felhasználó nekem szerintem bőven jó ez. Így is kicsit sokallottam az árát, de biztosan elleszek vele.
-
sz.balazs.95
veterán
-
Asbee
veterán
válasz sz.balazs.95 #7613 üzenetére
A új kiadást tartom drágának. Én neten olvasgattam nem éreztem azt hogy nekem megéri a 15k felárat, főleg úgy hogy első ilyen gépem. Használt árakat is figyelembe véve én ezt találtam a legjobbnak ennyiért.
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem az sem drága.
Legalábbis ad annyi plusz dolgot szerintem, hogy az a 15k megérje, mivel számos apró, és néhány nagyobb javítást végeztek az elődmodellhez képest.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Asbee
veterán
válasz sz.balazs.95 #7615 üzenetére
Lehet, annyira nem tudom megítélni mivel sosem volt még. Így elsőre tetszik amúgy pokémon játék nagyon bejön, régi időket idézi mikor kis 2D-s volt.
-
bagszi_lucas
tag
Oh cool! Még egy Pokémon és 3DS tulaj! Üdv
Néhány link, ami érdekelhet:
3DS Hungary Facebook csoport
XIX. 3DS találkozó (most szombaton, Budapesten)
Pokémon Magyar Edző közösség Facebook csoport
Bagszipoke weboldal és Facebook oldal Pokémonos játékhírekért
Pokenet.eu - Magyar fejlesztésű Pokémon közösségi oldal, játékbeli idő függő eseményekkel, aktív hírlevél szolgáltatással a hazai eseményekről és játék eventekről.Bocsi a reklámért. D: Gondoltam hátha érdekel. No meg a többieket is.
-
ldave
félisten
Pokémon Shuffle-t tolja amúgy valaki? Tegnap végre sikerült elakpni Mew-t. Kb 10 élet kellett hozzá.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #7619 üzenetére
Hülye free2play az egész, de 10 perc játékra reggel és alvás előtt pont jó
-
Linkh
tag
5 és fél óra játék, 88. pályán vagyok, 61 Pokemont kaptam el. Ez a Mew olyan nagy dolog? Mert mintha máshol is írtak volna róla. Nekem szerintem elsőnek meglett Viszont a 60.pályán a Lópunnyadékkal megszenvedtem, már úgy voltam, hogy törlöm a játékot a fenébe. Valami fighting-os pokemon volt a gyenge pontja, de azt a pokemont, meg nehéz volt elkapni, max 20% esélyed volt rá. 1x volt annyi pénzem, hogy megduplázódott az esélyem, akkor sikerült megfognom, aztán lópunit is likvidáltam
-
-
bagszi_lucas
tag
Most hétvégén serial kóddal megkapható az Eon ticket Pokémon ORAS-ba.
kód: POKEMON380381
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az Új modellek megjelenésének hetében több mint 420ezer 3DS fogyott, mellyel egy csapásra ledolgozta az év eleji hátrányát a tavalyi év megfelelő időszakához képest, sőt még rá is erősített. Innentől lesz érdekes az év, hogy vajon megfordítja-e a tavalyi csökkenő trendet az Új modell az eladások terén.
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7626 üzenetére
Biztos hogy nem. Vagyis lehet, csak akkor ugye azt úgy kell kezelni, hogy sokan a mostani (régi) gépeiket cserélték le. Vagyis nem nő a 3DS tulajok száma, csak konzol eladásai. De végül is a céget csak ez érdekli, a profit.
-
boost
addikt
válasz RangerFox #7627 üzenetére
Miért ne no"ne a konzol tulajok száma? Senki nem dobja el a régi konzolját, hanem a többség eladja használtan, tehát a konzoltulajok száma no". ès a több konzoltulaj van, azok több játékot vesznek, amin az igazi haszon van.
(Mióta eladtad a gépet, látszólag fikamódba váltottál. Miért?)
-
addikt
Akinek van sima DS-e az meg tudna mondani nekem, hogy Ds shop ban 1000 pontért kapni e valami értelmes dolgot?
Bar gondolom nagyon nem mert kb 1000 pont = 12 Euró
Viszont amin nagyon jót röhögtem az az hogy a 15 Euros eshop féltöltőt 17 euróért áruljak
Tiszta biznisz. -
sz.balazs.95
veterán
válasz ImpersonatoR #7631 üzenetére
A sima DS-ben nincs is eShop.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
addikt
válasz sz.balazs.95 #7632 üzenetére
Please note: Nintendo Points can only be used in the Nintendo DSi Shop and Wii Shop Channel
Akkor DSi shop na.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ImpersonatoR #7633 üzenetére
Csak azért kérdeztem rá, mert nem értettem, nem kötekedésképp.
Sajnos nem tudom. Korábban volt egy fehér DSi-m. (mondjuk bánom is rendesen, hogy eladtam.)
A webes felületen nem szerepel a DSi kínálata? Vagy ott már csak a 3DS/Wii U van?Most nézem, hogy ott egyszerűen nincs ár feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
ha emlékeztek én egy nagyobb New 3DS pakkot rendeltem Angliából. Múlthéten végre megjött, ezért itt van pár fotó egy hosszabb poszttal karöltve:
New Nintendo 3DS XL és Majoras Mask 3D Special Edition beszámoló[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ViharVadász
őstag
Épp most olvastam el, nagyon jó lett. Grat hozzá egyébként.
A szobor nekem is nagyon tetszik, csorgatom is máig a nyálam. Következő fizetésnél azt hiszem eBay-en megpróbálok egy olcsóbb példányt beszerezni, remélem sikerül. Szerintem egyébként az a 3DS amit linkeltél lilában, így jobban mutatna: [link][ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7637 üzenetére
igaz, javítom is köszi!
ez szintén a többihez hasonló klikkelős lett
BirkaZoli: 10-15k ért szerintem simán érdemes beszerezni, mert később tuti drága lesz ez is. Az a lila se rossz az biztos
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Jó poszt lett, engem leginkább a C-stick érdekelt az újítások közül, így örömmel olvastam, hogy jól használható - remélem a későbbiekben több olyan játék is kijön, ahol használható, mert jelenleg elég kevés cím van ami kihasználja.
Illetve a wifinél nem is gondoltam erre a "rage quit"-re mint szempontra, számomra inkább furcsa volt, hogy a fizikai gombot lecserélték software-es megoldásra (igaz, túl sűrűn nem kapcsolgatja az ember, így meg egyel kevesebb dolog van, ami elromolhat). -
ayo
veterán
válasz adalbert1 #7639 üzenetére
nekem is fura volt, hogy nincs wifi gomb, de nem sokkal nehezebb így ki-be kapcsolni. C-stick játékokból meg lehetne még több, most már minden adott
(#7640) ldave: engem annyira nem zavart, bár tény hogy játék közben oldalról egyszerűbb. számomra ez elhanyagolható volt, de hát kinek mi... valakit pl. power gomb zavar, hogy mindig benyomódik és miért nem hagyták belül.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó teszt.
Nekem is a fekete tetszik. A kék és a piros nem néz ki annyira jól.
A MH4 és Majoras mask -os tol sem vagyok hasra esve.
Pedig ahogy nézem Usaban hipi-hopi elvittek. Zeldas mar ilyen 400$ ert megy ebay en. Pedig meg kazi sem jár hozza csak előretelepítve a game (szóval meg a kódot sem lehet eladni?)
A 4 gomb (XYAB) mennyire gyűjti az ujjlenyomatot, illetve mennyire koszolódik/könnyen takarítható?Valóban kar hogy oldalról kiszedtek a ceruzát. Ha kellett mindig kikaptam gyorsan és azt használtam. Nem szerettem összetapizni meg pontosabb is. Wii u nal is cerkát használom többnyire
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz ImpersonatoR #7642 üzenetére
a 4 gombon semmi ujjlenyomat, csak kívül látszódik ugye hőhatásra de az se vészes, könnyen takarítható.
megszokható a ceruza, engem nem zavar. a powergombnak meg pl. ma is örültem hogy kint van mert nem kellett kihajtom, mikor menet közben akartam bekapcsolni, hanem csak benyomtam azt amire elindult már leültem és nyitottam ki
-
ldave
félisten
Megszokható, csak általában úgy játszom 3DS-en, hogy fekszem a fotelben és a
nagyhasamon, pihen a gép, úgy meg nehéz kiszedni a stylus-t De ha kézben is lenne, akkor is fogást kell váltani, hogy kihúzzam, szóval ez egy rossz változtatás szerintem.A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Codename: S.T.E.A.M. nyitóvideó. Jópofa.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #7646 üzenetére
Vagy rágyúrok kézre és hasra és akkor nem kell pihetetnem a pocakon a gépet
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Tervezgetem egy New Nintendo 3DS XL gépnek a megvásárlását! Lenne viszont pár kérdésem előtte, segítsetek már légyszíves nekem.
Ami van hozzá alapból 4Gigás SD kártya arra csak a letöltött játékokat teszi rá?
Ha megveszek egy játékot és berakom a kártyát akkor az SD kártyára számol fel helyet? Telepíteni kell a játékokat? Kicsit kevesellem ezt a 4Gigás alap kártyát benne, erre kb. hány játék fér? Célszerűbb akkor kompletten megvenni a játékokat? Jól tudom hogy töltőt nem adnak vele? Ezeknek a játékoknak amik erre a konzolra vannak kitalálva milyen méretűek? (Zelda, Monster Hunter)Ezekre lennék kíváncsi így első körben..
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest