Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz .LnB #10509 üzenetére

    Pár éve mikor volt itthon ESPN és adta az egyetemi meccseket, akkor párat megnéztem. De nekem túl sokrétű volt a play-ek variációja. Sokkal bátrabbak, kísérletezőbbek mint az NFL-ben, emiatt inkább a támadási fektetnek hangsúlyt, ami meg is látszik a pontgazdagabb meccsekben. Látványosnak látványos, de egész egyszerűen elveszel benne.

    Az NFL-ben azért sokkal kiszámíthatóbbak a offense/defense stratégiák. Pláne ha kifejezetten egy csapatra koncentrálsz, akkor előbb-utóbb már a felállásból megmondod, milyen típusú play következik.

    Egyébként mindenki annyira merül el a sportágban amennyire akar, nincs ezzel baj. Tehát nem nézem le vagy ítélem el azokat, akik simán csak nézik és élvezik a meccseket, de nem foglalkoznak komolyabban a hátterével. Rendben van ez is.

    A sok Pats drukkerre is van magyarázat, egész egyszerűen pont akkor kezdet el a sport1 NFL-t közvetíteni, mikor a Pats-nek nagyon jól ment és népszerű volt, az ember többsége meg szeret általában győztes csapatnak szurkolni. De pl. a Seahawks drukkerek száma is megnőtt az SB győzelmük óta. :U

    A bowl.hu-n már a Rams topikban már fel is vetettük, hogy miután megyünk L.A.-be, tuti meg fog jelenni egy csomó új drukker, mert hogy milyen menő már egy los angeles-i csapatnak szurkolni. Az más hogy 2004 óta nem jutott PO-ba a csapat. :DDD

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák