- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
válasz Mrdevil #8898 üzenetére
Ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. :) Mindegyik tönkrevágja az adott film hangulatát. A magyar sem kivétel. Sőt. :) De persze a legjobb, van szinkron és eredeti nyelvű hang is és akkor mindenki megtalálja a számítását. :) De felirat is legyen, mert én meg attól tudok falnak menni, amikor van magyar hang, de felirat nincs.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mindenkinek köszi az ajánlókat, de tényleg, viszont aki ismer, tudja, hogy azóta Netflix előfizető vagyok, amióta egyáltalán létezik. És lehet, hogy rosszul fogalmaztam - szerintem nem -, de akkor még egyszer:
Beidéz:
Soroljatok már fel néhány olyan sorozatot, vagy filmet, ami pár hónapja került fel és nektek tetszett.#8878
Amiket beírtatok és érdekelt, már akkor láttam, mikor felkerült. Tehát friss anyagokat keresek továbbra is.
Kösz...[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Olyanról, hogy "A kijelölt túlélő" mi a vélemény, azt is lehet elkezdeném, meg ezt a Kobra kait is dícsérik. Jók ezek?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Mrdevil #8898 üzenetére
Az angol, német szinkronok durván rosszak. A legtöbb magyar is az, mikor meghallom egy már megnézett film után. Pl. Breaking Bad, Better call Saul, Lucifer etc... Ezek a szinkronok, olyan mértékben szarok, hogy minősíthetetlen és ezzel szinte agyonüti a fent említett néhány sorozat hangulatát, értelmét, színészi játékát, mondandóját, meg úgy kb mindent...
A Lucifer-ről nem is beszélve, ahol pont az a lényeg, hogy, hogy a srác kifinomult angol, szemtelen és erőteljes akcentusát semmilyen szinkron nem tudja visszaadni. -
newmoonlight
senior tag
Azt viszont én köszönném meg, ha az általad megtekintésre javasolt filmeket (és sorozatokat) felsorolnád. (Tudom, "ízlések és pofonok", de az eddig említett filmjeid tetszettek.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
modflow
veterán
Belepillantana valaki a Chilling adventures of Sabrina-ba? 4. évad 1. rész:
33 perc és 34 perc között. A képmód Sony XH90 alatt Netflix calibrated.
És olyan fátyolos az egész. De nem csak itt, hanem amúgy is sok helyen.
Valaki rászánna 1 percet, hogy megnézze? -
Real_Necro
veterán
válasz modflow #8908 üzenetére
Nem lehet azért, mert álmodik vagy mi...?
Nálam is fátyolos, de szerintem a film olyan...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
modflow
veterán
válasz Real_Necro #8909 üzenetére
Köszi, hogy megnéztétek.
Azt hittem már a TV-vel nem stimmel valami.
Több filmnél is látom ezt Netflix-esetén, csak az a furcsa, hogy adott filmen belül néha fátyolos, néha meg nem.
De akkor ha mindenkinél ilyen, akkor jó.
Köszi! -
Joshi
titán
Üdv. Van arra lehetőség, hogy a felirat színét megváltoztassam? HDR-nél nagyon vakít a fehér színű felirat.
A tévé Sony A1 Android 9-el.
(#8908) modflow az direkt ilyen effekt, mert egy tudat alatti állapotban vannak. OLED-en nem olyan gáz, átjön a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
ArGab
őstag
Neten belépve valahol van lehetőség a profilodhoz tartozó felirat-beállításokra. Ott valahogy be lehet állítani az áttetszőséget, az megoldja a problémádat és így nem fog vakítani tévén. Sajnos nem tudom most megnézni hol/hogyan állítottam be anno mert épp le van mondva.
Elvileg:
1. Log into your Netflix account.
2. Go to your Account page.
3. Select your preferred profile name.
4. Go to Subtitle Appearance.
5. From there you can change the font, text size, shadows, etc.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
ArGab
őstag
-
ArGab
őstag
Jó helyen vagy. Ha minden igaz, a színnél tudsz választani valami áttetszőséget. Nekem az megoldotta a FALD blooming problémát. Vagy próbálkozhatsz azzal is amit Vincent mutatott: fekete szöveg + fehér árnyék. Csak ne felejtsd el újraindítani az appot hogy figyelembe vegye a beállítást.
Még egy infó: nem tudom mennyire ragaszkodsz magyar lokalizációhoz, de ha magyar nyelvre van állítva a profilod, úgy csak a magyar szinkronos/feliratos tartalmakat mutatja a Netflix.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
+dino_m
Igen nekem OLED tévém van ezért nem jó a színes felirat. Elvileg az LG WRGB OLED panelnál nem gond a fekete és fehér szín. A sárga, piros, lila, kék színek felejtősek.
Ha nem magyarra állítom a lokalizációt, akkor ez mennyire befolyásolja a kereső motort? Gondolok itt a magyar vonatkozásra, mert hiszen ha van, akkor inkább az legyen elől.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz newmoonlight #8907 üzenetére
Én, nem tudok róla, hogy a Netflix-en van olyan, hogy eddig milyen sorozatokat néztem meg.
Komolyan, fejből én ezeket nem tudom felsorolni. Csak, ami friss, szintén itt ajánlották a Kalifátus című sorozatot. Svéd, de a témája az iszlám és nagyon erős. Meg láttam 1 éve két Dán sorozatot is, azok is nagyon jók voltak, talán beugrik...
Nálam a Better call Saul tanyázik a lista elején, után Breaking Bad, de nyilván ezeket már mindenki látta. Saul nagyon sokszor "előveszem" még mindig.
Nyilván a "kiszabott" covid miatt a 6-os évad késni fog... -
newmoonlight
senior tag
Jaja, ezeket mind láttam. Saul nálam is alapmű. (Te ajánlottad azt is.) Az a baj, hogy a még nem látott filmek 99%-nak trailerébe belenézve mind ótvarnak tűnik.
(Bár éppenséggel ugyanezt mondtam volna a pár kommenttel feljebb ajánlott "Happy"-ről is, aztán -mély döbbenetemre- teljesen nézhető...)“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
válasz newmoonlight #8931 üzenetére
Na én meg pont fordítva jártam. Csomó trailer tetszett, utána meg a sorozat egy rakás fos volt. Pl. Napkelte... Trailer eléggé ütős, vicces, vagány. De kb 3-4 részig bírtam nézni...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
newmoonlight
senior tag
Nagyon nem bánnám, ha (az HBO GO-hoz hasonlóan) a Netflix-en is lenne IMDb-pontszám szerinti rangsorolás. (Az általában fedi az ízlésemet.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
jegenye77
addikt
Ha Németországban fizetek elő ( itt is élek, német bankkártyával fizetem ) akkor nem úgy volt, hogy a magyar szinkront nem adja be? Csak esetleg a magyar feliratot pár sorozatnál de szinkron nem lesz.
Vagy én értettem félre valamit?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
modflow
veterán
A Sweet Home-ot végignézte valaki?
Az Alice határországban tetszett.
Előbbit érdemes végignézni? -
modflow
veterán
válasz headhunter #8939 üzenetére
Ebből jónak tűnik. :)
-
Aventador91
őstag
miért nem enged előfizetni? "Sorry, we are unable to complete that action now. Please try again later."
-
Aventador91
őstag
hogy lehet netflixet megosztani?
ha profilt hozok létre az nem jó, mert akivel megosztanám látná a telefonszámomat, bankkártyát stb -
kmarci25
Topikgazda
válasz Aventador91 #8943 üzenetére
Nem lehet megosztani. Profilokat lehet léterhozni, ami jellemzően egy családon/háztartáson belül, különböző felhasználói szokások kategorizálására való. Amit Te szeretnél, olyan a netflix-nél nincs.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
Topikgazda
válasz LouiS22 #8945 üzenetére
Mármint melyikre gondolsz? Amikor pl. 4en használnak egy 4k előfizetést, úgy hogy negyedelik az árát? Lehet, hogy fogják de nehéz lesz ellenőrizni, ld. Spotify családi csomag. Ott sem tudják ellenőrizni, hogy közös háztartásban vannak-e a használók. Ennek ellenére természetesen tiltott a dolog.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest