-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz Mrdevil #9047 üzenetére
Nem vita indítónak szánom, de ezen a sorozaton jól össze lehet hasonlítani a különböző szinkronok minőségét és az eredeti nyelvet. Az én értékelésem: eredeti spanyol nyelv 100%; angol szinkron 90% (hihetetlen jó, a szereplők az eredeti orgánumokhoz nagyon hasonló hangon szólalnak meg, remek előadásban). magyar szinkron 70%.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
LouiS22
veterán
válasz gyeniko #9054 üzenetére
Még szerencse, hogy az eredeti hangsávnak (amilyennek az alkotói eredetileg szánták ) 100%-ot adtál
Nyilván teljesen szubjektív, de elrettentő példaként nézd meg a Suburra angol szinkronját.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
zoltan.t
csendes tag
Hát ezek a magyar szinkoronos filmek (pl. A Tom Hanks-es egy vödör csavar. A szinkronra értem. Szinte nézhetetlenek így. Hasonló volt az G. Cloney-nak Antartiszos filmje). Mintha nem is azok a szinészek lennének a hangjuk miatt.
[ Szerkesztve ]
-
solo18
csendes tag
[kép] Sziasztok. Elég amatőr kérdéssel fordulok hozzátok, de nem találtam a kérdésemre választ külföldi oldalakon sem. Samsung smart TV-n az eltelt idő perc mutatójánál a tízes helyiértéken lévő szám nem látszik. Elő lehet valahogy csalogatni? A képen látható, hogy 19 vagy 29 vagy 39 perc telt el, de igazából nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
Tegnap este ez történt: az egyik készüléken nem tudtam bejelentkezni, hiba üzenetet írt a képernyő. Kilép-belép, TV, majd router kikapcs-bekapcs, ugyanaz. A laptopon beléptem a Netflix-be, nézem a 4 fiókunkban az előzményeket, az eszközöket és nini: 1-2 órával korábban egy másik városban egy ismeretlen IP címről jelentkezett be egy készülék. Erről e bejelentkezésről nem érkezett értesítés emailben. Prémium előfizetésünk van, tegnap este egy időben csak 2 saját készülék volt bejelentkezve, ez az "ismeretlen" volt a 3. Mi állhat emögött?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gezacsepi
újonc
Sziasztok!
Aktív netflix felhasználó vagyok prémium csomaggal,4000huf/hó díjat pengetek érte.
Rábukkantam ali-n egy netflix előfizetésre amiben szerepel a prémium előfizetés is, mindössze 2000huf/hó alatti összeggel, ha éves előfizetést választok.
Usb sticket küldenek fizikailag postán.
Előnye még az itthoni előfizetéssel szemben, hogy 4 helyett 5 streamet enged egy időben.
Nekem ez túl szépen hangzik, vannak fenntartásaim!
Esetleg valakinek közületek van tapasztalata ezzel az előfizetési formával?
A már meglévő accountomra is lehet aktiválni, vagy újat kell indítsak?
A magyar régió működik rajta?
Stb.. stb
Előre is köszönöm a segítséget. -
Sylvester19
friss újonc
Sziasztok! Tudnátok pár egész estés szinkronos MESE filmet ajálnlani ma délutánra? Mindenki beteg. Filmeznénk a gyerekekkel...
-
válasz gezacsepi #9063 üzenetére
Ez account megosztásos valami lehet. Szerintem felejtős. Itthon is talán 5 streamet enged, legalábbis 5 különböző profilt belehet állítani. Annak meg csak úgy van értelme, hogy ha öten tudják is nézni. Gyakorlatban még nem próbáltam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
gezacsepi
újonc
Köszi a segítséget!
Teljesen igazatok van! Jobban utána néztem az értékeléseknek,átverés.Megosztott fiókot árulnak.Piramis-játék szerűen működhet, az elején kapsz valamit, aztán semmit...
Természetesen nem is lehet legális.
Én kis naív azt gondoltam:nagy tételű értékesítésből adódó kedvezmény ár.
Talán annak aki eddig elgondolkozott rajta hogy kipróbálja, segit a hozzászólásom és a rá adott válaszaitok:
Gyorsan felejtse el!
-
Zeban58
tag
Tom Hanks új filmje, A kapitány küldetése egészen kiváló minőségben került fel, atomstabil 17 Mbit/s mellett néztem végig. Azért 65 colon ez nagyon sokat számít, nem egy ragyás 2-3 Mbit/s-os Full HD, de a 10-12 Mbit/s-os 4K-hoz képest is látni a különbséget.
Ti találkoztatok már 15 Mbit/s-nál magasabb bitrátás tartalmakkal a Netflixen? -
Joshi
titán
válasz Zeban58 #9069 üzenetére
Nem tudom mit néz a Netflix motor, de amíg 100/100-as netem volt addig a bitráta max 13-14Mbps volt. Most már Digi optikai Gigás netem van és minden film fixen 15.xxMbps. Igen ez a film nekem is 17. De kérdezem én, mi a különbség mondjuk 15 és 17Mbps között? Mert szerintem semmi. Nem ezen múlik, már mint a film minőségét tekintve.
Azt el tudom képzelni, hogy a Netflix szervereknek nagyon nem mind1 hogy 15 vagy 17Mbps-el tolja a milliónyi userhez az adatot.
-
Joshi
titán
válasz Zeban58 #9072 üzenetére
Akkor mondok mást. Ott van az A Quiet Place Netflixes film amit aztán kiadtak UHD Blu-ray-en. Ugye Netflix max bitrátája 17Mbps, akkor a lemezes kiadás milyen lehet közel 70Mbps-el? Na itt vannak a különbségek.
És jelenleg itt van a Stream szolgáltatásoknak a hátránya. Persze tök jó dolog, hogy egyből ott van minden, de egyelőre még nincs azon a szinten a Stream, hogy egy lapon lehessen említeni a Blu-ray-el. Egyszerűen nem azt a minőséget kapod. -
LouiS22
veterán
-
dino_m
senior tag
Stream szolgáltatások hátránya... Netflix havi 4 ezerért. Egy ilyen szolgáltatást talán nem a BD-hez, hanem a TV-zéshez kellene hasonlítani. Ez olyan, mintha a Ferrarit hasonlítanám egy széria WV Golfhoz. A Ferrari ki van maxolva... de persze a Golffal is lehet közlekedni.
Ha tömörítetlenül kapnánk ennyiért, akkor kb. a mennyiség lenne kevés, mert töredéke férne el a mostani kínálatnak a mostani szerver parkon. Akkor az lenne a baj. Ennyi pénzért kapunk 4K felbontást, 5.1 hangot, DV/HDR-t, stb... Nem hiszem, hogy ennyiért beleférne egy tízszer nagyobb szerver park is. Ha ezt mind meg akarnád venni UHDBD-n, az mennyibe kerülne?
HBO GO 2 ezer és nincs 4K, nincs 5.1 és nincs DV/HDR és töredéke a mennyiség is, bár a műsorok minőségét tekintve, arányaiban, az HBO jobb választás. Majd talán a MAX elhozza a 4K-t és a többi finomságot is. Persze akkor már nem 2 ezer lesz.
Szerintem a Stream szolgáltatás a lehető legjobb alternatíva, ha az ember nem akar a tv műsorokhoz igazodni, vagy 20 perc reklám között 10 perces műsor blokkokat bámulni.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Én pl szüleimet simán rátudtam venni, hogy inkább ezt nézzék. Pedig közelebb vannak már a 70-hez, mint a hatvanhoz. Már annak is nagyon örülnek, hogy nincs reklám. A tartalom meg ég és föld a kereskedelmi csatornákhoz képest. És majd minden családban lehet egy ilyen "kocka", mint én. Nyilván kellett egy kis idő, mire teljesen belejöttek a kezelésbe, de 1-2 nap alatt megtanulták.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Alex91
félisten
HBO GO 2 ezer és nincs 4K, nincs 5.1 és nincs DV/HDR és töredéke a mennyiség is, bár a műsorok minőségét tekintve, arányaiban, az HBO jobb választás.
Apple TV-n mar van 5.1 HBO GO-n is... Apple TV+ meg kep minosegben nagyon jo, de ott meg a tartalommal van gond.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dino_m
senior tag
HBO tv adásai jobb minőségűek, mint a stream. HBO-n van 5.1, GO-n nincs, HBO 2-3 csak eredeti hangsávban van, de nincs magyar felirat. Kíváncsi lennék ki volt az az idióta, az HBO-nál, aki kitalálta, hogy eredeti sáv mellet angol szöveget akarunk olvasgatni? Vagy külföldiek néznék magyar szinkronnal, angol felirattal?[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Alex91
félisten
-
Adama123
aktív tag
Én most a Breaking Bad 1. évad 2. részét nézem, 16.24 Mbps.
Tegnap néztem az első részt, az 7.99 Mbps volt.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
dino_m
senior tag
Nem kapja máshonnan. Legfeljebb az HBO NOW kapja máshonnan, de az csak az USA-ban van. Hasonlóan streamelik, mint a Netflixet. Olyan meg egy cégnél sincs, hogy ugyanazzal az előfizetéssel más minőségü szolgáltatás lenne.
"Es mintha a kepminoseg is jobb lenne..." - Ez ugye nem igazán értelmezhető tényként.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Alex91
félisten
Azt mondjuk valoban tippeltuk, hogy mas a stream forrasa, de az 5.1-es hangot az erositom (es masoke is) szepen kijelzi... Nem mindegyiknel, tehat van csak sztereo is adas is!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest