Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz repvez #11298 üzenetére

    Ácsi. Ezt én értem, de megint másról beszélsz, mint ahonnan az eredeti szál elindult. Az ugyanis az volt, hogy a nagyját mindegyiken el lehet érni. Ezen felül még azt is kavarod - vagy nem érted - hogy a másik mit akart mondani, mint például én az ázsiai tartalmakkal. Mert az egy dolog, hogy én történetesen valóban örülök neki hogy ennyi van a Netflixen, és ezt belevettem a mondandómba, csak épp a teljes mondat emiatt még nem azt állítja, hogy ettől az (a szolgáltató) szép és jó, hanem azt, hogy ha igazad lenne a nagyja állítással, akkor a többi szolgáltatónál is tömegével kellene lenniük. De látjuk hogy nem így van.

    Ráadásul a fekete-fehér régi, és a 4.0 alatti értékelésű filmeket pont hogy azon állításod alátámasztására és helyeslésére hoztam fel, hogy mennyit romlott a Netflix színvonala az utóbbi időben.

    Azt sem értem, hogy a 'de egynek jo, jobb mint az ázsiai és 60-70es fekete fehéár mozik amikre hivatkoztak' kijelentéseddel szándékosan ferdíted el mire hoztam fel példának őket (különösen a FF filmek kapcsán), vagy tényleg nem érted miért írtam(?).

    Emellett amíg én az ázsiai tartalmat szimplán azért írtam mert annyira örülök neki hogy ilyet nézhetek, te a F&F filmekre több millió ember nevében hivatkozol, mint jó(?) tartalom.

    Csupán mellékszál és semmi köze ide, de ha már az F&F filmeket hoztad fel: személy szerint én a második résznél kiröhögtem, és egyetlen további részt sem néztem meg belőle. Ettől még nem állítom, hogy másoknak ne lenne szórakoztató.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák