- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ki lehet valahogy listáztatni az összes gyűjteményt vajon? Ha rákeresek, csak néhányat talál. De tök jó lenne ha az összeset meg lehetne nézni.
-
ebayer
tag
Január 26-án érkezik A tettes (The sinner) 4. évada, 5 nappal előtte pedig az Ozark új részei. Legalább lesz mit nézni egy pár napig.
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Nem tudom az új K and H mastercard-ot beregisztrálni a Netflixen.
Mindig azt írja,hogy hiba történt, próbáljam később.
Mi lehet a gond? -
newmoonlight
senior tag
-
toto0569
addikt
válasz F-ECT$ #10662 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Felhívtam őket és mondta a srác,hogy a bank tíltotta le a sok próbálkozás miatt.
Még 6 óra amíg újra megpróbálhatom.
A K and H kártyafelületén volt 3 pont a fizetésekkel kapcsolatban. A 3. pontban 200000ft limit helyett csak 1 ft szerepelt. Azt este már javítottam majd próbálkozok,ha nem akkor telefon a bankhoz.
Még 1x köszi -
fant0mi
őstag
válasz headhunter #10665 üzenetére
A csaj amúgy nem egy hűhatopmodell, inkább olyan szomszédlány típus, de nekem nagyon bejön. Örülnék, ha ő lenne a szomszédlány.
A Nádai meg ehetne valamit, hogy legyen formája. -
Tigerclaw
nagyúr
A Shadow and Bone hosszabb tavon mennyire misztikus/fantasy? Az elso par resz nagyon bejott, de utanna atalakult valami kosztumos szappanoperava, es felretettem. Csak az a par resz olyan szar vagy ilyen marad vegig?
Mondjuk a Witcher se jott be teljesen a lassu tempo miatt, illetve annal problemasnak tartom, ami a jatekokban is az volt, vagyis hogy van egy komplex vilag, orszagokkal, regiokkal, frakciokkal, aztan nulla kontext nelkul startol az egesz, mintha hianyozna par evvad az elejerol, annyira erthetetlen a poltikai/haborus szal... pedig legalabb az ido feleben az van a fokuszban. A Witcherhez el kellene elobb olvasni valami konyvet hogy az ember kepbe keruljon?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
A Walking Deadek hogy szoktak érkezni Netflixre? Mikor várható a 11. évad?
-
-
peestike
őstag
válasz (ex)Cat #10673 üzenetére
Szerintem ezek pont olyanok, hogy kinek mi jön be. Wheel of time tetszett, shadow and bone nem. Vaják mindkét évad jó volt. Trónok harcát 2 évad után feladtam, nagyon nem tetszett... Kinek a pap, kinek a papné... Walking dead is kimaradt pár évad, mert szerintem siralmas volt...
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz peestike #10674 üzenetére
A GoT -nel nekem is egy komoly szunet kellett talan pont 1-2 evvad utan, mire folytatni tudtam. Egyszeruen ignoraltam az irok/rendezok brutalitasat, a negativ karakterekhez, az anti happyendes storyvezeteshez valo ragaszkodasat, meg hogy minden resszel egyre kevesebb szeretheto karakter marad a tortenetben.
A konyvet azota is el szeretnem olvasni, hogy lassam, az eredetit storyban mi van.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
newmoonlight
senior tag
Az "Új barát karácsonyra" c. (egészen kellemes) sorozatra visszatérve, egy csepp üröm az örömben, hogy
SPOILER KÖVETKEZIK!!!
a nagyon szimpatikus női főszereplő, a számtalan aspiráns közül, a legvégén pont ezta "19 éves", csimpánzfejű, unszimpatikus taknyot választja, arra szavakat nem találok. (Kísértetiesen emlékeztet a "Barátok közt"-ben hajdan Berényi Ákost alakító másik csimpánzra: [link] ). Hogy honnan a p..csából kukázták ezt?! Teljesen életszerűtlen olyanokat feltételeznünk róla, hogy
SPOILER KÖVETKEZIK!!!
pl. az átszexelt éjszaka után, a sokfogásos reggelihez kenyeret süt(!!!) a csajnak, később 100 szál vörös rózsát küld (anonim) bocsánatkérésként, egyetemre készül (a tekintete alapján max. szakmunkásképző), meg a barátja kórházi ágya mellett tölti az ünnepeket, stb-stb. Nonszensz.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
kmarci25
Topikgazda
válasz newmoonlight #10678 üzenetére
Aktiválva van a
a topikban! Kérlek, hogy használd.SPOILER "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
headhunter
addikt
válasz newmoonlight #10678 üzenetére
Ebben is szerepel, ajánlott. [link]
"...A svéd Kristallen-díj nyertese Év legjobb drámája és a Legjobb színésznő (Hanna Ardéhn) kategóriában..."
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
a 8 es 12 euros dijcsomag kozt mi a kulonbseg?
es hany keszuleken lehet hasznalni maximum?
rokonok egymas kozt megoszthatjak?kozben megkaptam regisztracio kozben
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
newmoonlight
senior tag
válasz headhunter #10681 üzenetére
Igen, pont miatta töröltem a megnézendők közül a sorozatot. Elmondhatatlanul rühellem a fejét.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Nordik
őstag
Olvastam, hogy lehet bevezetik ne tudjanak akar ketten összeállni és együtt fizetni az előfizetést. Mármint nem egy háztartásban élők. Ez mennyire lehet valós? Tényleg várható?
-
Qtyii
tag
válasz Nordik #10686 üzenetére
mindig előkerül .. de az előfizetések nagy részét buknák ... nem teszik meg ...nem is ellenőrizhető igazán (mi van ha a gyerek másik városba megy egyetemre... letiltanák... hülyeség)
nem lesz ilyen csak mindig megreklámozzák ... egyébként erről beszélni is főbűn itt ugyhogy ...[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy ajanlas: Maya and the three
Az egyik legjobb sorozat amit lattam, nem csak a Netflixen es nem csak a kategoriajaban. Mondjuk csak eredeti hanggal neztem, igy azzal tudom ajanlani. Lehet hogy jo a szinkron is, de arrol fogalmam sincs.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
toto0569
addikt
Pár napja kínlódtam a K and H-s kártyával...
Végül sikerült. Tegnap beléptem a Netflix oldalára és ott volt egy plussz emberke.
(Dr. Pápai István) Csak lestem...
Kiléptettem minden készüléket,kitöröltem a "nem oda valót",új jelszó és beléptem.
Nagyon remélem,hogy nem az ügyintéző adta ki másnak pár forintért a jelszavam...lehet,úgy gondolta ha a kártya beüzemeléséhez nem értek akkor ezt sem fogom tudni letiltani.
A Google nem szólt ,hogy az email fiókot feltörték.A jelszó meg elég bonyolult volt. -
kmarci25
Topikgazda
válasz toto0569 #10691 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy az "ügyintéző" nem látja a jelszavadat. A google meg bármilyen ilyen szolgáltatás csak akkor értesít, ha tömeges probléma történik, egyéni feltörésről nem tudnak szólni, hogy is tudnának.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
toto0569
addikt
válasz kmarci25 #10695 üzenetére
Arra nem amatör,hogy feltörje,viszont ahhoz,hogy belépjen,készít magának saját profilt?
A négyből bármalyikbe betudott volna jelentkezni.
A hely adatok meg össze-vissz vannak.
Budapest,Békés megye, stb...
Pedig közöm nincs hozzá,de ezek is én voltam .
Gépről,melóhelyről... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest