- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Witcherben alul egy picit mintha el lenne mosva a kép (homályos) - ez valami művészi hatás miatt van?
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Elég béna a kereső. Beírom hogy Insidious, és kidobja az első és a harmadik részt. A másodikat nem, pedig az is fenn van. Insidious 2-re kidobja a második és a harmadik részt.
Ezért kellene egy rendes szűrés, nem ez hogy beírom a keresőbe hogy nagyfejű japánokról szóló anime dokumentumfilmek, és akkor kidob néhány releváns találatot, meg egy csomót aminek semmi köze hozzá.
-
félisten
Sziasztok!
Gondolkodom neflix előfizun.
FullHD TV-m van, és nem tudom, hogy megéri-e a legnagyobb csomagra előfizetnem.
Nem találok infót a pontos felbontásról és a bitrátáról.Tudtok ebben segíteni?
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Köszi mindkettőtöknek!
A legnagyobb csomag többi előnyére nincs szükségem, csak a képminőség alapján döntök.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
Na basszus, a Nexus 9-em már nem támogatja a HD Netflixezést Lehet néznem kéne egy jobb cuccot, ez még a szemem is eléggé fárasztja. Valami PWM mentes, nagy felbontású cucc kellene.
-
törölt tag
Laptopon a böngészős Netflix vagy az applikáció jobb szerintetek?
-
Sanyi.mTs
addikt
Az ügyfélszolgálatnak van emailes elérhetősége?
-
törölt tag
válasz lemmy9 #10318 üzenetére
Úr isten pont ma futottam bele valami 50 éves brit egeres razfilmbe, ilyen kémtörténet 20 perces epizódokban Gondolom nem arról van szó, de meglep mik vannak fenn néha. Olasz trash (exploitation?) lehetne több mondjuk, de az Atlantiszi Ragadozókat (vagy mi volt a címe) nagyon ajánlom
-
togaba
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy ha egy új fiókot csinálok, és egy másik okos tévén jelenítem meg, akkor ott miért angol nyelvű a menüje? Az én tévémen ugyanez magyar nyelven érhető el.
Köszi. -
zseko
veterán
-
medosz11
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy telefonon magyar, tv-n (Sony) angol a netflix oldala? -
törölt tag
-
kmarci25
Topikgazda
válasz medosz11 #10335 üzenetére
Igen. Másrészt pedig ne nagyon számíts frissítésre. Ezeket a tv-kbe integrált alkalmazásokat ritkán szokták utólag frissíteni. Egyrész a nyelv a probléma, másrészt idővel a funkcionalitása is romlani fog (a Netflix új funkciói nem kerülnek bele). Jó megoldás erre egy "okosító" eszköz (Fire stick, Mi stick, Mi box), amin folyamatosan frissül a Netflix alkalmazása, plusz kapsz mellé egy csomó mást is (HBO Go, Amazon Prime, Apple+ alkalmazások, telepíthetsz még sok mást, internet böngésző, VLC, Kodi stb.)
Ja, az még lemaradt, hogy kezdenek ébredezni a szolgáltatók és a Vodafone mega Telekom (lehet, hogy mások is, erről a 2ről tudok) is ajánl már olyan set-top-box-ot, amin android fut, és rákerültek streaming szolgáltatók alkalmazásai. Érdemes lehet utánanézni ennek a szolgáltatódnál.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Basszus ilyet még nem láttam!
Meg akartam nézni tévés appon az Insidioust. Keresem, nem találom. Mondom gépen felveszem kedvencek közé és ott lesz. Erre ott van a második rész. Jó, oké, régi a tévé és csak angol az app, akkor az angol profilommal nézem, és ott már gépen sincs fenn a film!
-
törölt tag
Lehet valahogy a felirat méretét állítani a tévés appban? LG tévé Netcast rendszerrel.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Na már megint a felirat. Nem, nem a láthatósága, hanem továbbra is a minőség.
Elkezdtem nézni a Homeland-et és a 2. évad 3. részénél mikorSaullal leülnek megnézni a felvételt
a Netflix-es feliratban annyi van, hogy ő nem ért hozzá, a nem hivatalosban meg "Még a végén elb@sznék valamit" De még a szinkronosban is elcsesznéket mond a tag.
Angol:
549
00:52:10,210 --> 00:52:12,554
I'll only fuck it up.
Megüti a fülemet a szó és nem azt látom kiírva.
Szóval ennyire cenzúrázottak és silányak ezek a feliratok a Netflixen? Mert akkor az gyönyörűHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
kmarci25
Topikgazda
válasz Roland8622 #10344 üzenetére
Jelentsd be, hogy hibás a felirat.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
válasz Roland8622 #10344 üzenetére
Elég sokan panaszkodnak rá, hogy sokszor a szöges ellentétét írják mint amit jelent meg hasonlók. Gondolom nem a legprofibb csapattal dolgoznak. De nekem nem volt még komoly gondom, bár jellemzően angol felirattal nyomulok.
-
fant0mi
őstag
Ez a Gesztenyeember egész jó krimi volt. Bár másokkal ellentétben én azért hasra nem estem tőle.
A skandináv történetmesélés egészen tipikus példája. A legelső képsorok felkeltik az érdeklődést, aztán 3 részén keresztül lassan lassan alapoz. A 4.-ben aztán megjön végre a cselekmény, a tempó, ami kitart az utolsó 6. részig.
Kap tőlem egy ajánlott plecsnit.[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (2021)
The Motive (2021)
Haroun (2021)
My Name (2021)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok