Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    Sziasztok, haver gépével elég nagy gond lenne. múlt héten xp telepítés után, semmi gond, de xp-be való bejelentkezés után 2-3 perccel már kék halálok jönnek. aztán ezen a héten már odáig sem jut el, egyszerűen kirakja a memóriát, meg a vinyókat, és csak áll...nem csinál semmit egy jó darabig, csak kb egy 2 perc után. mitől ilyen tetű lassú? ha levannak róla húzva a vinyók, akkor továbblép, mint ahogy kellene neki.
    sőt a gond valahol ott lehet szerintünk, hogy a vinyók nem mennek ide módban, ott válik tetűlassúvá a gép. állítottuk AHCI módra, meg RAID módra, de akkor meg xp telepítő nem talál merevlemezt, szóval így sem jó. BIOS reboot megvolt, elem volt kivéve, még jumper is volt használva, de semmi. érdekes, éjszaka nekem sem volt bent elem, reggel beraktam, és az én gépem pöccre indul, alap bios beállításokkal. az övének is kéne, de nem megy.
    ha vki találkozott hasonló gondokkal, vagy esetleg tudna segíteni a problámánkban, az kérem mihamarabb írjon, nagy fontos lenne.

    a gép.:

    Giga p35 dq6 rev 1.0
    C2D E8400
    Crucial Ballistix Tracer 2X1GB 1066
    MSi 8800GT OC
    Chieftec 450W
    Samsung 320GB SATA2
    Samsung 750GB SATA2

    naggyából ennyi. előre is köszönöm a segítséget.
    hali.

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Új hozzászólás Aktív témák