- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz Vismajor01 #36350 üzenetére
Nekem átlag évente egy alkalom be szokott csúszni.
Általában az AVG-t és még két véletlenszerűt szoktam leszedni, de eddig ha volt valami, már az AVG kiszúrta.
Elég egy fertőzött pendrive vagy egy email.....Nekem is van asus laptopom, azon rendben lement a frissítés, és azóta sincs semmi baja.
Persze a vírus csak egy ötlet a részemről, lehet hogy érdemes lenne benézned az Asus topicba is.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Friss a probléma.. HP Compaq 6300 PRO MT, vettem bele egy belevaló i3-2120-at, gyárilag ezzel (is) adják, én valamiért (bontós embertől) G2020-al kaptam. Minden jól ment a csere után, igaz először kicsit melegedett, többet fogyasztott mint az elődje, de ezt be lehetett tudni a kezdeti windows 10 hülyeségének. Valaki javasolt valami cmos törlést, mondom kipróbálom... Beléptem F10-el biosba nyomtam egy defaultot, mentés, újrainduláskor pedig kivettem a zöld jumpert, majd vissza ugye (mindezeket természetese kihúzott táppal miután az alaplapi zöld led kialudt). Indítom, de semmi nem történik, full fekete monitor fogad. Nyomkodom F10-et, bármit és semmi. Beindul minden, de nem történik semmi... Nincs valami ötletetek? -
NeoPampalini
senior tag
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Krogoth #36354 üzenetére
De a bios frissítésnek mi köze lenne a bios alap beállításainak visszaállításához? Az csak egy opció a bios-ban, a bios update már nem ennyire... szerintem... (ezt amúgy még mindig "flash-elésnek" hívják? Soha nem kellett még csinálnom, pedig már vagy 20 éve van gépem )
-
törölt tag
Beindult a gép az alaplapi videóval, megnéztem aidába és a bios nem állt vissza a gyárira, a legújabb 2016-os maradt...
-
törölt tag
válasz dvdbackuper #36359 üzenetére
Az a jelenség van, hogy ha a plusz videókártyát berakom akkor nem hajlandó még az integrálton sem kiadni a jelet, amint eltávolítom már kiadja...
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Ne haragudjatok ha esetleg off a tema. A helyzet a kovetkezo. A gepem szallizas kozben kicsit eso cseppes lett ( alaplap usb stb ) jo ez az ha a radiatorhoz rakom szaradni? Van e most mitol felnem? Koszonom szepen es elnezest az offert
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #36362 üzenetére
Szerintem inkább hajszárító...hideg üzemmódban is akár!
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #36364 üzenetére
Szerintem, ha totál száraz lesz - mielőtt feszültséget kapna - nem hiszem...
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #36364 üzenetére
A multkor (gázszerelő vagyok), egy több száz ezer forintos kondenz gázkazán komplett vezérlésés sikerül totál eláztatni, konkrétan folyt a víz kifelé belőle...
1 óra hajszárítózás után pöccre indult...
Hozzáteszem ezeknek a vezérlése már tiszta pc...ram, proci, stb.[ Szerkesztve ]
-
2ndaccount2
csendes tag
Üdv.
Régi gépemet újratelepítettem, felraktam rá pár programot, működött minden.
Legközelebbi bekapcsolás ilyen problémába futottam:
(interface/keyboard error press f1 to continue...
Ezután továbbmegy a gép, bekapcsol, belép de se az egéret se a billentyűzetet nem érzékeli.
Próbáltuk másikkal ( egér, billi) , BIOS elem / ram kivétel de semmi. Esetleg elemcsere? Windows reinstall?
Segítségeteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
válasz 2ndaccount2 #36367 üzenetére
a windows-nak semmi köze ehhez, usb-s bill?
-
2ndaccount2
csendes tag
válasz dvdbackuper #36368 üzenetére
Igen USB-s.
Néztem semelyik USB-ben nincs áram, rádugtam telefonom és sehol sem töltött.
PS2-esem egerem billentyűm nincs. -
Robokutya
senior tag
skacok segítséget kérnék.
van egy Asus B250G Gaming alaplapom amin van az oldalán egy pirosan világító led csík
Az a bajom vele hogy a számítógép windowson keresztül és nem a gomb nyomogatásával való leállításánál és nem hibernációba való küldése esetén az alaplapon égve marad minden világítás ez a piros led is villog illetve a vga karin evő fehér led és a lapon levő piros visszajelző feszültség led is világít.
Ki lehet valahogy kapcsolni őket?
Elvileg nem hibaüzenet közlése miatt világít mindegyik. -
törölt tag
válasz 2ndaccount2 #36369 üzenetére
Biosban az usb-ket be kellene kapcsolni..
-
törölt tag
válasz 2ndaccount2 #36372 üzenetére
Akkor sajnos PS2 bill. beszerzés valahonnan...
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,az alábbi problémái lettek egy Windows 8.1-es laptopnak egy hibás automatikus frissítés után:
-Nem kapcsol ki (végtelenségig pörög a leállítás)
-A programok 70%-át nem indítja el
-A korábbi frissítéseket nem lehet törölni
-Új frissítéseket nem lehet telepíteni (a végtelenségig keres)
-Szinte mindentől lefagy
-Módosításokra, (pl átnevezés) nem reagál rögtön, csak egy F5 után
-A képernyő felhajtása után "nem kel fel"Mit lehet ilyenkor csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz 2ndaccount2 #36372 üzenetére
Dugdosd át másik usb-be...Nem mindegyik kap áramot bios bootolásnál...
-
kispori
csendes tag
Sziasztok!
Egy 3,5 éves Lenovo M5400 laptopom van, ami nagyjából egy éve csak púp a hátamon mert folyton valami baja van.
Sajnos mostanában már annyi probléma van vele, hogy nagyon gondolkodóba ejtett hogy összerakok egy asztali PC-t és nem szívatom magam tovább feleslegesen.
Lássuk az elejétől.. Úgy egy éve kezdtek el benne bekrepálni a hardverek, folyton lefagyott és kékhalált kapott.
A gyári fél terrás SSHD vinyó adta meg magát, ami úgy gondoltam még belefér, ezeknek valamivel rövidebb az élettartamuk tudtommal.(de egy vinyócsere mindig benne van a pakliban) Idén júliusban cseréltem egy 1 terrás HDD-re, ami szintén felmondta a szolgálatot szeptember végén, de garisan kicserélték 1 hónap alatt... Nyáron ment tönkre benne a wifi is, a bluetooth se működött már kitudja mióta.
Ezekkel még eléldegélnék, de a mostani probléma veri ki nálam teljesen a biztosítékot. Kb. 1 hónapja nem tudok futtatni rajta egyetlen játékot sem, de ami nagyobb baj, hogy 3D tervező szoftvereket sem. Játékoknál betölti a menüt, és általában a "LOADING" kijelzőnél kicrashel, de úgy hogy semmire sem reagál, szóval ki kell nyomnom a power gombbal.
Direkt több játékkal is kipróbáltam, mindnél ez a probléma. Tervezőszoftvernél ha leszeretnék modellezni egy új alkatrészt(ez a legelső lépés) ugyanúgy befagy és reset kell. Volt hogy fel sem ismerte a dedikált videokártyát a rendszer, volt hogy igen. Szóval frissítettem a drivereket, ami után felismerte a videókarit, de ugyanaz a probléma. Újraraktam a windowst 1 hete, akkor futott rajta pár játék 2 napig, majd ugyanaz a nóta ismét.
A joystickomat 10-ből 1x ismeri fel kb., amit haverom gépén kipróbáltam és 3-ból 3x felismerte azonnal. Szóval USB portok se biztos hogy 100-asak, lehet alaplap baja (is) van.
Jelenleg ami aránylag stabilan fut rajta, az a Chrome és szépen játssza a videókat VLC-ben is.A kérdésem az lenne, hogy tudnátok javasolni olyan programokat amivel élettartam diagnosztikát tudok futtatni alaplapon, procin és videokártyán, hogy megtudjam melyik a hibás? Esetleg Hiren's-el?
Jelenlegi specifikációk:
core i5 4200M
lenovo 20281 qb0 alaplap
8 GB RAM (4GB samsung, 4GB transcend)
Intel HD 4600 integrált, GT 740m dedikált videokártya
Samsung EVO 850 250GB ssd
Win10 Pro -
Top cat
addikt
válasz #27216896 #36353 üzenetére
G2020-al is árulják. Nem csoda, hogy jobban melegszik 10W-al nagyobb a fogyasztása annak amit beleettél.
Ha külső videokártyát teszel bele nem meglepő, hogy az integrált nem ad képet. Az letiltódik ilyenkor automatikusan.
Valószínűleg azért nem indul el mert sok annak a tápnak a nagyobb proci + VGA egyszerre.
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Konfig:
MSI B150M Mortar alaplap
Intel I6500 3.2 ghz proci
8 Gb HyperX Fury memória
MSI RX480 VGA
Samsung 120GB SSD (ezen van a Win10)A probléma: bekapcsolás után szépen felpörög a gépben mindent, feljön az MSI bios splash screen, pörög a kis pörgettyű ahogy mindig a töltésnél, majd mikor már a Windows logon képernyő jönne, a monitor egyszerűen elmegy sleep mode-ba "No signal detected" címszóval.
Próbáltam kivenni a VGA-t és rátenni az alaplapira a monitort, de akkor még a bios splash screen sem jön be, csak "alszik" a monitor.
Csináltam CMOS resetet.
Kivettem a ramokat, visszatettem, nem segített.
Lehúztam egy "gyanús" vinyómat, amit csak tárolásra használtam, nem segített.
Az alaplapon van EZ Debug led (RAM, CPU és VGA), de egyik sem világít, az hibát nem jelez.
Egyszer (nem tudom mitől) feljött a bios kép után egy Windows helyreállítás, de ott mikor újraindításra nyomtam, már nem tudtam semmit előhozni, megint csak a "pihenő" monitorra váltott a bios képernyő után.
Ötleteket szívesen veszek.
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Alaplap MSI B150M MORTAR, CPU Intel Corei3-6100, 2x Kingston HyperX FURY Black DDR4, Tápegység Seasonic SS-400ET Active PFC F3. Nem voltam a szobában de hallottam hogy leállnak a ventilátorok. Megnéztem mi történt. A monitor sötét, a PC bekapcsológombján villog a led. A monitor fekete volt de mintha vibrált volna, mintha ki/bekapcsolt volna. A PC töltötte tovább a telefont és led is van az egyik USB portban ami világított. Megnyomtam a bekapcsoló gombot a PC-n és a nyomógomb ledje villogásról folyamatos világításra kapcsolt, felpörögtek a ház ventilátorai, de a monitor üres maradt.
Lenyomtam a PC nyomógombját amíg le nem álltak a ventilátorok és kikapcsoltam az elosztót. 5 percre áramtalanítottam a PC-t és a perifériákat. Megmozgattam néhány csatlakozót. Aztán bekapcsoltam és most minden jó.
Mi okozhatta a hibát?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
egyik napról a másikra nem lát a gép SATA drive-okat, így be bootolni se tud semmi..
GIGABYTE H77-D3H
INTEL I5 2500
CRUCIAL DDR3 1600MHZ 12GBmSata porton egy 64-es SSD, SATA porton 1TB WD RED.
Biosban egyik sem szerepel, egyből boot device dont recognized..
Mi lehet a gond?Köszi.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Tomika89
újonc
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, mert már tanácstalan vagyok! Olyan problémám lenne, hogy a számítógépünk újraindul, akár Játék közbe vagy neten videonézés közbe is bizonyos idő után! Már volt szervízbe ott tesztelték 6 órán keresztül ott nem találtak semmit ha hazahozom itthon meg újraindul ! Már rendszert Újra telepítettük! Nem melegszik a gép! Öcsém Online Játékkal játszik mint pl Gta 5
Válaszokat előre is köszönöm!Gép: CPU típusa HexaCore AMD FX-6350, 3900 MHz (19.5 x 200)
Alaplap neve ASRock 985GM-GS3 FX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Videokártya AMD Radeon HD 7800 Series (2 GB) GIGABYTE GV-R787OC-2GD
ÜDV:Tomika
-
gyulaitomika
tag
Sziasztok,
Van otthon egy asztali gép a következő paraméterekkel:
Intel Core i3 2100(azt hiszem) proci
VTX3D vx6850 1gbd5-2dhx videokártya
8gb DDR3 RAM
Asrock H61M-GS(nem 100%)Eddig ment a gép, néha-néha volt baj, de mostanában olyat csinál, hogy a fél képernyő eltűnik, meg egy bazi nagy fekete csík lesz a közepén..
A videokártya a ludas tutira? Néha el sem indul, csak ha kiszedem, vagy elindul a gép, nem ad képet, bent pörög a kari, de csak akkor ad képet a gép, ha az alaplapira kötöm. Behoztam a munkahelyemere, bekötöttem, működött..
Lehet, hogy túlmelegszik a végén és azért kapcsol ki?A hűtőventilátor kicsit zörög mindig..
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
Asanto
tag
Sziasztok.
Friss windows 7 került egy ismerős gépére és nem működik az egér. (Vezeték nélkülit és usb-st is próbáltunk, más gépekben ezek gond nélkül mennek)
Usb portokat is variáltuk, mindben működik a billentyűzet amiben az egér nem. Ja és az a furcsa hogy a biosban viszont működik az egér is.
A winchester régi a gépben 120 gb Samsung. (formázva lett, cd-ről telepítettünk)Táp:
Chieftec Gps-400-aaÚj cuccok:
Asrock H110M-HDV r3.0
1x4gb Corsair ddr4 lpx 2400 Mhz
Celeron G3900Javasoltam hogy winchester is legyen új, de szűkös keret miatt megpróbáltuk először csere nélkül.
Driverek telepítése is lassan nagyon zajlik, lehetséges hogy emiatt vannak problémák hogy régi, lassú a merevlemez?
Vagy mi lehet a gond? A ház régi fémház. Okozhat bajt? -
Asanto
tag
válasz Asanto #36388 üzenetére
Közben friss info hogy a megfelelő drivereket sikerült automatikusan telepíteni, most már elkezdett működni az egér.
A hd audio driver telepítéséig viszont többször nem jutott el, befagyott a program.
Ilyenkor a sajátgépben megnézve eltűnt a dvd meghajtó. Újraindítás után sikerült csak később telepíteni a programot, úgy néz ki már jó lesz.
Kezd minden jól működni, de ezeket a hibákat mi okozhatja?[ Szerkesztve ]
-
sztrope
tag
Sziasztok, adott a konfigom ami:
Asus b350ma alaplap
Corsair vengeance 2*4gb ram 3000mhz (2.6n megy)
Gigabyte 1050 TI OC
Amd ryzen 1600
FSP hexa 400+ tápegység
Kingston 120gb SSD
Zalman z3 plus ház
Más nincs a gépben.
Körülbelül 2 hónapja vásároltam a gépet újonnan, alkatrészenként, már az első indítás után furcsa volt mert nem akarta felismerni az alaplap a ramokat, de pár próba után (másik slotba átraktam stb) elindult.
Azonban játék(League Of Legends, Metin) illetve videó nézés közben (youtube) 1-2 másodpercre elsötétül a kép aztán visszajön, pont úgy mint amikor VGA drivert telepít az ember. Utána ugyanúgy megy mint eddig, bár Leage Of Legends közben az FPS pár ilyen jelenség után lemegy 30ra és nem is megy fentebb.
PUBG közben teljesen máshogy reagál a gép, gondolom mivel jobban terheli a gépet a játék, van hogy befagy a játék és csak feladatkezelővel lehet bezárni, vagy csak simán kilép a játék és feldob egy hibaüzenetet.
Valaki találkozott már esetleg ilyen problémával? Táp vagy VGA ra gyanakszom, de én nem értek hozzá annyira, hogy eldöntsem, ezért gondoltam felteszem itt a kérdést, hátha valaki tud tanácsolni valamit. Összes driver frissítve van. -
laskr99
addikt
Következő a helyzet:
Adatlapomon lévő gép. Második Asus Rog Sica egér, mindkettőnek a görgője szállt el(konkrétan le,felfele ugrált tekeréskor) kb 4 hónap alatt mindkettő, első gariban pénzt adtak vissza a második most van szervizben. Egyik Asrock H97 pro4 alatt kezdett behalni a másik meg a mostanival. Lehet ennek valami köze a géphez? A halott görgő még OTG-n keresztül is olyan,telefonon. Van egy mini egér is az is ilyen lett de az lehet a régisége miatt. A PS/2 A4tech egérnek 1 nap használat után semmi baja. Most lett véve egy 1000 forintos Tescos canyon egér ez ilyen teszt jelleggel de eddig nem csinálja. Hátsó,első port mindegy, valami tipp? Vagy csak balszerencse?
Azért kérdezem mert egy Logitech G502-re akarok váltani és nem szeretném ha azzal is ez lenne. Túlfeszre gyanakodtam de az ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
azazbeza
tag
Sziasztok,
Szerintetek mi lehet a probléma?konfigurációm
Alaplap, gigabyte 970a ud3p
Ram, 2x4gb dual channel kingmax
Cpu, fx8350
Vga, gtx1060 strix
Merevlemez, western digital blue 500gb
Táp, fsp hexa he500Ha elinditok egy játékot, indokolatlan dropp, és fps esések szoktak jelentkezni,
annyit megfigyeltem hogy ha elinditok egy játékot ez akkor következik be ha a winchester felpörög hirtelen 80%föle, tudnátok segiteni hogy mi lehet/mivel lehet megoldani ezt a dropp problémát?Köszi!
-
Quentin82
csendes tag
Légyszi, segítsetek, mert már elég tanácstalan vagyok. Mitől villognak az ablakok?
A konfig:
CPU típusa DualCore Intel Core i3-4130, 3400 MHz (34 x 100)
Alaplap neve ASRock H87M Pro4 (2 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Rendszermemória 8112 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB)
Monitor: SAMSUNG U28E570Kb. 1-1,5 hónapja váltottam az UHD monitorra, előtte 22"-es full HD volt. A monitorváltás után kezdődött a probléma, de nem közvetlenül utána. Azt sajnos nem tudom, hogy mennyivel utána, de szerintem csak pár nap lehetett, max egy hét.
Előbb csak néha a tálcán 1-1 rögzített ikon villant egyet, szinte csak a szemem sarkából vettem észre, aztán ez egyre gyakoribb lett. Utána már megnyitott ablakok fejléce is elkezdett villogni, aztán már az ablakban látszó tartalom is egyre erőteljesebben és gyakrabban. A teljes képernyőre kirakott cuccok általában nem villognak, csak azok, amik kisebb méretben vannak. Ahogy telt az idő, közben egyre lassult is a gépem, egyre nehézkesebb volt használni. Pl. egy legördülő menüben a menüpontok úgy villognak, hogy elég nehéz eltalálni azt, amit szeretne az ember.
Először azt hittem, monitorhiba, de Teamviewerrel ránézett egy haver és nála is látszott a villogás.
Gondoltam arra, hogy az UHD felbontást nem bírja a kártya, de 1440-esre és sima full HD-ra állítva is jelentkezett. Bár mindkettőnél csak picivel később, a felbontásváltás után kis időre megoldódni látszott, aztán 10-20 perc után megint kezdődött elölről.Gondoltam arra, hogy a driverrel van gond. Ha leszedem a drivert és anélkül fut a gép, semmi gond. Amint felteszem, azonnal kezdődik megint. Próbáltam régebbi verziót felrakni, egy július környéki nvidia driverrel már az hittem, megoldottam a problémát, de pár órával később megint elkezdődött. Azzal elvoltam egy darabig, mert sokáig csak néha-néha villant egyet, de 1-2 hét után megint beállt az őrjítő szintre.
Elég fura egyébként, mert vannak programok, amikkel bármit csinálok, soha nem villog az ablakuk, ilyen például a qbittorrent. Ami meg villog, az abbahagyja arra az időre, amíg megfogom az egérrel, de amint elengedem, villog tovább.
Van bármi ötlet, hogy mi lehet a gond?
Előre is nagyon köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
drexler92
tag
Sziasztok,
a következő a probléma a gépemmel:
bekapcsolom, és jó ideig (ez változó, 10 perctől 1 óra is lehet akár) sötét képernyő, a monitor is csak villog, mint amikor kikapcsolt állapotban van a gép, aztán a windows egyszercsak elindul.
Ez mitől lehet?
Konfig:
Asrock H81M-HDS
Dualcore Intel Pentium G3220 (3000 MHz)
4 Gb DDR 3 RAM (1333 MHz)
FSP Hexa+ 400 WattA VGA integrált, ahogy a hangkártya is. Egyszerű "irodai" konfig, 3 éves.
Köszönöm a segítséget. -
MrDerekas
addikt
válasz Quentin82 #36395 üzenetére
A windows Rendszer fül alatt a képi beállításoknál próbálj trükközni valamit. Előbb mindegyik elől vedd ki a pipát és ha úgy nem villognak az ablakok, akkor lehet egyesével(!) aktiválni a megjelenítési ficsőröket. Lehet ott akad valami és nem vram hiba. (Vram hibára a driver nélküli hibamentesség miatt gondolok) Illetve a képfrissítési frekvencia váltással is próbálkozhatsz.
(#36396) drexler92 Elsőként a merevlemez a tippem. HDS-el nézd meg az állapotát, illetve, hogy volt-e hiba az adatkapcsolatban.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz drexler92 #36398 üzenetére
Akkor kellene egy teszt csere táppal. Ha egy hibátlan táppal ugyanez a jelenség, marad az alaplap, mint hibaforrás. Nem tudom milyen egyéb hw hibája okozhatja, hogy nem indul rendesen, gyorsan, hanem percekig "melegszik" előbb...
Szerk: Hibás usb kütyü is okozhat ilyesmit. De egy minimum indítás javasolt és apránként visszaereszteni rá a komponenseket, hogy kiderüljön, melyiknél akad meg a bios.[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest