Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz maroskah #19420 üzenetére

    Elsőre tápegység cserét javaslok, csere darabbal természetesen. Ha nem javul, akkor csináljon BIOS ellenőrzést: keressen benne Spread spectrum beállítást, ha van benne, ne legyen enabled, se auto, kapcsolja ki. Memóriák sebességét vegye vissza egy lépcsővel. Ha ez sem használ, akkor cseréljen a hdd-nél adat kábelt, illetve húzza le az ODD-ket, tároló hdd-ket, csak a boot hdd maradjon. Memóriákat egyesével próbálja ki minden slotban. VGA.-t vegye ki és tegye vissza. Elsőre kb ennyi...hardveres körnek egyenlőre elég ez.
    Szoftveresen csinálhat (a hardveres kör után) egy oprendszer frissítést-javítást, ha nem elég, akkor egy reinstalt. Ha mindezek után sem áll helyre, akkor gyere vissza.
    totyak: Reméljük, hogy valóban csak a melegedés lesz a gondja.
    kirusz1: Olvass utána a manual-nak, és keress olyan beállításokat, amik auto tuningként funkcionálnak. Ha be vannak kapcsolva, kapcsold ki őket. A Spread spectrumot is kapcsold ki (ha van). A memóriák beállítása legyen automatán, tuning ne legyen sehol. A hdd adatkábelét cseréld ki, ha vannak + hűtő ventik, húzd ki őket, illetve csak a boot hdd maradjon (odd, egyéb usb-s-pci-os eszköz ne). Próbáld megnézni, hogy más gépben üzemelnek e a ramok, illetve ellenőrizd, hogy rajta vannak e a kompatibilitási listán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák