Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz djbahool #24968 üzenetére

    Visszadobja, ne is álmodj róla. SAJ meg SMA van 2,5-es, ha mindenképp 1 fázisban gondolkodsz (aminek elnézve a jelen helyzet alapján az energiaárak jövőjét, nem nagyon van értelme, ennyire bekorlátozni magad véglegesen).

    A megkeresésében feltüntetett xxx termelőberendezést nem áll módunkban befogadni, mivel nem felel meg az Elosztói Szabályzatban foglaltaknak.

    Az igénybejelentésben megjelölt inverter(ek) nem felelnek meg ennek a kritériumnak. Fontos, hogy a termelőegység betáplálási teljesítménye a honlapunkon elérhető engedélyes inverterlistán szereplő berendezés „~AC névl. teljesítmény” oszlopában feltüntetett teljesítmény és fázisszám a mérvadó! Kérjük, szíveskedjen igénybejelentését módosítani a fentiek figyelembe vételével és azt Társaságunk részére eljuttatni.

    A jelen helyzettől függetlenül ezt amúgy továbbra is értelmetlennek tartom, mert ha visszaállítod pl. 3 kW-ra, akkor az ad-vesz óra úgyis besúg téged, csak nézni kellene a túloldalon, mit termelsz be, és amint 2,5-nél többet, már jöhet is a kötbér és rögtön megtanulod, mihez nyúlkálj a szervizmenü helyett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák