Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz csongi #23559 üzenetére

    Aki vett Loncin motoros gépet, eléggé dicséri, legalábbis Ázsiában. A hosszú távú tartóssági tesztekhez legalább tíz év távlata kell... de érdekes, hogy a bmw bevállalta és megbízta őket.

    Az én munkahelyem évekig próbált bmw beszállító lenni, de 17 év alatt csak egy terméket sikerült megszereznünk. Nem olyan egyszerű bmw beszállítóvá válni, konkrétan a gyártósornak igen modernek kell lennie és az egyéb folyamatoknak, ellenőrzés, nyomon követés, stb... is napra késznek kell lennie. Tehát, ha egy céget megbíz a bmw, akkor az a cég több száz millió forintot költött csak a gépparkra, ugyanennyit a képzésre és a kiszolgáló rendszerekre, milliárdokról van szó, és a bmw küldötteit is meggyőzték arról, hogy folyamatosan képesek magas minőséget gyártani. Azért ez nem semmi... én közelről láttam miket kell teljesíteni. Persze biztos közre játszik az is, hogy Kínában sokkal olcsóbban állítják elő a termékeket.

    Ezek tükrében kicsit magas az ár, olyan, mintha Európában gyártanák... de akkor minek vitték Kínába a gyártást? Vagy ennyire szemérmetlenül nagy haszonnal dolgoznak?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák