- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz Keresztapa24 #749 üzenetére
Nokia 3650,6600, 7610
-
Vapor
aktív tag
válasz Keresztapa24 #749 üzenetére
Nokia 3650, 3660, 6600, 6670, 7610, 7650, N-Gage, N-Gage QD.
Siemens SX1PSN ID: SaLa17
-
Zebu
addikt
Nah beszereztem egy 3250est.
Csatlakozom a Symbian júzerek táborához -
Keresztapa24
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik '' NOKIA '' telefon olyan,hogy...
akár egy 1024x768 as képet is rálehet tenni és kilehet rakni teljes képernyőbe.... Olyan mint a nokia 7650es volt....Mert ha mindegyik ilyen akkor jó... De nekem ez fontos tényező vásárlásnál.OrangeCountyChoppers
-
geckowize
őstag
válasz Keresztapa24 #755 üzenetére
Gyakorlatilag az összes S60-as ilyen. Bármekkora képet rá lehet rakni (persze tárhely azért számít) és kitenni teljes kijelzőre.
-
JimmyCarrera
csendes tag
hali.megéri symbianos telót venni? vagy az már nagyon hi-tech egy 7köznapi embörnek?
A hazug embert hamarabb utólérik, ha sánta. Bort, bluest, békességet!
-
Ricardo
titán
válasz JimmyCarrera #758 üzenetére
Az attól függ mire akarod használni. Sok dolgot lehet rá telepíteni amik pl a mindennapokban is jól jöhetnek. Attól is függ kinek hogy telnek a hétköznapjai
-
Zebu
addikt
Nah skacok kérdésem van!
Felraktam a Sexplorert és nem tudok hozzáférni pl a resources és a sys folderekhez. Van valami mód ezekbe is belekukkantani?
Azért lenne érdekes, mert felraktam az Advanced Call manager v2.6-ot és a greetings-eket szeretném valahogy kiszedni belőle. Véleményem szerint amr-be rögzít, de egy kóbor amr-t sem találtam.
Van valakinek ötlete? -
elfelejtette
veterán
Hali!
Nem tudja valaki, hogy kell NOKIA 6260-on az Opera Mini-t alapértelmezett böngészőnek beállítani azért, hogy egy linkre való rákattintáskor ne kérdezzen rá állandóan, hogy 'Engedélyezi, hogy a(z) Opera Mini alkalmazás használja a hálózatot?'
Mert az Opera beállítások menüje elég gyér!
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz elfelejtette #762 üzenetére
Miért a minit használod amikor van lényegesen többet tudó Opera Symbianra?!
Feel Good Inc.
-
elfelejtette
veterán
Igen? Ha tudnál dobni egy linket egy ingyen letölthető, nem triál, de mégis fullos verzióhoz, azt megköszönném.
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pompi
MODERÁTOR
www.nokiaprogramok.hu
Feel Good Inc.
-
Ryder
csendes tag
valaki tud segíteni siemens sx1 re kellene nekem gps vagy legalábbis olyan prog amin több ország részeltes térképe megtalálható!!! fontos lécci segítsetek
"Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok!" /Tupac Shakur/
-
Bdanyy
addikt
A mini azért jóval gyorsabb a simánál(legalábbis nekem 6630 on úgy tűnt)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy régebbi(nem 9.1es) symbianokhoz létezik olyan progi amivel a hangfelvétel 1percnél hosszabb lehet illetve olyan amivel az ébresztőórát rá lehet bírni hogy több időpontot állítson be az ember?
gondolom ezek még nincsenek a legujabb symbianhoz,de mire várhatóak?
most gondolkodok egy nokia e70 vásárlásán és érdekelne hogy mennyire stabilak ezek az op rendszerek, szoftver frissítés mennyire gyakori stb
illetve szerintetek az nem lehet gond hogy az e70et itthon nem forgalmazzák és így nem jutnak el hozzánk a szoft frissítések?
előre is köszi -
raci
csendes tag
nokia 6600-nál hogyan lehet berakni mp3-at csengőhangként? milyen progi kell hozzá és honnan lehet ezt letölteni ?
pls segítsetek -
elfelejtette
veterán
válasz jani0625 #768 üzenetére
Hali!
Én a PowerDictaphone v1.02 progit használom hangfelvételhez, és csak a memória mennyisége szab határt a hangfelvétel hosszának!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Aro
csendes tag
Helló! szerintetek mikor és mennyiért lehet N93-as telót kapni?
-
noky_x
csendes tag
Hali
Azt szeretném kérdezni, hogy a Nokia 6600-ára fel lehet majd nyomni a z új Symbian 9.3-mat?
Köszi -
jani0625
aktív tag
szerintetek van olyan progi symbianra amivel lehet rádiózni a telóval ha alapból nem volt benne ilyen funkció?
-
Bdanyy
addikt
válasz jani0625 #775 üzenetére
Van,de az gprs alapú,tehát pénzbe kerül,vagy bluetoothon keresztül adod a netet a telefonodnak de akkor meg már egyszerűbb egyből a gépen hallgatni a rádiót.[link] Innen töltheted le,csak menj a letöltéseken belülre,és ott írd be a keresőbe,hogy rádió.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
jani0625
aktív tag
válasz elfelejtette #771 üzenetére
ez a progi ingyenes?
illetve le lehet mondjuk az alarm clockot is ingyenesen tölteni vhonnét? meg mondjuk olyan progit ami nagyban kirakja a hívófél képet? köszi -
zolikaDB
veterán
Szerintetek E61 vagy E60???
Plusz lenne egy pár kérdésem!
Miben jobb a 9.1, mint a 8.0??? Én személy szerint kb fél éve vettem a 6630-asomat, és nagyon- nagyon szeretem! Plusz, ami nekem fontos: az akksija is bitang jó ( és ez egy symbianos telónál nem mindegy!)
Meg persze vannak egyéb jó tulajdonságai- én természetesen a 3650-esemhez viszonyítok, és ahhoz képest ég és föld! Azaz esetemben 6.0 vs 8.0....
Miben jobb a 9.1 a 6630-as 8.0- jához képest?
Tényleg, ezeknek kb mennyi a RAM-ja, és milyen procija?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora memóriakártya megy bele maximum egy 9300-ba? Most egy 1 gigásat használok,de szükségem lenne egy 2 gigásra,csak nem tudom kezeli-e.
Előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz Balázs_a_laz #787 üzenetére
A memóriakártya próbája a vásárlás előtti készülékbetétel.
Xiaomi 13T
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Balázs_a_laz #787 üzenetére
Kérdezzd meg a telefon topicjában hátha ... [link]
Feel Good Inc.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Köszönöm szépen!
Üdv:balázs -
laymiri
csendes tag
rossz sx 1 et keresek aminek jó az um je
megvenném elég csak az alap lap is
kösz -
bjokkaa925
tag
Valki mondana nekem 1 jo hangfelvevö progit symbian uiq-ra?
-
rothadt
aktív tag
Hello!
vettem egy ilyen kisokost, nézelődtem oldaloak után, olvastam is pár ajánlatot és a zedge.net-et, ami még anno se k750es mellényúlásomból származott, szintén megkaptam, hogy az e50es telómra az e60as témákat leszedve majd nyugodtan használhatom, tettem ezt ugyanígy s9.1es játékokkal is, meg alkalmazásokkal. a symbianos telót még most tanulom, ő az oktató modell, de asszem nem lesz többé más fajta, szóval az sem kizárt, hogya az én ostobaságomnak köszönhető, de nem megy rajta szinte semmi, csak pár játékot sikerült feltennem, de témát még egyet sem, valami tanusítványhibára hivatkozva nagy százalékban visszautasít szinte mindent. jahh, arról nem beszélve, hogy a google proggiját, vmi mgmaps-ot, meg vmi 3d golyó gurigatós játékot le sem tudok takarítani sehogy! még nem vagyok nagyon ideges, de..... oktassatok!!! köcsög gyerekek jopofa, jackalizós és kárörvendő dumájára nem éhezek. csak infó értékű hozzászólást, ha lehet köszönöm előre is.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
Köszönöm a segítséget, nem nem itt próbáltam, hanem a menü/ telepítés alatt, ahova fel lett téve, ott nyomtam az eltávoltítást, de érdekes módon onnan, úgy nem akart lemászni a vasról. mégegyszer köszi!
egyébiránt az, hogy java alkalmazás, az azt jelenti, hogy nem fut symbian telefonon? mert nekem fent van egy starwars gém, ami szintén java, de az fut.
és még egy kérdés, témákat állítólag tudok felrakni rá e60ast is(e50re), de eddig még egyet sem sikerült...olvastam iesmit játékoknál, hogy a teló igazítja a felbontást, de igaz ez vajh a témára is? vagy hogy megy ez?
[Szerkesztve]borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
és még egy ez, hogy nem tudok telepíteni dolgokat, skineket, igaz ez s 9.1es programokra is, tanusítványhibára hivatkozva, elküld az alkalmazás gyártójához, hogy azzal beszéljem meg....
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
arpeen2
senior tag
Nemrég váltottam 7650-ról 3230-ra. Előtte a 7650-ről csináltam a PCSuite-vel full backup-ot (elsődlegesen a telszámok miatt), de a 3230 PCSuite-jével nem tudom a telszámokat visszatölteni, nem ismeri fel a backupot. Vmi 5let vkinek ?
-
sbazsi
veterán
Néhány kérdésem lenne, van egy Nokia E50-es telefonom
Próbáltam több MSN klienst feltenni, sikertelenül. Mivel próbálkozzak?
A Quickoffice mennyivel másabb, mint az Officesuite?
A quickoffice ha jól vettem észre a .doc fájlok megnyitásakor nem nyitotta meg a képekek. Vagy a doc volt agyonzsúfolva? Vagy ha nem, az officesuite megnyitja? -
vykos7
csendes tag
sziasztok!
nagy problémám lenne a p900as telómmal.
a gondom, h az érintőképernyője elcsúszott vagy 1 centivel, szal az alsó ikonok (óra, hangerő, akku) nem érhető el, mert a felette 1 centivel elhelxyezkedő másik menübe lép be...
sztetek 1 szoftverfrissítés megoldaná a gondot? vagy csak simán rendszerújraindítást csináljak?
jó lenne ah segítenétek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest