- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefán87
csendes tag
Heló! Lenne 1-2 kérdésem 6670 használókhoz. Megmondaná valaki h milyen memkari való ebbe, kábellel ha másolok a kártyára mennyivel másol, illetve ezt is olyan macerás-e szinkronizálni pc-vel mint a 6600-t? Ja és hogy az új symbian os-ek is magyarok 6670-en? Csak mert lehet lecserélném 6670-re, de bizonytalan vagyok. köszi elöre is.
-
sztikac
őstag
Hali! Egészen pontosan hol akadtál el? Nekem a regisztrálás simám ment (CoolSmsPlus-hoz volt szükségem a regre). A [link] oldalon az Account Settings-nél a Register Now!-ra kattintva megadod pár adatodat (én a biztonság kedvéért nem egészen pontos adatokat adtam meg ) A DevCertReq-nek meg kell adnod a kimeneti fájl helyét (Specify name of the output file, pl. c:\temp\sms.cer), utána a ACS pub ID avaible-t NO-ra kell állítanod, Private key file-nál beírod a bin.key elérési útvonalát, a Private key file password-nál pedig megadod a 0000-t, utána kérni fogja a személyes adatokat (itt azt kell megadnod amivel a symbiansigned.com-on regisztráltál), köv. lépésben kéri az IMEI számodat (annak a telónak kell az IMEI száma amin az alkalmazás futni fog), utána az Application Capabilities listánál nyomsz egy Add-ot hogy az összes felsorolt feature átkerüljön a másik oszlopba.Utána nyomsz egy Finish-t és a megadott könyvtárba (pl. c:\temp\) megkapod a *.csr file-t. Ezt kell majd feltöltened a symbiansigned.com-ra ami ebből készít egy *.cer file-t. Ezt letöltöd és a SignSis.exe-vel (vagy a sign.exe-vel - ez karakteres felületú) ''aláírod'' a *.sis file és már mehet is a telóra. Eccerű nem?
Most nézem elég régi kérdésre válaszoltam, lehet már nem is aktuális
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Hali!
Még aktuális....ezek után sokat haladtam előre, de még mindig elakadtam...Ha a DevCertReg-nek megadod hogy pl: ''c:\temp\sms.cer'' akkor a finish uán nem ''sms.csr''-t kapsz, hanem ''sms.cer''-t. Tehát itt elirtad és kezdésnél csr kiterjesztésű fájlt kell megadni??
A másik hogy töltöm fel az elvileg megkapott ''csr'' filet a symbiansigned.com-ra? Ja és hogy megelőzzem a következő lehetséges kérdést utánna hogy töltöm le a kész ''cer'' fájlt?
Köszi előre is... -
sztikac
őstag
Hi. Az ''sms.cer'' csak elírás, *.csr fájlt kell megadnod kimeneti fájlként. Később ezt feltöltve a symbiansigned.com-ra kapod meg a *.cer fájlt. A feltöltés folyamata: www.symbiansigned.com-on bejelentkezel, kiválasztod a My Symbian Signed fület, majd bal oldalon a Developer Certificates-ra kattintasz, a lenyíló lehetőségek közül kiválasztod a Request-t. Ezután már csak be kell gépelned a megjelenő képről a kódot és a Tallózás gombra kattintva fel tudod tölteni a *.csr fált. Send-re kattintva elkezdődik a feltöltés és a fájl feldolgozása, majd ha minden OK a Certificate generated successfully üzenet jelenik meg és a Download gombra kattintva tudod a *.cer fájlt letölteni. Ezek után már csak *.sis telepítőfájlt kell szignóznod a sign.exe vagy a SignSis.exe progik valamelyikével (ha nem lennének meg szívesen elküldöm őket). Asszem ennyi
-
Monya78
veterán
Hali!
Azt hiszem sikerült...
Köszi a segítséget...
Nagy pofátlanság ha mégegyet kérdezek? A Python segédprogit használtad már? Addig eljutottam hogy a python felraktam..mialatt ez futott próbáltam a másik progit elinditani (amihez szükséges a python futtatása) de nem csinált semmit... -
Monya78
veterán
Szia!
Mondom a konkrétat...egy animált oplogó szerkesztőt akartam elindítani...Nokiaprogramokon van fennt Anisimb nevezetű...
Tehát feltelepítettem a phytont és a anisimb-et (sis-t), elinditottam a phytont háttérbe raktam a anisimb-et elinditottam és kilépet...
De most hogy megnéztem a Anisimb nevű progit, elég bonyolult felépítésű...végülis van py kiterjesztésű fájl is benne, meg sok minden más is...totál bonyolult nekem... -
kiszu
senior tag
Hali. E50 tulaj lettem és az lenne a kérdése,hogy miként lehet kirakni teljes kijelzőre háttérképet?
Állítólag itt tárgyaltátpk,de több mint 900 hszt most nem tudok átnyálazni. -
romet
tag
6600-ra keresek térképet, esetleg útvonaltervezőt
gps-szerű dolgok vannak erre a telcsire? Hogyan működnek? Hogy azonosítja a helyzetét?
Köszi
[Szerkesztve]Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok!
Symbian-ra létezik vmilyen ftp progi ?
szerk.: ok ,talaltam
[Szerkesztve]iPhone 5
-
jogprof
csendes tag
Hali mindenkinek!
nokia 3250re szeretnék valami filmet rátenni és kéne egy lejátszó progi.valaki tudna egy jó (3gpr) progit ajánlani?
előre is kössz mindenkinek! -
SupaCow
aktív tag
Sziasztok.
Van egy problémám ami eléggé idegesítő.
Telefon : Nokia E60
Beállítottam a levelezést, gmail fiókomra.
Elkezdi letölteni a leveleket de nem az inbox leveleit szedi le hanem random leveleket.
Inboxból direkt kivettem mindent. De csak azért se onnan szedi.
Borzasztóan idegesít.
Van rá megoldás?f: @geboleather
-
gabe_
őstag
Hali!
Én nagyon amatőr vagyok ezen a téren, ezért lenne 1-2 kérdésem:
Vettem egy Nokia 5300 telefont. Szeretnék rá valami dokumentum-kezelő programot (PDF, DOC, TXT). Találtam is egyet, amit megpróbáltam telepíteni a telóra. A program .sis kiterjesztésű, és a PC Suite azt írja ki, hogy ilyen kiterjesztésű programot nem tud telepíteni.
(Eddig még csak .jar -t sikerült)
Az érdekelne, hogy a telefonon lehetséges-e olyan op.rendszert frissíteni, amivel tudnák .sis alkalmazásokat telepíteni?Illetve hol tudnák ezekről magyar nyelven valami ismertető-félét olvasni?
KösziSovány szakácsban sose bízz!
-
SupaCow
aktív tag
up . erre valaki valamit?
Van egy problémám ami eléggé idegesítő.
Telefon : Nokia E60
Beállítottam a levelezést, gmail fiókomra.
Elkezdi letölteni a leveleket de nem az inbox leveleit szedi le hanem random leveleket.
Inboxból direkt kivettem mindent. De csak azért se onnan szedi.
Borzasztóan idegesít.
Van rá megoldás?f: @geboleather
-
SupaCow
aktív tag
következő a bajom.
ma kifagyott a beépitett bnöngésző. Nem ez a baj. Hanem hogy azóta inditásnál állandóan azt irja ki hogy : WEB : már használatban van!
Nincs aktiv kapcsolat a telefonon. Már telefon restart is volt. Mégis megmaradt a probléma.
Ötlet?f: @geboleather
-
SupaCow
aktív tag
tényleg csak a reset segített. érdekes hiba. Netezés közben a webmessenger weboldalán fagyott be a böngésző, és onnantól kezdve az említett hibaüzenettel el sem indult többet.
Opera mini futott és a wifi is ment.
más fórumon is a reset segített.
mindenesetre reset megvolt. adatokat visszaállítottam. adat nem veszett el, de mégis érdekel a hiba oka.f: @geboleather
-
GTheo
tag
Hali, tegnap vettem életem első symbian programját(5500), segítsetek plz h meik progikat ajánlott feltenni először.
És még 1 vmi, hol tudom megnézni h most hány program fut 1xre a telón? -
JOTI
tag
MESTEREK!
Nagy kérdésem, apám telefonját akarja lecserélni, mert a kijelzőjén kicsik a számok, meg minden. (6230i)
Arra gondoltam, hogy veszek neki symbianos telot!
Kérdés: van mód betűméret növelésre, vagy vmi hasnolóra?
Szerintetek? -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
A probléma:
Telóról netezek, mert otthon még vezetékes telefon sincs, és a telómra (2 éves NOKIA 6260, symbian S60 op.) újabban nem tudok programokat telepíteni, mert nem indulnak el. Így nem tudok MSNezni sem. Viszont rájöttem, hogy a menüben van 'csevegés' menüpont, csak ott kézzel kell beállítani mindent, és nem tudom a szerver címet. Ennek a beállításaihoz kérnék segítséget. Kellene az MSN szerver címe, illetve az, hogy wap vagy net profillal próbálkozzak (amivel az Opera Minivel kapcsolódok)?
Előre is köszönöm.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Az-X
őstag
Üdv minden kedves topic lakónak!
Éppen egy beruházás előtt állok és nem igazán tudom eldönteni mi lenne a jó.
Kéne vennem valami navigációt... illetve hamarosan (pár hónap) esedékes lenne egy új mobil beszerzése is. Kérdés az, hogy érdemes lenne e összevonni a kettőt.
Ha a külön navigáció mellett döntök akkor egy Mitac MIO C510 lenne.
Telefonomat (Nokia 6800) pedig majd egy Nokia E70-re cserélném.
Viszont arra gondoltam, hogy ha már úgyis alkalmas az E70 navigációra is akkor miért ne vennék egyből inkább egy telefont és spórolnék meg cirka 70K-t a PNA-n.
Kérdés csak az, hogy van e valami hasonló program ezen a csoda Symbian rendszeren mint mondjuk az IGO vagy a Destinator. Azt a Nokia-s izét nem nagyon szeretném amiért rendszeresen fizetni kell, nem gond ha meg kell venni a programot csak ha megveszem akkor elvárom, hogy az enyém legyen, és kapjak hozzá folyamatos térkép frissítést.:)
-
joey04
titán
Sziasztok!Olvastam egy cikket a nem olyan rég bemutatott Symbian OS v9.5-ről.többek között ezt is:''A Symbian OS 9.5 rengeteg új multimédia funkciót kapott, melynek köszönhetően az erre az új verzióra épülő mobiltelefonok gyakorlatilag már minden olyan kamera funkciót magukénak tudhatnak, mint amivel egy hagyományos digitális fényképezőgép rendelkezik. Ilyen például a villámgyors autofókusz, a vörösszem-hatás csökkentés, a panorámafelvétel üzemmód, a digitális- és optikai zoom, illetve a digitális képjavító funkciók. A Symbian OS 9.5 kapcsán említést érdemel még a DVB-H és ISDB-T szabványú digitális TV-adások támogatása, illetve a HSDPA és HSUPA adatátvitel kezelése.''
kérdésem:akkor a (remélem közeli) jövőben megjelenő Symbian OS 9.5-tel szerelt telók mind tudni fogják ezeket?tehát mindegyik tartalmazni fog optikai zoomot valamint digitális tv funkciót??Gondolok itt persze a felsőkategóriás ''példányokra''.vagy az elején itt is úgy lesz h az egyik tud optikai zoomot a másik digi tv-t... -
killaruna
csendes tag
sziasztok, új vagyok a symbian terén, és most egy nokia n73asra szeretnék progikat felrakni, de minden letöltött alkalmazás installálása elején hibás v lejárt tanúsítványra panaszkodik. hogy tudom ezt a problémát orvosolni? próbáltam utánaolvasni a topicban, de nem talátam, segítsetek, köszi!
-
Balinov
titán
üdv,
a LonelyCatGames által készített LGC Jukebox 2.14-es Uiq3-as változatával sikerült vkinek online rádióadást beüzemelve mp3 streamet hallgatnia 3G-n keresztül? T-mobos SE P990i+3G kombón kéne beüzemelni,de ha kiválasztom a station-t,csak retry connection in 30s üzenet scrollozik a lejátszóban. PC-ről leelenőrizve pontos a stream cime,el is indul VLC-ben,winampban,amiben akarom. 3G működik, Operaminivel vagy webnwalk böngészővel még a di.fm is bejön.csak sajnos nem tud a wnv mit kezdeni se az mp3,se a wma, sem az aac plus linkekkel.
Köszi a választ
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Használ valaki a Symbian-os telefonján valamilyen MSN Messenger kliens programot? N70-hez kellene de sehol sem találok normálisat. Van egy java-s, de az elég gyagyi sajnos."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Balinov
titán
-
Remittenda
aktív tag
Ahogyan elnézem az S80-as dolgok lassabban pörögnek, mint az S60-asok, lehet, hogy ezért is lett az új kommunikátor S60 alapú.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Thuglife
senior tag
P990i-re tud vki vmilyen profilváltó progit?
-
sztikac
őstag
-
Digitalboy
senior tag
Sziasztok
Van egy 3250-es telcsim amin ugye symbian fut. Az a gondom, hogy a teló memóriája folyton megtelik, hiába törlök és nincs már semmi a telón nem akar felszabadulni a belső memória!
Mi erre a megoldás?
Előre is köszi a tippeket.www.momogsm.hu
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Digitalboy #997 üzenetére
Néha inditsd újra (kikapcs-bekapcs).
Szerk: bár azt mondjuk definiálhatnád, hogy mit jelent nálad a belső memória.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Digitalboy #999 üzenetére
Ok, csak a teló memóriája is két részből áll, az egyik az úgynevezett operating memory ami olyan PC-ben a RAM, a másik pedig a storage memory ami olyan, mint PC-ben a HDD. Az operating memory is telik, ezt lehet újraindítással vagy célprogrammal felszabadítani.
De ha jól értem akkor neked a telefon storage memóriája telik. Ez sokmindentől lehet.
Ide telepítettél progrmot ill. témákat, ide jönnek az üzeneteid (amiből talán sok van), ide naplózik a telefon (ami lehet túl nagyra van állítva).
Ha ezek egyike sem igaz - ami mondjuk furcsa lenne, mert azért a hely nyom nélkül nem fogy el, akkor marad a formázás, ekkor viszont a telefonról minden el fog veszni, olyan lesz, mint amikor újkorában kikerült a dobozból.Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs