- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
engine88
aktív tag
És mi a különbség PSP 2000 és 3000 között?
(ugye a 3004 az ugyanaz mint a 3000)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok PsP vásárlás előtt állok és kellene egy kis segítség:
Nem tudom melyiket válasszam, a Fat tetszik mert van súlya, a slim is bejön a 3xxxis mert újabb mint a többi.
Szerintetek melyiket válasszam? Használtban gondolkodom. Előre is köszönömYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #9454 üzenetére
miert, nekem meg pont az tetszett a legjobban karcsubb mint a fat, de nem olyan draga mint a 3000
-
őstag
Úgy néz ki 3000lesz köszönöm a véleményeket!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
Na megvettem bár játékok nem fognak meg annyira inkább filmezés zenehallgatás.
Skypeban elég idegesítő hogy írni nem lehet! Összességében jó cucc majd megnézem a gamékat.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én olyan fajta vagyok aki megvesz dolgokat csak azért mert még nem volt neki
Persze ész szerű kereteken belül. Igazából lehet a játékok azért nem fognak meg psp-n annyira
mert meg szokik az ember egy szintet pl pc és mai szemmel meg még anno 2005ben sem volt ez olyan hűűűű, hogy rögtön megvegyem.
Viszont a Sonicot azt nem tudom megunni
Meg anno Tiltott témáztam kb 40dvdnyi gamétrá gondoltam ideje leporolni
Régi szép idők 90es évek eleje VI-Ker Káposztás Megyer 2Nintendo Club a panel dzsungelben.
100Ft/óra Aztán jött a ps1 200ft/óra
Komolyan visszasírom ezeket az időket!Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
Viszont este melóból hazaértem Játszottam a Rage racer 2-vel hajnali 3-kor szólt az asszony, hogy jó lenne ha betenném mellé magamat már és vele is foglalkoznék Jó game!
Másik kérdésem az lenne hogy nekem sd hc átalakítós kari van benne.
Mekkora méretig tudom belepakolni a memkarit?Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
engine88
aktív tag
psphungary.hu-val mivan?
-
őstag
válasz David93Pecs #9466 üzenetére
Mikro Sd hc Dual 2ő fér bele De akkor a 2őt 1nek látja? Mert az király lenne!
-
őstag
Ma akartam venni bele konzol boltba egy 16gigást (gyári Mark2es) de sajna nem látta hogy benne van. Amibe benne volt az meg látta
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz David93Pecs #9471 üzenetére
Beleraktam egy 1gb-t és egy 2gb-t de csak az 1gb-t látta.
Lehet hogy a márka és a class mindegy csak azonos méretű legyenYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
válasz David93Pecs #9473 üzenetére
Majd kipróbálom. vettem bele egy 16gb micro sd class10 karit bár nem gyorsabb mint a régi sima 2gb-s Mennyivel kéne rá tudnom másolni? az átlag olyan 3mega nekem. Brá majd megnézem filmnél mert az jóval gyorsabb mivel egy file nem iso ami tele van sok kis cucal.
-
doc
nagyúr
nah, ma vegigjatszottam a 3rd Birthdayt
neki is alltam gyorsan masodszor
fasza kis jatek a maga stilusaban, bar meg easy fokozaton is van benne egy-ket verizzados boss fight (a masodik/tobbedik vegigjatszasnal az addig osszeszedett szintek/fegyverek/stb megmaradnak, szoval lehet mindig emelni a nehezseget)a vegen az endmovie-nal mar azt hittem hogy ertem a sztorit, erre a vegere akkorat csavartak hogy megint csak neztem ki a fejembol hogy mif*szvan
-
doc
nagyúr
fogalmam sincs, nagyon ossze-vissza szoktam jatszani...
ha jo vagy az ilyesmi jatekokban, akkor valoszinuleg nem tul sok
ha jol emlekszem, 6 epizod van benne (plusz a nulladik, a tutorial)
szerintem darabonkent egy ora alatt vegig lehet vinni atlagban, de ahhoz tenyleg kell rutin, nekem olyan nem nagyon van[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tv kábelt próbálta már valaki? Monitorra akarom kirakni a képet, csak az érdekel, hogy jó e a kép vagy nem. Mert régről úgy emlékszem nem rakta teljesre.
Radge racer2 meg tekken még mindig a 2 kedvenc. Viszont class 10es karival gyorsabban betőlt mint a simával amivel vettem, az árnyoldala az a 16gb nek hogy lassult pár mp-t ha televan pakolva, de ez érthető. arra a célra amire vettem (volánbusz utazás közben)
Hát az autos lövöldözős felejtős Mintha 3d-hez járna egy centrifugás élmény
Szerzek asszonynak egy pinket később ne csak az életben nyomjam leYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
Mert ahogy néztem a kábeleket a jobb helyeken oda volt írva az AV kábelekhez, hogy a 2xxx
Csak komponenskábelel rakja ki tv-re a játék képét bár ezt nem értem miért.
Van egy Aver media külső tvboxom 6k volt itt. Tv-t nem akartam venni mert nem nézünk. De asszonynak kellett és mivel volt fölös wide moncsim rákötöttem azért jó cucc mer tud: pip 4 bemenet köztük komponens-t is és, felkonvertál 1280x1024be vagy lejeb amibe akarod.
Tegnap rendeltem autós flexibilis tartót bár verdám nincs, de az asztalra gondoltam tartónak meg kényelmesebb fogni is nem kell tartanom.Asztalomon meg úgy is 2monitor van az egyikre majd rákötöm a psp-t majd meglátjuk milyen lesz.
-
őstag
válasz David93Pecs #9489 üzenetére
Láttam 32" lcd-s vidit abba full screen volt de volt olyan is ami kicsi
Remélem nálam nem lesz ez
Majd tolok vidit róla ha rávettem magam, hogy vegyek kábelt.
Most hozta meg a futár az autós tartót, sokat javít a játékélményen!
Nem fárad el a kezem mert így más a fogása.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
válasz David93Pecs #9489 üzenetére
Ma megjött Dávidtól a 3 psp tok egy kemény, egy belebujtatós, Egy ráhúzható gumis.
A gumis cucc nagyon jó, és jobban is néz ki benne a psp fogása is jobb és nem lesz tiszta zsír.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
van egy psp 1004 fat 5.03 frimevare verzióval, és az lenne a kérdésem, hogy melyik verzióra frissítsem ahoz hogy feltudjak mennia ps storre-a, mert ennél a verziónál mindig azt írja ki hogy "frsissítse a frimvare-t" persze angolul!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
ldave
félisten
válasz Brucehun #9494 üzenetére
6.60-as a legfrissebb, ha jól tudom akkor csak ezzel lehet felmenni a PSN-re.
Esetleg még megoldhatod úgy, hogy felteszed a PC-dre a Media Go programot és azzal lépsz fel PSN-re majd rámásolod amit szeretnél vele a PSP-re, így talán nem kell frissítened a géped.
A Slime draws near! Command?
-
-
etnies
senior tag
Ha szeretnék snes emut tenni a pspmre, feltétlenül meg kell hackelnem?
alternatív megoldásként:
Zelda: link of the past és Mario jellegű játékot keresek, tudtok mondani címeket?
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest