- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martynis
tag
Típus szerint melyik PSP-t vegyem? 2000...akármennyi, 3000....akármennyi...
És újat vagy használtat inkább? (Nem ide tartozik tudom, de a flashelést nehéz/bonyolult megcsinálni?) Üdv
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
aya
addikt
Segitséget kérnék:
Van egy tekken dr játékom, van wifim, 6.39-es gyári firmware, semmi hack.
Akkor mi a feléért nem tudok vele neten játszani???
Az online mód megy, ghost pack letöltés stb. de a multiplayer nem.
Van psn accontom, aktív.Resistance -al semmi gond neten, de ott látom hogy be is jelentkezik online-ra, a tekken meg csak villog egy kicsit azt szevasz.
Aki neten játszik tekkent az írjon, köszi.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy 8GB-os Sandisk MicroSDHC-t, MSproduo átalakitoval. A 8gb-os kártyát látja a telefonom, viszont az adapterrel a PSP nem ismeri fel. Ezen lehet valahogy segiteni, vagy egyszerüen csak nem kompatibilis? -
baliii
senior tag
válasz Salvador20 #8909 üzenetére
Csak azért lepödtem meg, mert itt az apron vettem egy tagtól, és direkt PSP-hez hirdette. Irtam neki, remélem majd válaszol.
De más is árul ilyesmit itt, szoval elvileg müködnie kell... Maga a MSDHC megy, mert a telefonom felismeri, meg PC-ne meg si tudtam formázni. -
baliii
senior tag
Olvasgattam külföldi fórumokon, van aki azt irja, müködi és egyböl tudja formázni PSPröl, van akinek nem látta, de miután PCröl formázta és rámásolta a PSP-s memory stick fileokat, már felismerte. Átmásoltam mindent, a rejtett fileokat is de semmi... FAT32-re formáztam, mert win7 alatt nem tudtam FAT16-ra, amire állitolag a PSP formázza, de azt olvastam ez nem gond... Nem tudom mit lehetne még kiprobálni. Lehet hogy az adapter nem jo hozzá és másikkal müködne?
Pontosan ilyen az adapter, itt is azt irják h jo a PSP-hez.[ Szerkesztve ]
-
jocifi
csendes tag
Hali!
Lehet hülye kérdés, de ha veszek az USA-ban egy psp-t, akkor azon mennek az európai játékok?
-
jocifi
csendes tag
Akkor nem kell kisütni meg semmi ilyesmi? ugyan úgy működik mint ha otthon vettem volna?
Pl. : ha ezt megveszem http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PSP-3000+Core+Pack+System+%28Piano+Black%29+-+Piano+Black/9175082.p?id=1218045569845&skuId=9175082
vagy ezt
http://www.walmart.com/ip/Sony-PlayStation-Portable-Slim-PSP-3000-Piano-Black/10825594
[ Szerkesztve ]
-
jocifi
csendes tag
válasz Psychonaut #8921 üzenetére
köszi a válaszokat
-
pro70
senior tag
Egyáltalán nem tudok megnyitni vele jutubos videokat....memóriatakarékosságot bekapcsoltam
[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
sziasztok ! Most készülök venni egy psp slimet és az lenne a kérdésem mennyire strapabiró a gombok és az irányito kar ? Köszi a választ !
-
-=Starwing=-
tag
Na eeezzz miiii????
Sony has now also confirmed that the device will be dubbed the PSP E-1000, and that it will indeed only be available in PAL territories.
Hoppáá!
[ Szerkesztve ]
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
james001
veterán
válasz -=Starwing=- #8925 üzenetére
Ha jó az angol tudásom a WiFi-Less nem azt jelenti hogy WiFi-nélküli
Am nagyon hasonlít a PSVitára alakbanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz -=Starwing=- #8927 üzenetére
Bár ha belegondolunk annyira most se sokat ér PsP-ben a WiFi,hisz a böngészőben úgyis marha lassú,multizni meg sztem sokan nem multiznak már.
Inkább a PSVitát adnák már ki.https://psnprofiles.com/kazama001
-
-=Starwing=-
tag
Mindenesetre kíváncsi leszek mennyit adnak el belőle.
PSP E-1000 megjelenés :ősz
PsVita megjelenés : kb. valamikor jövő tavasz.Tehát kb. fél év külömbség lesz a 2 megjelenés között.
Bár lehet hogy az E-1000 fele árban lesz a Vitához képest...De ez csak találgatás....
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
ku-cu
tag
Hello,
Azt hiszem nem ritka probléma, de nem találtam egyértelmű választ.
Psp 2001, aksi bent csak zöld led világít, se kép, se hang. Aksi ki, töltőre, nem kapcsol be, semmi nem világít. Mi lehet a baja?Köszönöm
-
Martynis
tag
Helo!
Vettem egy PSP 3004 Slim & Lite PB-t, 6.39-es szoftver van rajta. Tudna valaki segíteni a PSN-el kapcsolatban? Wifim van, már próbáltam is, de ha rá megyek a PSN-re akkor system update-et akar csinálni..
Köszi, üdv
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
baliii
senior tag
válasz -=Starwing=- #8925 üzenetére
Nekem nagyon bejön, mondjuk az UMD se kéne bele, és akkor lehetne vékonyabb De a 3000-emet nem hiszem h lecserélem rá...
-
baliii
senior tag
Nos, kicserélte a PH-s kolléga a microSD-MS Pro Duo átalakítót, mostmár megy minden tökéletesen, sőt, gyorsabb is, mint a gyári 2gb-os sony kártya, uh mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a megoldást!
-
banánocska
aktív tag
Szerintetek melyik Psp játék a legjobb a Gta szériából? Nem akarom az összeset megvenni.
-
Psychonaut
veterán
válasz banánocska #8936 üzenetére
Vice City Stories
-
ldave
félisten
Ha minden igaz akkor a DS-es Chinatown-t is kiadták PSP-re, az is egész jó volt, ha nem zavar a felülnézet.
A Slime draws near! Command?
-
baliii
senior tag
Nekem az LCS jött be a legjobban, de a máik kettő (VCS és Chinatown Wars) is nagyon ott vannak! Egyikkel sem járhatsz rosszul!
-
james001
veterán
-
tomgabor
senior tag
Nem tudjátok létezik működőkepés PSP emulátor PC-re? PSP-nél is van BANán mint az Xboxnál?
-
james001
veterán
válasz Psychonaut #8943 üzenetére
Mi az mi rosszat írtam Ez nem igaz? Csak olvastam más oldalakon
https://psnprofiles.com/kazama001
-
tomgabor
senior tag
válasz Psychonaut #8943 üzenetére
Akkor másképp kérdezem: erősen gondolkozok hogy megveszem a Black * Rock Shooter: The Game-t, amit tudni érdemes róla most még csak japán verzió van belőle, később lesz USA és EU verzió is. Az érdekelne hogy a Japán verzió is élvezhető japán tudás nélkül, ehez ki kellene próbálnom de nincs belőle demo, szóval emulátor kellene ,jpcsp-vel nem megy, vagy a másik megoldás 5 percig amit nem nagyon merek mert nem tudom marad-e maradandó sérülés benne.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
mit lehet csinalni, ha elfelejtettem a PSN jelszavat?
a 'forgot my password' linken honapok ota csak a 'most nem megyunk, nezz vissza kesobb' van, marpedig mindenhol arra hivatkoznak
a leveleim kozott nem talaltam olyan mailt, amiben benne lenne a jelszavam
probaltam a PSN-en keresztul vasarolni egy jatekot, de kell hozza a jelszo (ami nagyon helyes), de igy ugye eselyem sincs...
ugy felhuztam magam mindjart letorrentezem a francba
vagy van esetleg mas megoldas? -
doc
nagyúr
gepen nem (ugyanezt a hibat dobta), de a PSP-rol igen, ki is valasztottam a ket ajandek jatekot, az egyiket le is toltottem
valogatni most is tudok, de mikor ramegyek a Checkoutra hogy fizessek, akkor keri a jelszot, es hiaba irom be a regit, nem fogadja el
megvaltoztatni meg szerintem soha nem engedte... -
Psychonaut
veterán
válasz tomgabor #8946 üzenetére
Ja, hogy PSN-es BAN-ra gondoltal? En prohardveresre, mert az X360 topikbol neha repulnek warez-kerdesekert emberek.
Nincs az X360-hoz hasonlo gep-ban.doc: en is felhuztam ezen magam, ugyanezzel szenvedtem, aztan hagytam a p*csaba. Irtam az angol supportnak (merthogy angol accountom volt), erre visszairtak, hogy keressem meg a magyar supportot, ok az illetekesek. Kosz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest