- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho777
tag
ha ennyire sokallod keress másikat!! van itt prohardveren nem is 1
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Mazsika
őstag
szerintem ő árulja... nem venni akar! de a kieg árai ne úgy nézd mint a bolti árakat, azt nyugodtan el is felezheted.. szóval sz.tem még a 45 is sok, ha valaki slimet akar úgyis néz 25-30ért egy slimet és kész! nem a kinézete, meg a skype headset fog neki számítani és kiadni érte 20 ezerrrel többet!
Dáccsika
-
Khaal
őstag
Köszi a véleményeket, kicsit átírom a hirdetést.
-
psyho777
tag
válasz Mazsika #7005 üzenetére
igazad volt..
ejj skype headset.. királyos.. megvenném.. ha nem cserélném el a slimemet sajna még csak 2 3 hete van meg.. de végigtoltam már vagy 6 játékot.. persze hogy meghúztak egy vizsgán... ez volt az első bukásom.. szóval erről ennyit:S pedig nagyon jó kis ketyere..
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Khaal
őstag
Nálam leült a kezdeti lelkesedés, ha játszani akarok, akkor általában inkább leülök a számítógép elé, buszon utazva is inkább csak zenét hallgatok. Ha többet bírna az akksija, vagy kényelmesebb lenne rajt a fogás akkor megtartanám, de már egy óra játék után is elfárad a kezem, valahogy nem lehet úgy megfogni a gépet, hogy kényelmes legyen és a játékokat is normálisan tudjam irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
-
psyho777
tag
válasz Mazsika #7011 üzenetére
jaja..nemis a psp hibájaknt irtam hanem a pózkénak fotelben az igazi.. ki mivel játszik mostanság??
én most szedtem le a free run nevü parkour jatákot.. nagoyn faja.. vannak még iylen játékok?? ki mit tud róla?
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz Psychonaut #7013 üzenetére
mirrors edge nem jött ki psp re?
-
horvathkrisz
addikt
válasz Psychonaut #7015 üzenetére
tényleg mit tudni róla?
-
Psychonaut
veterán
válasz horvathkrisz #7016 üzenetére
Tudtommal tervben sem volt PSP-re.
-
Mazsika
őstag
nem is volt tervezre konzolra!! egyebet nem kell tudni róla!
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
válasz Psychonaut #7019 üzenetére
igen? ezt nem is tudtam.. akkor mostmár mindenképp kell vegyek egy ps3-at!
Dáccsika
-
psyho777
tag
válasz Mazsika #7020 üzenetére
vagy egy xboxot már az microfosos.. amugy ez a free run is elég jó parkour játék..
nekem bejött..viszont a dave mirrát mennyire eltolták
-
psyho777
tag
válasz bullseye #7023 üzenetére
inkább vegyünk ilyen izét.. billentyűzet és nintendó kari kell bele... és áhh nagy zsir...
attól nem lessz bulémiánk makx kifolyik a szemünk a barominagy pixelektől..Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
had423
aktív tag
a PSP kijelzőjét lehet cserélni?
-
-
psyho777
tag
hát sajna búcsúznom kell tőletek.. holnap megválok psp slim emtől.:S nagy szomoruság ez nekem.. már csak az vigasztal hogy havernak is van psp je szóvalha már nagyon kileszek tikkadva játszok 1 et azon
-
KraRe
aktív tag
Sziaztok!!
Ma jött meg a psp-m örüljetek velem,most is itt kockulok -
psyho777
tag
válasz Mazsika #7030 üzenetére
állandóan azzal játszok.. kezdek kocka lenni.. nem jó sok időt elvesz az életemből nagyon jó kis játékszer csak nem ér annyit hogy a szabadidőm beleöljem egyébként imádható kis ketyere..
KraRe
-használd egészséggel.. esetleg ha kell link honnan lehet játékot szerezni nagyon olcsón (ingyér) irj privit..[ Szerkesztve ]
-
KraRe
aktív tag
válasz horvathkrisz #7033 üzenetére
Csáó!
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Hát karácsonyra én is megleptem magam egy Tekken 6 Bundle csomaggal....
Az ok a God of War Chains of Olympus, és az egyéb majd PSP-re megjelenő exkluzív címek...Pl. Metal gear Solid Peace Walker...
Tudom a Tekken 6 nem PSP exkluzív, de el lehet vele lenni a PSP-n. A God of War-t most vittem ki, az viszont jó volt.Ha objektíven próbálom nézni, akkor a 49990 Ft-os alapár (a bundle 55k volt az MM-ben) kicsit sok a készülékért. Szerintem ez a konstrukció kb. 35k-t ér. Ha belegondolok, hogy 49990 FT-ért mondjuk már kapok egy Arcade XBOX 360-at is, akkor elgondolkodtató.
Nekem elsősorban a mobilitás miatt kellett, illetve az exkluzív címek miatt.
Tudtok ajánlani valami megbízható PSP konvertáló programot? Tudom a google a barátom, de itt a tapasztalatotokra vagyok kiváncsi... Ami nem vírusos, esetleg magyar nyelvű stb,stb. A válaszokat előre is köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz ggf8600gts #7036 üzenetére
neem az én pspm moszatka hoz került
-
psyho777
tag
válasz ggf8600gts #7036 üzenetére
"FLV_to_AVI_MPEG_WMV_3GP_MP4_iPod_Converter"
ha filmet akarsz konvertálni nekem ez jött be a legjobban de általában mindenki a
"PSP video 9" re esküszik..Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz Psychonaut #7039 üzenetére
jah ez is elég jó de az flvs cucc azért jó ngyon mert nem csak psp re tud hanem telóra hd re dvd formátumba és Xvbox ra is??
-
MS74hu
tag
válasz Psychonaut #7039 üzenetére
Szia.köszi ezt a PSPVC progit. Fel is raktam a gépre. Én Allok video to psp convertert haszáltam konvertálásra,de ez ugynézki hogy gyorsabb.Elég 1xrü a kezelése,bár a részletes beállitásoknál kell-e állitani valamit vagy maradjon minden? És amugy ez ingyenes progi?
Lenovo Y700
-
Mazsika
őstag
buék mindenkinek! én el is kezdem az ünnepelést! tegyétek le a psp-t és bulizni mindenkinek!!! na jók legyetek!
Dáccsika
-
MS74hu
tag
-
psyho777
tag
BÚÉK!!
-
-
james001
veterán
szasztok és BÚÉK!!
lenne egy kérdésem,nemtom mennyire hülyeség:azt hallottam van olyan progi psp-re ami viszi az AVI formátumú videót,ez igaz?meghát le is töltöttem vmi ilyesmit de nem indította el valszeg a firmware miatt.
a program neve egyébként PSP Media Playerhttps://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest