- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
válasz salazo500 #7948 üzenetére
Hát ha valami nagyvárosban laksz akkor biztos vannak ilyen kis konzol javító műhelyek sok helyen! ha nem akkor a konzolszervízre próbálj rá, vagy ha az nem jön be akkor google tud segíteni a dologban!
jagada: ja csak lehet én vagyok béna vagy nem tudom, de szerintem nehéz!
Dáccsika
-
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy PSP-t 3004 . Az lenne a kérdésem hogy ezt a szériát meg lehet csinálni hogy menjenek rajta a "játékok" ? Választ elöe is kösz !
-
james001
veterán
én is vittem már a psp-t a konzolokszervizébe és sztem jó kis üzlet,igaz nekem is sokáig tartott mire megjavították de pl. kevés pénz volt nálam akkor és később is bevihettem a maradék zsét.
amúgy a mod nation-nél csak elsőnek lenni nehéz[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
kliszi
senior tag
Hol érdemes venni uj PSP-t ahol meg is csinálják nekem hogy menjenek rajta a "játékok" ? Van valakinek valami jo tipje ? Valami megbizhato bolt kéne akik meg is csinálják !!
-
Mazsika
őstag
nem érdekel valakit esetleg egy 16gigás utángyárott memkártya?
Dáccsika
-
sti10p
senior tag
Most tervezek PSP-t venni, az a kérésem, hogy mondjatok pár játékot amit feltétlenül érdemes megvenni hozzá!
XY
-
Mazsika
őstag
-
Mazsika
őstag
válasz horvathkrisz #7966 üzenetére
a pandora az más... rég lapos gépeken megy, ha új gépet vesz, ami új alaplapos akkor nincs ám pandora... (remélem ezzel még nem érintjük a warez témát...)
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
na de viccet félre téve... nincs valakinek egy elado gow-ja? és ki várja már az új gowot tegye fel a kezét!
Dáccsika
-
mad1
veterán
Hy all.
Az miert van ,hogy mikor kikotom tv re a psp t nincs piros szin a tvn?Csak kek meg zold.
#7972 Mazsika: En felteszem[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egyik ismerősöm PSP-t akar venni a fiának, és kellene egy kis segítség neki. Van pár verzió a boltokban, használtan is lehet kapni ilyen "fat psp-t", és nem tudom, melyiket ajánljam neki. Olyan kellene, amelyik viszi a régebbi játékokat is. Az átalakíthatóság (virágboltos) nem elsődleges szempont (használt játékokat akar venni hozzá), de nem baj, ha lehetséges.
Előre is köszi a segítséget.******
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok
psp slimliteom van
szabad területen pl városközpontba megy a wifi minden jó
de az itthoni wifivel hogy tudom összehozni?
a szerelő ürge mindig valami laptop wlanszámát irkálta ugy, hogy beirta a ruteren lévö valami számot és ott jelszo stb.Los ángeles nunca mueren
-
Mazsika
őstag
válasz echterion #7974 üzenetére
Helló! szerintem akkor a 3000-es verzió lesz a legjobb nekik, a régi játékokat mind viszi, és ha nem akar nagyon biztonsági mentéseket futtatni akkor a 3000-es a legjobb választás, mert ugye az nem olyan "koros" mint a fat, mégiscsak valamennyivel kisebb a meghibásodás lehetősége!
mad1: rca- kábellel nyomod át? olyan mintha nem vinne színt a tv-re, ez lehet kábel hiba, vagy érintkezési hiba, mert ugye RedGreenBlue színekből állítja össze képet, a gép, és a tv is, és olyan mintha neked akkor kiesne a piros, próbáld meg másik tv-n, vagy másik kábellel!
Dáccsika
-
Psychonaut
veterán
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
Tegnap vásároltam egy psp-290 gps vevőt az 1000-es psp-mhez, megosztanám az eddigi tapasztalataimat: - tök jól müködik a vevő része, viszont a kijelző napfényben nem látható rendesen. A psp hangszórói sem alkalmasak a motorzaj mellett hangos navigálásra, persze ezfgg attól is hogy kinek milyen kocsija van. Szerencsére én könnyen rá tudom csatlakoztatni jack-en keresztül a fejegységemre, igy a hanggal nem lesz gond.
Használja egyébként valaki rendszeresen? Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra.[ Szerkesztve ]
-
Poll Tamás
tag
Véletlenül nem tudjátok, hol lehetne megnézni, hogy cím szerint (aktuális ár szerint) mennyibe kerülnek a PSP játékok a PSN Storén?
Érdekelne, hogy mennyi volna egy játék, a PSP GO-ra, nagyon szemezgetek erre..
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Mazsika
őstag
válasz Poll Tamás #7986 üzenetére
helló! itt megtaláltam a játékokat, de árakat nem találok sajnos...
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
-
Motoxxx
tag
Haliho mindenkinek.
Vásároltam a lányomnak egy PSP-t azonban csak 1 GB-os memoriakártya van benne. Szeretném nagyobbra cserélni. Kérdésem lenne, hogy csak gyári mem. kártya jó bele vagy más gyártmány is bele megy. Illetve tudtok e olyan oldalt ajánlani, ahol olcsobban hozzá lehet jutni.
Köszönöm előre is a segítő válaszokat.
Csőcső
-
Mazsika
őstag
-
ldave
félisten
PSN Store-ról lenne kérdésem:
Van egy UK-s és csináltam nemrég egy US-es PSN id-t, alapjára az angolt használom, eddig 2 játékot vettem meg rajta, viszont van pár játék ami jelenleg csak az amcsi store-ból elérhető. Szóval lehet a 2 profil között simán váltani? És gondolom csak azok a játékok fognak elindulni a gépen ami az épp adott id-vel aktívak?A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest