- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
4d
aktív tag
Szaisztok! Új vagyok a PSP tulajok között, nemrég sikerült szert tennem egy Fehér 1000-re.
Nagyon tuti cucc, még csak most ismerkedem vele.
Első kérdésem az lenne h hogyan tudnám kideríteni az eredeti, tehát gyári FW verzióját? Az UMD ajtónál nincsen semmilyen felirat... a dobozon pedig egy G betű díszeleg. Hogyan lehet kideríteni a pontos típusát az alaplapnak?Köszi
-
-
4d
aktív tag
válasz horvathkrisz #7633 üzenetére
már csak azt
-
4d
aktív tag
Hello Roliiii! Tökéletes a kis cucc, köszi mindent! Örülök h itt talizunk, legalább felpörgeted egy kicsit a topikot!
Lenne úgy mindenkihez kérdésem: csrélt már valaki előlapot mondjuk Fat-en? Elég karcos a mostani, és nem igazán merek beruházni utángyártottba, hallottam h nem illeszkedik rendesen. Van valakinek tapasztalata ezekkel?
[ Szerkesztve ]
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
Filmeknél milyen formátumba és felbontásba konvertáltok?
Ja és ha valaki tud segíteni: #7641
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
Tegnap vásároltam egy psp-290 gps vevőt az 1000-es psp-mhez, megosztanám az eddigi tapasztalataimat: - tök jól müködik a vevő része, viszont a kijelző napfényben nem látható rendesen. A psp hangszórói sem alkalmasak a motorzaj mellett hangos navigálásra, persze ezfgg attól is hogy kinek milyen kocsija van. Szerencsére én könnyen rá tudom csatlakoztatni jack-en keresztül a fejegységemre, igy a hanggal nem lesz gond.
Használja egyébként valaki rendszeresen? Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra.[ Szerkesztve ]
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam egy 2004-eshez, a skype-hoz csak az eredeti headset jó? Nincs valami költségkimélő megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Subaru topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest