- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
válasz KungfuPanda #7701 üzenetére
igen igen szerintem is éri és rendes tőled, hogy felajánlott, mindenképp ezt kellene figyelembe venni...
Dáccsika
-
Gbi82
tag
válasz Mazsika #7702 üzenetére
Mire ideér postával az is benne van 8 ropiba, vagy várjuk meg míg hazajön és aztán postázza? és addig utaljam el a pénzt, vagy ő előlegezi meg nekem az összeget?
És mi van akkor ha lelép a pénzemmel ,vagy én állok el az üzlettől közben és ő marad hoppon?
Nem gondoltátok át ezt a dolgot.[ Szerkesztve ]
"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
ldave
félisten
A most kapható PSP-k gyárilag milyen fw-el vannak ellátva?
A Slime draws near! Command?
-
Gbi82
tag
Vééééégre , rájöttem ,hogy hogyan lehet normális sebességgel futtatni a világ legjobb platform játékával PSP-n. [link]
Először Super Nintendo emulátorral próbálkoztam de nagyon lassú volt az emuláció, akárhogy állítgattam.
Végül kipróbáltam egy Gameboy Advance emulátort és a játék GBA változatát, ami gyönyörűen fut a PSP-n.
E ööm e bódottág."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nincs kedvem keresgetni, ezért írok ide . Az lenne a kérdésem, hogy valaki el tudná mondani "szájbarágósan", hogy hogyan is kellene frissíteni a PSP firmware-ét, mert most csinálnák ilyet először! Előre is köfike
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
bullseye
addikt
válasz Bj Brooklyn #7708 üzenetére
az UMD-k tartalmazzák a hozzájuk szükséges verziót, így amelyiknek frissebb kell, mint ami a gépen van, megoldja magának. De sony oldaláról is lehúzhatod, csak át kell másolni, és futtatni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Chris_T
tag
Üdv.
Van egy lehetőségem, hogy viszonylag olcsón vegyek egy PSP Go-t, mert ismerős meggondolta magát és mégse kell neki
Egyébként nem vennék psp-t, (de ha mégis akkor már a sima psp-t)
Így lehet hogy pár hónapra, max. fél évre kipróbálomMennyi esély van rá hogy néhány hónap múlva el lehet adni normális áron? (úgyhallottam nem valami népszerűek, illetve apróhirdetésben se látok nagyon PSPGo-kat)
-
Mazsika
őstag
válasz Chris_T #7710 üzenetére
Szerintem kb ilyen árba lehet eladni akkor is, pont a kereslet hiánya miatt, mert később se lesz rá a kereslet így az ára sem fog változni sz.tem! mennyit vennéd át amúgy? (azt se tudom hogy mennek a go-k) ha jó áron lehetne szerezni lehet vennék egyet én is...
Dáccsika
-
-
ldave
félisten
Mostanában gondolkozom egy psp beszerzésén és lenne pár kérdésem hozzátok:
- Mivel jelenleg egy DSi-m van, így nekem a PSP Go dizájnja jobban tetszik, azonban a psn store kinálatát nézve van pár játék ami nem elérhető rá, pedig fő oka lenne a gép megvásárlásnának (pl Crisis Core, FF Tactics). Neten találtam egy ilyet: [link], ebből lett valami végül már más infót nem találtam?
- Regisztráltam angol és usa psn store-ba is, majd a psp-vel is lehet váltogatni a 2 közül? Pl ps one classic-ok közül van ami csak egyikben van, van ami csak másikban
- Ha esetleg cfw-s gépet vennék, mi történik ha umd-s játék frissíteni akarja a gépet?
-
HarapósKutya
tag
Ha valakit érdekel: psp 300 eladó!
www.halivud.hu
-
Mazsika
őstag
válasz HarapósKutya #7721 üzenetére
jó ár de egy fw verzsönt írjál ki, mert van akinek az is fontos sz.tem...
Dáccsika
-
Bocaa
senior tag
hogy kell emulátort felrakni vmi mariot szivesen tolnék a lbp után megjött az ilyenekhez a kedvem
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Gbi82
tag
Csak custom firmware esetében működik.
Simán bemásolod az emulátort a psp/games könyvtárba, a rom-okat pedig értelem szerűen az emulátor rom könyvtárába.
Sega-hoz a picodrive-ot, Gameboy advance-hoz a gpsp-t, Super Nintendo-hoz a Snes9x-et ajánlom, nekem ezek vannak fent és tökéletesen működnek.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
"Regisztráltam angol és usa psn store-ba is, majd a psp-vel is lehet váltogatni a 2 közül?"
Erre tudja valaki a választ?
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok!
A PC nem látja a kártya tartalmát USB-vel kötve. Két laptopon két kártyával is próbáltam. Eddig ilyen nem volt. Mit állíthattam el?(vagy a lányom )
Cheers
-
ldave
félisten
Hát sajna kicsit még várnom kell, fekete színben nem volt raktáron, fehértől meg félek, hogy talán idővel a használat nyomai majd jobban meglátszanak rajt.
-
sti10p
senior tag
Bocs, hogy itt teszem föl a kérdést, de valamelyest mégiscsak kapcsolódik:
Szóval van valmi topik a PH!-n ahol régi quartz játékokkal foglakoznának, mert én eggyet sem találtam...
Lehet kinyúlt téma már, de én mégis a régi focis meg autóversenyes quarzik világába vágyom, aki hasonlóképp érzi vagy van infója írjon! Régi Quarzik is érdekelnének.
És ha indítanék egy Quarzis topikot az egyébb hardverekben, az már vérlázító lenne, mi a vélemény?![ Szerkesztve ]
XY
-
Chris_T
tag
Üdv újra
Végülis megvettem a gépet, amit még múltkor említettem
Van-e valamilyen program psp-re amivel lehet PDF-et, TXT-t olvasni?
(eddig csak olyan trükköket találtam hogy szöveg átalakítása képsorozattá, illetve homebrew programok, de ez psp go-n nem működne)[ Szerkesztve ]
-
sti10p
senior tag
Egyébként terveznék PSP-t, DS-t vagy Iphone-t venni, de csak azért, hogy a régi quvarzis játékokhoz hű élményt újraélhessem. A kaszbolós-lövöldözős dolgok nem nagyon ragadnak el, szal az új játékok 99%-a nem, de pl egy frogger szerű megvalósítást szívesen nyomnék handhald-en is. Valami tapasztalat, van ilyen játék, vagy valami emulátor esetleg?
[ Szerkesztve ]
XY
-
Gbi82
tag
Psp-re létezik SEGA, Nintendo, MAME emulátor, ezekhez a platformokhoz pedig többezer olyan játék, ami lefedheti az érdeklődési körödet.
Az én memkarim nagy részét is emulátor játékok foglalják el, a jó játékokat pedig az emlékeim közül, régi 576Kbyte-okból (megvan az összes) és a youtube-ról keresgéltem ki.[ Szerkesztve ]
-
Mymelody
aktív tag
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Játszik valaki a Fieldrunners-el?
Találtam hozzá cheatet, azt kéri menjek a "Credits screen"-hez de nemtudom hol van az a játékon bellül, aki esetleg játszik vele és tudja hol találom a játékban az megírhatná. Köszi! -
Gbi82
tag
válasz Balázs1621 #7742 üzenetére
Van a főképernyőn egy kérdőjel, na az a Credit képernyő.
Próbáld ki a Pixeljunk Monster Delux-ot is sokkal jobb ,mint a fieldrunners."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
ldave
félisten
Tegnap végre meglett a gép, eddigi tapasztalatok nagyrész pozitívak, azonban van 1 gondom vele, mégpedig a wifi-vel.
Alapra WEP volt a routeren (d-link di-524), így egyáltalán nem ment, WPA-ra átállítva sikerült csatlakozni és tegnap este ment is a net rajta, töltöttem is le 1-2 demot, netrádió állomást, képregényolvasót meg amit még lehetett.
Ma viszont nem akar menni semmi, kivéve a Skype, az gond nélkül fut azonban a netböngésző egyáltalán nem megy. Az internet connection test is végigmegy.
Találkozott már valaki ilyesmi problémával?A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Psychonaut #7746 üzenetére
Hát erre nem gondoltam, 1 napos a gép még csak
Megpróbálom.A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Psychonaut #7746 üzenetére
Sajna nem segített a dolog.
A Skype gond nélkül működik, egyéb net alkamzás nem megy.
"Connecting to the access point.. - Exchanging key information.. " ezt csinálja egymás után háromszor majd hibával kilép. Hibaüzi:
"The key information exchange times out.
The WPA key you entered may not be correct."
Ezt pedig nem értem, hisz a Skype-t indítva csatlakozik a nethez, és hát 1 a jelszó.[ Szerkesztve ]
-
Chris_T
tag
válasz Mazsika #7737 üzenetére
Kösz a tippet
Már régebben nézelődtem ez ügyben (többek között a psphungary-n is, de úgytünik akkor még nem volt elérhető ez a "módszer", és nem is számítottam rá hogy a közeljövőben elérhető lesz )
Úgyhogy most végre sikerült találni emulátorokat is, van amelyik jól müködik (SMSPlus) illetve van amelyik működik, de akadozik (InfoNes_R03, uo_Snes9x) - állítgattam már frameskipet/v-syncet/frekvenciát de sajnos egyik se vált be, ha valaki tud valamilyen müködö beállítást akkor irja meg (bár lehet hogy csak a 6.20-as firmware miatt van)
+müködö PDF olvasó is mostmár (Bookr)
(+még egy alapműveletekre alkalmas számológép jól jönne néha, de nemnagyon találtam eddig)Illetve meglepö hogy némelyik program milyen jól meg van csinálva, simán lehetne alapba is...
Remélhetőleg egyre több ilyen program fog működni az újabb firmware-ken is, illetve psp go-n
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest