-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
official
csendes tag
válasz SANYA28 #9400 üzenetére
Szia Sanya!
A kód nem jó, de valószínűleg a pol. blk/+red polár Jawbone-t keressed.
Az nekünk is kifogyott, de van egy ilyen custom szemcsink:http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150101098721545&set=a.259724901544.146518.228061706544&theater
Sőt még több saját összeállítású Jawbone is van nálunk...
Üdv.! Westend
-
SANYA28
tag
válasz official #9401 üzenetére
Szia!
Igen azt keressük. Nekem tesztik ez is, de nem nekem kell. Holnap du. bemegyünk hozzátok. Ha esetleg nem tetszik egyik se, akkor az megoldható-e, hogy rendeltek egy pol. blk/+red polár Jawbone-t, és kifizetjük előre, de kéne a számla minnél elöbb, mert le kell adni. Király utcában sajnos nem lehetett.
-
Spy89
aktív tag
Salez és Koxx köszönöm a válaszokat!
Nekem nem jelent problémát ha sötétebb, mert sokat kerékpározok ill vagyok kint a szabadban.
Sajna mivel ezzel a lencsével alapból nem szerelnek half jacket xlj-t ezért csak kiegként tudom megrendelni. Az ebayen épp most tárgyalok ez ügyben, mármint, hogy a szemüveget és a mellé beszerzett lencsét egy csomagban küldje el.[ Szerkesztve ]
Jön még boardosra lavina! :D
-
X-metal
tag
-
freeride69x
csendes tag
Cáfolom:a Jawbone-omba +red polarized iridium lencse van,és van egy Evolense Red Ruby polarized-em is,a Half Jacket-embe meg Samvette Gold Polarized XLJ lencsém van.
Mint vezetéshez úgy tekeréshez is a legjobb a polarizált lencse,legalábbis nekem.
Pláne a +red polarized iridium mert az nem annyira sötét mint a többi.
Szellemképpel nem találkoztam,esetleg ha este sötét erdőben jön a vérpomogács.
Fényáteresztésnél a 9% az már igen csak sötét,jobb olyan 15%-tól felfelé keresni lencsét,tekeréshez meg pláne inkább "contrast" besorolású lencse jó,mert az kiemeli a tónusokat-kontrasztokat.
De ez csak az én véleményem,tapasztalatom.22 éve montizom.. -
venge
aktív tag
válasz freeride69x #9415 üzenetére
Pomogácssal már én is találkoztam, de szerintem a "vér" csak a red lencse miatt volt, nálam nem nyilvánult meg, hogy vérpomogácsról lenne szó. Gondolom mert black irridium lencsén át néztem.
-
salez
csendes tag
nekem az aktuális kedvencem egy OO Red Iridium Polarized lencse az si flak jacketemben, kivülről majdnem olyan mint a +red polár, de kontrasztosabb...
Amitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
tomyka74
senior tag
üdv!
nagy örömömre látom van pár bringás 'kolléga' a fórumon. én is montizom és országutizom is de azért ha az ember LÁTNI !!! is akar egy szürkületi erdőben
akkor oda mindenféleképpen a direkt olyan fényviszonyokhoz bringásoknak kitalált sárga színű kontrasztkiemelős lencsék a legjobbak!
én amugy normál tekeréshez a twenty emerald / gold iridium-ot használom! nekem például eszembe nem jutna a juli-mat tekeréshez felvenni mert sztem a benne lévő emerald iridium lencse sötét hozzá! én olyankor szeretek minden apró kis részletet tökéletesen látni! -
-
B.Ricsike
őstag
-
harryls
aktív tag
válasz tomyka74 #9419 üzenetére
Én pl. nem tekerek annyit mint ti, csak ilyen "hobby" szinten de szerintem a G30 (30%) nagyon alkalmas erre a feladatra, még hajnalban meg esti szürkületben is nagyon jól látni vele.
Az emerald lencsét túl sötétnek találod tekerésre? Ha nem is sokkal de 1%-al világosabb mint a gold amit használsz. De eléggé sötét mind a kettő[ Szerkesztve ]
-
gaborcsu
tag
válasz B.Ricsike #9425 üzenetére
pedig 2-3 hónapja vitt vki egyet és a sok antix közül ez jött be neki a legjobban.(Pedig popsztárok nem kifejezetten járnak hozzám )
igaz a lencse is döntő volt, az pedig véleményem szerint a legjobb ötben benne van.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
-
harryls
aktív tag
válasz tomyka74 #9431 üzenetére
Nálam is a gold a favorit, főleg polárba. A feljebb említett tungsten is baromi jó lencse abból is polár volt csak el bizniszeltem, de majd szeretnék megint egyet.
A split jacketet itt többen leírták de a múltkor próbáltam és meglepően jó volt. Szolidabb a vonalvezetése mint a jawbone-nak így aztán még utcai használatra is alkalmas.
Ebből csak azt akartam kihozni hogy abból van egy rootbeer/tungsten polár, valószínű egy olyanra benevezek később. -
freeride69x
csendes tag
Elcserélnék egy Oakley Half Jacketbe való Black Iridium lencsét(nem XLJ típusú,nem karcos). Oakley Half Jacket G30 lencsére.
Dobjatok üzit ha érdekel vkit.
Köszi előre is. -
tomyka74
senior tag
válasz freeride69x #9435 üzenetére
bezony nagy bringás vaok! mind a kettőt hajtom, országutit is meg montit is!
ez a twenty sztem a legszebb színű bár még egy silver/emerald-ot valahonnan beszerzek! -
tomyka74
senior tag
válasz freeride69x #9435 üzenetére
meg hát nekem alapból a 'műanyagok' közül a twenty a top!
sztem előtte sem meg utána sem volt szebb alakú műanyag. de hát mindenkinek más forma tetszik!
majd ha egyszer kulák leszek tele leszek pízzel mint kutya bóhával, akkor minden tipusú twenty-ből veszek egyet![ Szerkesztve ]
-
Spy89
aktív tag
Az emeraldot már ismerem és használtam kb 5-6 évig a splice-omban (csak már elég karcos ezért is örültem, hogy az ebayen ráakadtam az exo-s helyettesítőjére), nekem nagyon megfelel kerékpározáshoz. Hozzá kell tenni, hogy 99%-ban én országúton tekerek és nem erdőben.
Mivel sajna alapból a half jacket xlj-t nem adják ice iridium poláral ezért, megy most az egyik ebay-os eladóval a levelezés, hogy meg tudja-e oldani, hogy az alap black iridiumos mellé betesz még egy ice polaros lencsét is. Mivel valószínű, hogy az ice polart előbb-utóbb úgy is beszerezném, ezért már egyszerűbb ha rögtön egy csomagban megveszem ( -30 $), és még így is csak az alap szemüveg hazai árnál tartok. Na persze ha elcsípi a VPOP akkor még plusz a vám.
Nekem a fire és red stílusú lencsék nem igazán jönnek be, túl rikítóak, jobban kedvelem az ice kékjét, ezért akarom a polart abban a kiadásban.[ Szerkesztve ]
Jön még boardosra lavina! :D
-
venge
aktív tag
válasz gaborcsu #9439 üzenetére
Húúú... de széééép... drágaszág...
Hát engem érdekelne, de nem szabad!!!
Most kaptam egy Shadow Camo/G40 -est (még igazából meg sem kaptam, majd névnapomra lesz), volt egy Blood/VR 28, mindkettő Straight Jacket.
Nekem műanyagban ezek jönnek be legjobban. Ez lenne a harmadik. Hmmm... -
harryls
aktív tag
Azért azt tudnod kell hogy a medieval lencse nem olyan zöld mint az oakley emerald. Inkább zöldes barnás, sőt ahogy megsüti a nap némi vörös is felfedezhető benne. Az exovista úgy írja hogy antik bronz.
Mindamellett ha sokat bringázol szerintem plusszban inkább szerezz be egy kicsit világosabb kontrasztos lencsét, amiket itt felsoroltál mind neutrális.
[link]
A "sport performance" felsorolásban a java része kontrasztos lencse, itt nézz körül -
NyxNyxNyx
addikt
Hello,
Tudtok olyan képet mutatni, ahol a Half Jacket XLJ és a sima egymás mellett van oldalról?"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest