- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Vole
aktív tag
válasz DemonDani #5701 üzenetére
Flak -hez irtam hogy XLJ, de vegulis mindegy, mert minden szinben letezik mindket lencse.
Goggle -bol is van sotet lencses, sot, mar Polarizalt is, csak az a problema hogy azt sehol mashol nem tudod hasznalni csak sieleskor, a Flak -et meg barhol. Persze sieleshez kicsit jobb a goggle, foleg ha van egy kis hovihar
-
-
DemonDani
addikt
amugy lehet egy privát kérdésem így nyilvánosan mindenkihez?
Ki hány éves ebben a brigádban? Mert többször is nagyon fiatalnak érzem itt magam...
Mármint az Oakley fanatikusok érdekelnek, nem akik 1-2hsz dobtak be mert vmi érdekelte őket.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
na hát akkor nem vészes én is 80as évjárat vagyok...
néha bringázás után meg is van a bukém, mta az asszony (borra célozva XD)[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Az Arénából meg eltakarították a WOV-ot? Valamelyik boltban van Oakley nagy választékkal, nem tudjátok esetleg?
-
-cobra-
aktív tag
Birkakéreg, birkakéreg (juhéj ) mondtam én, hogy a nano4 a legkönnyebb. Mit kap a nyertes?
-
DemonDani
addikt
amúgy a király uccai labból kivágna ha végig próbálom az árukészletet?
-
Vole
aktív tag
-
Integra
titán
stragiht jacketből összeraktam egy matte rootbeer/gold iridium hemüt, 140 dodo..
teljesen jó meg szép szemcsó lett
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tibi666
senior tag
megvan a flak jacketem.
mondjuk jellemző, hogy mikor bementem a labba, még sütött a nap, mire kijöttem, addigra beborult. de azért vezettem úgy 500km-t vele, és nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
PoLizei
aktív tag
3 Oakley szemcsó -és bizonyos fórumok olvasgatása - után elfogja az embert a gyűjtőszenvedély. Mivel eddig csak sportosabb típusok voltak nekem, ideje volt beszerezni vmi "fényesebbet" is. Ma meg is érkezett a negyediknek kiszemelt Inmate (Polished chrome / VR28 Blk. Irid.)! Felpróbálás nélkül vágtam bele, de bejött, ez nagyon komolyan néz ki .
A lencse is nagyon kellemes, bár még csak kb. 1 percet lesegettem vele. Az ilyen meleg tónusúakat szeretem inkább.P*L****
-
TayRol
nagyúr
pedig tenyleg jo customokat raktam ossze magamnak, nem is `annyira` veszes aron. es ha nekem csak egy lencse kell a flak-be vagy a jawbone-ba, azt is bejrol erdemes venni?
Inti: pedig ugy tudom, a LAB-ban lehet rendelni egyedieket. de akkor azt mashonnet rendelik ezekszerint...
[ Szerkesztve ]
-
tr00p3r
addikt
Üdv Oakley-Tulajok!
Van egy SW 2.0 SH napszemüvegem Ice Iridium lencsével amit szeretnék eladni. Esetleg beáraznátok? Jöhet privátban!
Akit esetleg érdekel az is nyugodtan keressen meg! Még nem hirdetem sehol, hátha a PHs ókli topik valamelyik olvasóját érdekli.
-
MODERÁTOR
A lab nem magánszemély hanem a mo-i nagyker. Persze rendelhetsz a labban is customot, majd nézd meg az árcédulát is.
vaterán van egy emberke akin keresztül lehet customot rendelni[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Integra
titán
persze.
én választottam ki a keretet, oda adtam nekik a szemésztől kapott papírt, kiválasztottam a lencsét, összeírták, adtam előleget és két hét múlva jött a szemüveg tokban lezárva pontosan úgy, ahogy kértem. 118e pénz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vole
aktív tag
válasz tr00p3r #5740 üzenetére
Nos, en annyit tudok mondani, hogy nalam van 2 db vadonat uj SW 2.0 SH Dark / Black Iridium, 32e -ert adom, 2 ev garival.
Nem tudom hogy a tied milyen allapotban van, de allapottol fuggoen hasznaltan szerintem max 20-25e -et er.
Ha karcos a lencse es cserelni kell, akkor a lencse ~12e / par.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest