- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
válasz harryls #25953 üzenetére
Még nem tom, lehet kiugrunk. Párom szülei árulnak kint hozzájuk szoktunk kimenni. Csak az a baj mire párom összeszedi magát és kiérünk, általában 11-12 van és olyankor meg már mind1... lerabolnak mindent a szemfüles vásárlók dehát ez van... nővel elindulni bárhova...végülis el lehet...csak nem érsz oda
Monsterem most nincs, a fehér hijinxben tolom jampiba rájöttem kurva jók a fehér keretek
múlt héten majdnem sikerült 28 juróért (30ért elvitte a nyertes) egy szép light brown tortoise/ bronz polár sideways (másik gyengém még a tortoise keret ) vagy valami zöld...tudom tudom nem felejtettem még el a jacketet...tartsd is meg
Nyah szóval ha 11 után fehér óklis, elviszes hegyes barkós embert látsz, nah az leszek én:::: studioheaven.hu ::::
-
lorcsi
veterán
tényleg extrák ezek a fehér keretek
engem Abádszalókon a jetski és vízibanán üzemeltető srác fertőzött meg, ott láttam először 'O'-t...az is fehér volt, de sajna nem tudom melyik modellMÁS:
Oakley-ben sportpántot (ami a szárvégeken rögzül), hol és menyniért lehet kapni?
ten-hez és eye jackez-hez való kelleneeladó: vadi új soundcore motion+
-
X-metal
tag
válasz lorcsi #25955 üzenetére
A Ten-hez nem fogsz kapni, de az Eye Jacket-re jó lehet az M-frame pántja. Feltéve, ha nem Eye Jacket 2.0... Négyezer párszáz Forint a LAB-ban.
hgizmo: A Trenchcoat még nem jött meg?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Az utolsó ilyen 1100$-ért ment el, de annak a lencséje alkoholos filccel dedikálva volt a névadó által... Lehetett látni a facebook-on is, egy szép gyűjteménybe került, többek közt megvolt az összes Splice is az embernek.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
cotag
senior tag
-
Viry
tag
válasz lorcsi #25966 üzenetére
nekem egy sima neóprém ónil volt régen az eye jacketen...amikor eltört a szára a gumi alatt vékonyításnál, akkor már csak a pánt tartotta, úgy hordtam kb egy évig..olyan volt mint egy úszószemüveg, főleg mikor eltört a másik szára is , de még akkoriba jóság volt a gari, simán cserélték, és kaptam egy komplett újat igaz hogy second gen lett, me már akkor nem volt 1st gen, de kit érdekelt.
:::: studioheaven.hu ::::
-
törölt tag
Ez eredeti lehet szerintetek? Illetve a lencse típusa megállapítható valahogy?
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszerezni az INMATE-et, alig használva 27k-ért dobozostól mindenestől tokkal együtt. Nagyon boldog vagyok.
A lakótársam viszont továbbra is keresne fekete matt GAS CAN-t Van esetleg valakinek eladósorban? Vagy vegye meg gaborcsu shopjából?
Köszönöm a választ előre is.
Üdv
-
Gaborics
csendes tag
válasz SamuraiKenji #25974 üzenetére
Hát sok eredeti cucca nincs az tuti...
-
albert8
veterán
Ilyen hátizsákot szerintetek valaha is készitett az Oakley? Nem találtam ilyen tipust képeken, se az Oreviewon sem.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tom956ster
aktív tag
Nem akad valakinek egy eladó Radar? (karcmentes lenne a lényeg, meg persze: EREDETI! )
Ezt később törlöm.
[ Módosította: koxx ]
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
MODERÁTOR
válasz tom956ster #25978 üzenetére
Ha 1,5 héttel előbb szólsz, volt egy infinite hero radarom zsírúj gaborcsut keresd meg [link]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Srácok
Lassan el kéne kezdeni szervezni a IV. Oakley topiktalit, azt beszéltük, hogy a tavalyi szentendrei helyszín ismét jó lenne. Vmikor május közepe-vége felé, hogy legyen ideje mindenkinek úgy intézni a dolgait és minél többen legyünk ott.
Jelentkezzetek itt a legmegfelelőbb dátumra a PH nicketek megadásával: [link]
[ Módosította: radi8tor ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
Kíváncsi leszek hogy ezért a 0.3-ért mekkora csata lesz.
-
tom956ster
aktív tag
Köszi, közben a keresés is tárgytalan lett... A buksza mérete megint közbeszólt, nem lett Oakley, lett egy más márka, de ide nem írom, felesleges, fel olyan jó sincs mint a Radar, csak sokkal olcsóbb...
Azért köszönöm a tippet és az eddig ajánlatokat is!Tom
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
sz_proli
csendes tag
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
A Király utcában van szerviz is, vagy csak árusítással foglalkoznak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest