Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
harryls
aktív tag
-
Viperboy
csendes tag
- V i p e r -
-
-
X-metal
tag
JÁÁÁJJJJ!!! Bazz, pont most vettem egy kocsit, meg egy 24K XX-et. egy fillérem sincs.....
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz Viperboy #15065 üzenetére
Hol találsz te mindig ilyen sz.rokat? A livestrong modellek kizárólag fekete-sárga színkombinációban kerülnek kiadásra, LIVESTRONG gravírral a lencsében. Ami nem ilyen az fake.
Most 2 dolog lehet, vagy iszonyat nagy balfék és őt is átverték vagy tudatosan akar mást megtéveszteni.
A szárban lévő kód alapján ennek kéne lennie [link] de ehhez csak 1 lencse van. Mintha a fotók is direkt lennének ilyen pocsék minőségűek.Azt mondom, hogy inkább keress egy normális eladót, ne ilyen kóklerektól vegyél. Az angol ebay is tele van kínai szeméttel. Az sem tiszta, hogy pontosan milyen Jawbone-t is szeretnél
X-metal: szép ez a T-wire, de annyira nem vészes az ára, eladsz egy R1 gumiszettet és meg is van
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Viperboy
csendes tag
-
Gaborics
csendes tag
http://www.ebay.com/itm/NEW-RARE-OAKLEY-E-WIRE-GOLD-W-GOLD-IRIDIUM-juliet-vintage-m-T-bob-bmx-mars-/300623943684?pt=US_Sunglasses&hash=item45fe955804#ht_500wt_1202
ez sem csúnya
-
harryls
aktív tag
$437,72-ig ment fel a Flores gascan, nem semmi
-
tualatin
csendes tag
Sziasztok...
Eladó oakley JULIET X-Metal titanium napszemüveg Ice (kék) lencsével használt állapotban. Lencse kivételével frissen felújítva...
kici...ocóóó -
tualatin
csendes tag
Jahh azt kifelejtettem, h sürgős lenne.... Válság van, vagy mi.......
-
tualatin
csendes tag
válasz PowerBuldog #15078 üzenetére
Nincs jobb lehetőségem most.... De rajzolhatnál, megnézném.....
-
lorcsi
veterán
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SupaCow
aktív tag
Hopp de leült a topic, pedig még nincs is péntek.
PowerBuldog, az nem óvszer. Egy érme amit a golfosok használnak arra, hogy megjelöljék hol volt a labdájuk. Egy baseball sapihoz kaptam, aminek a shield részében van egy mágnes és az érmét ott lehet tárolni ha épp nem a földön heverve jelzi a golflabda helyét.
f: @geboleather
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest