Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • DJ Reinhardt

    tag

    válasz aginor #18196 üzenetére

    Ha egy gép 3 hónapos korára nem rendelkezik jótállással, ott komoly bajok vannak. Vagy nincsenek érvényes papírjai, vagy földhöz verték.

    Aki nem olvassa el egy szerződés apróbetűs részeit, az komoly hátránnyal indul az érdekei érvényesítésénél, akár fél perccel a szerződés megkötése után. Ez itt egy lehülyézés. Drága cuccokról van szó, nem doboz gyufáról.

    "A Nikonnak legyen már mindegy hogy hol adta el a kütyüt", "kivétel" és Viszakozás"???
    He??? Nem kis fogalomzavar van itt.

    Nem a Nikon ad 3 évet. A Nikon egy (1) évet ad Európában.
    Nézd csak meg az oldalukon, itt:
    https://nikoneurope-hu.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/33795/kw/garancia
    vagy itt:
    https://nikoneurope-hu.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/35080/kw/garancia
    És ezért aztán első évben mindegy is, ki és hol adta el, csak legyenek érvényes papírjai. (Ez egyébként nem valami bürokrata magyar szokás, ezek a jótállás általános feltételei. Ha megveszed a félmillás gépet, tölttesd / pecsételtesd a papírokat ha az eladó nem teszi meg magától. Fél perc az egész.)

    3 évet például a Nikon.hu ad a saját eladású vázaira. A svájci 2-2 évet a Nikon.ch-s eladású obira-vázra. Az angol-ír 2 évet vázra, ha regisztrálod az ottani vásárlásod és ottani lakos vagy, satöbbi, satöbbi.
    A feltételek két kattintással elérhetők, egyáltalán nem az alagsori, lelakatolt, pókhálós és "Vigyázz, a leopárd harap!" táblás szekrényben rejtőznek. Tök egységes a felület, még azt sem mondhatod, hogy a vacak magyar megoldások miatt nem tudsz tájékozódni.

    "kezelje a vevőproblémákat és a piac sajátosságait kellő lelkiismerettel."
    Hogyan? Például állja a cechet egy konkurrense ígéreteiért fél milla per vevő értékben? Nálam ez a hozzáállás dobja le az ékszíjat. Más farka, csalán, rémlik?

    A hivatalos Nikon partnertől vásárló vevő a Nikon.hu-tól vagy bármelyik Nikon.EU-s szerviztől az 1 éves jótállást megkapja, ha a papírok rendben vannak és nem földhöz vert gép.
    A 2 év extrát pedig vagy az eladó intézi, (mert az ő saját vevőcsalogatója és az ő kötelessége) vagy a vevő fizet a javításért és bevasalja az eladón.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák