- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz dobobazsy #17998 üzenetére
sziasztok!
javasolta valaki a multkor, hogy próbáljam meg HDMI-vel összekötve a monitort. így nincsenek képtörések, hangszóró pattogások és fekete képernyők sem. így a táp problémát kizárhatjuk szerintem. valakinek van még más tippje esetleg? vagy menjen vissza gariba a monitor? -
Mikeee89
senior tag
-
jacint78
addikt
válasz puhakex #18056 üzenetére
Igen, ha mindegyik benne lesz, nem lesz gond.
benboi
A menüben nézz körül.
Mikeee89
Vagy penészes, vagy a melegtől kicsit szétjött a kijelző azon a pontot, ha penészet,c sak ki kell pucolni, ha nem, akkor nincs mit tenni.
dobobazsy
Vagy a monitor hibás, vagy az AMD fríszink megoldása bugzik, nehéz kérdés. Ha van rá lehetőséged próbáld ki másik VGA-val, másik gépen, ismerősnél rokonnál.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz puhakex #18058 üzenetére
Igazából, ha a cső végén lecsiszolható a kivezetés és felrakható rá a kábel, akkor mindegyik cső maradhat, nem szoktam csövet cserélni ezekben, ha csak kábel gondja van, még akkor sem, ha szétéget, de menthető. Le tudod fényképezni valami normális minőségben a cső végét?
dobobazsy
Nehéz lenne bármit is biztosra mondani, igazából lehet hibás egy kártyán csak a kimenet is, ahogy lehet hibás a monitorn csak egy bemenet is, tehát fingom sincs. Nincs hozzá valamiféle firmware frissítés?
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
dobobazsy
őstag
válasz jacint78 #18061 üzenetére
igen ezért nem akartam egyből reklamálni, mert még nem tudom biztosra, hogy mi a baj. firmware frissítés? monitorhoz? ezzel nekem újat mondtál nem tudok róla.. rá keresek
szerk. mindössze egy drivert találtam itt
de a windows azt írja, hogy az illesztőprogram naprakész. viszont most figyeltem fel rá, hogy a gép AOC 2460G5-nek írja a monitort, pedig elvileg a pontos típusa: G2460VQ6.
jól van ez így?[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz dobobazsy #18062 üzenetére
Lusták voltak átírni az EDID-et... A driverrel ne foglalkozz és igen, valóban létezhet firmware frissítés, viszont azt általában csak szervízben szokták megoldani, ritka, hogy netre kerül és frissíthető, mert akkor egyszerűen javíthatóak lennének a firmware hibás monitorok bárki által és az nem jó..
type your text here..
-
Livius
őstag
Hello!
Van egy Samsung 930BF monitorom, ami ugyan ezt a Stand-by ban villogós hibát adta. Mikor kapcsolná be a képet, akkor mindig visszaeset Stand-by módba, és jó sok ciklus után volt, hogy néha még bekapcsolt, de most már állandóvá vált a probléma és nem tudott bekapcsolni.A monitort szétszedtem, a BIZET-17 tápján az összes kondit lecseréltem újra, ugyan olyan paraméterű elektrolitokra, amik voltak benne eredetileg. Volt lehetőségem egy spéci Voltcraft multiméterrel a régi kondik kapacitására rámérnem, és egyik se tudta már a valódi kapacitását, ami rá volt írva. Volt amelyik 1000 uF helyett 930 uF-es volt,de olyan is akadt ami már csak 600-650 uF közöttire volt csak már kimérve.
A kondicsere után még nem történt meg sajnos a csoda, hogy újra működne. Most azt csinálja, hogy ha áramot adok neki, akkor a power LED folyamatosan elkezd világítani, de nem teljes fényerővel, elég halványan, és persze se kép se hang a monitoron ezek után. Érdekes módon vannak olyan vezérlő gombok, amikre elalszik a halványan világító power LED, amíg folyamatosan nyomom, aztán ha elengedem újra világít.
Valaki szakértőbb tudna infót adni, hogy mi lehet a további gondja, és esetleg a további javítása érdemes lehet-e még, ha igen mennyiért és kinél javasolt?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
jacint78
addikt
válasz Livius #18064 üzenetére
Vagy rövidzáras a kijelző, vagy a scaler panel nyeli az áramot és az IC-ből ellenállás lett, ha folyamat újraindulna kondicsere után egyértelműbb lenne. Lehet feszültség stabilizátornak is bakija, de az a helyzet, hogy ez már nem az a házilag javítható kategória, a kondicserét rögtön meg kellett volna ejteni, amint elkezdett újraindulgatni. Mivel ez nem történt meg, esélyes, hogy "agyhalott" lett. Ha nagyon akarod javítani, talán van bele való panelem, persze előtte érdemes lenne oszciloszkóppal végiméregetni a stabilizált tápokat, vagy az oszcillátort, de gondolom erre nincs lehetőség. Esetleg multiméterrel mérd a processzor tápfeszültségét (normális esetben 2.5 vagy 1.8V a valószínű) miközben nyomod a gombot, ha egyszerűen megdöglött valamelyik stabilizátor, akkor mérhető különbség lesz.
type your text here..
-
Livius
őstag
válasz jacint78 #18065 üzenetére
Sokáig még ezzel a Stand-by-os villogásával használható volt, úgy hogy 2-3 percig próbálkozott mire sikerült neki bekapcsolódni, és utána ment egész nap jól.
Mostanra jött el az, hogy már volt, hogy 10 percnél is több idő kellett neki, mire a sok próbálkozás után bekapcsolt, így legutóbb mikor már kurva sokat vártam, meguntam ezt, szétszedtem és vettem bele új kondikat. Lecseréltem a legkisebbtől kezdve a legnagyobbig minden kondit a tápján. Azóta csinálja most ezt az új fajta, folyamatosan, halványan világítós hibajelenséget.
Általában ilyen szkópos bevizsgálás ára mennyi szokott lenni úgy általában?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
jacint78
addikt
válasz Livius #18066 üzenetére
Sokáig még ezzel a Stand-by-os villogásával használható volt, úgy hogy 2-3 percig próbálkozott mire sikerült neki bekapcsolódni, és utána ment egész nap jól.
Elhiszem, de ezért mondtam, hogy még akkor kellett volna a kondenzátorokat cserélni és más gond nem is lett volna vele ebben az esetben. Hogy ki mennyiért dolgozik, azt nem tudom megmondani.
type your text here..
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Mi a farnc az, amikor a pixelhiba a monitoron mászkál?!
Konkrétan mintha valami bogár lett volna, hosszúkás volt és mindig a menetirányba volt a hossztengelye... De nem hiszem, hogy be tudna menni valami is a világító panel elé. De nem tudom... Először azt hittem a monitoron mászik valami, le akartam piszkálni, és akkor vettem észre, hogy belül van...
Úgy érzem megőrültem, mert ez lehetetlen... Meg egyszer láttam hasonlót valami horrorfilmben
Mielőtt a dilidokinál kötök ki, nyugtasson már meg valaki, hogy létezik ilyen, és hogy mi a francos franc ez?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Kernel
nagyúr
válasz Colos1 #18068 üzenetére
Pedig volt már szó erről a topikban, bogár bemegy néha. A háttérvilágítás és az LCD között szokott lenni légrés is, típustól függően.
Másik lehetőség a hátsó megvilágításos, üreges kijelzők esete, ami TV-nél gyakoribb. De ha oda jut be, annak a körvonala homályosabb lesz, a diffúzor miatt.
Az LCD alatt viszont teljesen pixelközelbe kerül.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Colos1
őstag
válasz Kernel #18069 üzenetére
Köszi
Mobilkijelzőket már szedtem szét, azok teljesen zártak voltak. Azt hittem ez is olyan. Nagyon remélem, hogy kimászik, és nem a monitor közepén fog megdögleni
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Fisherhun
tag
válasz jacint78 #17955 üzenetére
Kipróbáltam, hogy lejjebb veszem a képfrissítést pl 60 v 85 hz re így már nem volt olyan látványos a dolog.
de ahogy felpattintom 144 hz re egyből kifakult a kép :S De kb 20 perc és helyre áll a szín
Akkor hibás a panel mi ? (kábel csere is volt nem javított a helyzeten) -
Keeperv85
nagyúr
válasz Livius #18064 üzenetére
Szia!
Aki azt mondta, hogy az összes létező kondit cseréld, azzal én most megcsináltatnám ingyen azt a monitort.... Hidd el, hogy nem lenne boldog.
Előbb-utóbb ideje megjegyezni: multival NEM mérünk kondikat, hacsak nem tud ESR-t is az a multi. Kétlem. Ugyanis az lehet, hogy 1000uF helyett 930 egy száradó elkó, de ha az új ESR értéke magasabb gyárilag, akkor a csere inkább árt, mint sem használ. Kicserélni egy relatív jó kondit egy másik talán jóra... nem valami nyerő.
Helyette inkább mérj pár tápfeszt! 5V-os a legtöbb főpanel táp köre vagy körei. Van pár 3,3-as regulator és egy 1,8-as. Ha mind jó, akkor kuka lesz a panel...
-
jacint78
addikt
válasz Keeperv85 #18074 üzenetére
Az ESR mindíg erősen túl van becsülve, az inverternek nem számít ha kicsit tüskés a táp, a többi meg kap LC szűrőt így nincs gond belőle, élettartamban sem vettem még észre különbséget hagyományos elkók esetén sem (kiváncsiságból csináltam néhányat a rokonságnak, hogy mi lesz belőle ). Kondenzátor cserével, ha LowESR-t raksz bele, biztos, hogy nem ártasz neki. Egyébként 90%-ban előbb nő az ESR mint a kapacitás csökkenne.
type your text here..
-
Kernel
nagyúr
Más témákban is ezen próbáltak vitatkozni velem, amikor írtam már nem egyszer, hogy nem érdemes ész nélkül kidobálni a kondikat. Ez egy favágó módszer, nem csak plusz munka és költség, de műhibát is okozhat, önszívatást.
Itt az élő példa, ha jól látom, több baja lett, mint volt.
Amikor szervizben dolgoztam régen, ott is volt olyan kolléga, aki inkább csak úgy dolgozott, hogy "addig cserélem az alkatrészeket, míg egyszer csak megjavul". Én mindig jobban szerettem megkeresni a konkrét hibát (meg nyilván a kiváltó okot is).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jacint78 #18075 üzenetére
Lehet, hogy túl van becsülve, de ha van két olcsó kondim, mindkettő tartja még a kapacitását és az egyik többszörös ESR-el bír, akkor baromira nem költséghatékony semmi szempontból arra cserélni. Ráadásul csak olaj a tűzre.... Persze ezek a tápok nem túl nyűgösek ilyen szempontból, de a bele ölt munkaórák és a kapott eredmények ha fordított arányt vesznek fel, az nem valami frankó...
-
Livius
őstag
Köszi az infót utólag, sajnos kezd állandó probléma lenni ez itt szerintem a PH-án, hogy komolyabb kérdések soha sincsenek megválaszolva, a kisebb volumenű problémákra meg a favágó megoldásokat csak úgy beböfögik az átlag userek. Valahogy olyan az érzésem mintha elkoptak volna innen az igazi szakik.
Pár éve egy alaplap újra kondizását kérdezgettem körbe itt, akkor a low-ESR-re fel is hívták szépen a figyelmem, és egy kicsit igényesebb boltban olyan kondikat tudtak is adni. Szépen működött is a lap az újrakondizás után.
Most pl már a milyen monitort vegyek topikban sem tudnak válaszolni, csak arra a kérdésre tudják a választ, ha valaki "Gamer" monitort keres.
Egyébként az 1000 uF-osok közül tutira volt olyan ami már nem volt fiatal, ha 600 uF-ot mérek még a multiméteres kapacitás mérővel is, gondolom az nem normális alapból, amikor a másik ugyan olyan 960 uF-ra van kimérve. De az tény, hogy lehet a többi kondit nem lett volna szükséges kicserélnem se. Persze még minden régi kondi megvan egy zacskóban, de gondolom most már a hiba tovább terjedt az SMD-és panelre, ahol komolyabb gondot okozhatott. Gondolom kicsi az esély arra, hogy ha egyenként vissza pakolgatok pár régi kondit akkor utána javul a helyzet.
-
jacint78
addikt
válasz Livius #18078 üzenetére
Tisztelt Livius és mindenki, valamire felhívnám a figyelmet!
A szakembereket nem azért kell megfizetni, mert kicserélnek néhány alkatrészt, arra mindenki képes, sőt még egy majmot is meg lehetne rá tanítani! A szakember tudja, hogy melyik alkatrésznek mi a szerepe, hogy működik, milyen lehetséges hibákat okozhatnak és van megfelelő felszerelésük a hiba kereséséhez. Attól, hogy a pupos kondenzátorokat fel lehet ismerni, még nem lesz szakamber valakiből. Amúgy mégis mire számítanál? Ha azt mondom, hogy oszcilloszkóppal mérj rá a tápfeszültségre, hogy ellenőrizd vele az oszcillátort is, mit mond ez neked? Ha hozzáteszem, hogy az oszcillátort 1:10 osztós mérőfejjel mérd, különben a kábel kapacitása miatt le fog álni és ezért mindíg hibásnak mérnéd, akkor ez mit mond neked, mihez tudsz kezdeni ezzel az infóval? Nehogymár mások legyenek a hibásak azért, mert olyasvalaminek ugrottál neki amiben nem vagy kompetens! Ha itt lenne a panel 2 perc alatt felállítanám a diagnózist és még sokan mások is akik tudják, hogy mit csinálnak. Távgyógytásban is el lehetne vele szórakozni, de kb. 100hsz lenne és tartana egy hétig, de ennyit biztos nem foglalkozok vele, és más sem fog.
Attól biztos nem fog megjavulni, hogy visszarakod a hibás kondenzátorokat...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
QG
tag
Közel 10 éves Samsung 225BW monitorom elkezdett ciripelni. Nem mindig csinálja, többnyire akkor ha nincs kép rajta, de elég változó. Hogyan és hol lehet megjavíttani, és kb mibe kerülhet?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
válasz jacint78 #18082 üzenetére
Élőhelyem Újbuda, tud a környéken valaki megbízható és olcsó szervizt?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Livius
őstag
válasz jacint78 #18079 üzenetére
Vadi új alkatrészekről volt szó! Látom megint félreértelmezted az előzményeket mint eddig minden tanácsadáskor. Ha rendelkeznék megfelelő műszerekkel, ennyi mérési feladatot eltudnék végezni valószínűleg én is.
Viszont ha ez a művelet neked 2 percbe telik, akkor feltételezem legalább annyira kompetens vagy, hogy a "hegyibeszéd alapú" távoli, sorra félreértelmezett hsz-ek után legalább a lehetséges hiba mellett egy kb javítási módot és költséget megoszthatnál az érdeklődő felé (amit kérdeztem is), és ez talán az ilyen házi félre taknyolásokat nagyban visszaszoríthatná.
Köszi azért az eddigieket!
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Livius #18084 üzenetére
Ha itt valaki félreértelmezett valamit az te vagy, minden hozzászólásom egyértelmű és semmit sem értlemeztem félre veled ellentétben! Javaslom figyelembe venni, hogy melyik hozzászólás kinek a hozzászólására volt válasz. Direkt nem egy hozzászólásba raktam, hanem külön válaszoltam, de még így sem ment át...
Kb. javítási módot is írtam, de nincs hozzá műszered, tehát zárjuk már le ezt a dolgot. Vidd szervízbe, vagy vegyél másikat. Mivel nem tudhatom, hogy mi a hibája, költséget sem tudok mondani, azt sem tudhatom, hogy kinek mekkora az étvágya, tehát, hogy mennyit kérne el a javításért. Azt ne várd, hogy az összes lehetséges forgatókönyvet felvázoljam, ráadásul értelme sem lenne. A házi félretaknyolások csakis úgy előzhetőek meg, ha házilag nem piszkálják a készüléket, hanem azelőtt viszik szakemberhez mielőtt szétbarmolják. Egyébként a legvalószínűbb, hogy javíthatatlan a panel és ki kellene cserélni.
type your text here..
-
Ricsx
tag
Sziasztok,
mostanában azt vettem észre a monitoromnál,hogy meg van nyitva egy oldal amin vannak írások,ezután ha kikapcsolom a monitort akkor még jópár másodpercig látható az írás a monitoron.(Samsung 2233BW)
Ez valamilyen hiba?Monitor vége közeledik?
Köszönöm.
-
kgb12
csendes tag
Sziasztok!
Május elején vettem egy LG 29UM68P monitort, és mai nap játék közben egy függőleges zöld csík jelent meg a jobb oldalán. Mitől van ez a jelenség? Mi lehet a probléma?
Kép: [link]
Segítséget előre is köszönöm!
-
jacint78
addikt
Valószínűleg megint elő fog bukkanni, esetleg a kijelző finom nyomásával lehet előidézni, eltünteni az érintett vonalon a kép aljánál, vagy tetejénél. A helyedben megvárnám amíg fixen úgy marad, mert, ha visszaküldöd és nem látják akkor hozzáállástól függően lehet visszaküldik azzal, hogy nincs semmi baja és mehet a huzavona.
type your text here..
-
DjDanee87
addikt
Újra itt, leírom újra mi a problémám részletesen, mert újabb fejlemény van és még jobban összezavarodtam már.
Tehát a gépem i5 2500k @4,5Ghz, 8Gb RAM, HD 7970 6Gb 1100Mhz és emellett használta 1 darab fullHD 60Hz TN paneles 6éves monitort (Asus VH222D). Ezen minden tökéletesen működött.
Régi monitort félreraktam és vettem egy XB271HU-t (IPS, 2560x1440, 144-165Hz, G-sync) kalibrálva. Gyárilag egy displayport kábel jár hozzá csak, viszont a HD 7970emen csak a miniDP van, így vettem vele együtt 2m hosszú miniDP-displayport kábelt is és ezzel használom. G-Sync egyelőre nincs - egyértelmű.
Megnéztem 1-2 játékban hogyan mutat az új monitor és nagyon furcsa hibára lettem figyelmes. A natív 2560x1440 felbontással és 144Hz-en minden játékban, amit próbáltam akkor (GTA5, BF4, Diablo3, Heroes of the Storm, COD:MW2, The Crew) kb 5-10 percenként 2-3szor feketére váltott a képernyő fél másodpercre. Kb mintha pislogna egyet az ember, csak éppen a monitor csinálja. Hang nem akad meg, játék nem akad meg, csak a kijelző fekete arra a másodpercre. Iszonyatosan zavaró. Windowsban nem csinálta de ott ha jól sejtem 60Hz a monitor frissítése.Videó a feketedésről. 0:22től történik kb 3-4 is 30 sec alatt https://www.youtube.com/watch?v=CfBh-uezvOg
Átállítva a játékok beállításaiban 60Hz-re a képfrissítést elmúlt a fekete villódzás teljesen. A monitor "tökéletesen" működik, mint az előzőm, csak ugye ennél nem a 60Hz lenne a cél, de egyelőre csak úgy használható. Külföldi fórumon és redditen is kértem segítséget akkor és arra jutottunk, hogy valószínű a miniDP-DP kábel amit kaptam a monitorhoz nem bírja el a sávszélet ami a 2560x1440x144Hz-hez szükéges volna. Abban reménykedve, hogy majd VGA csere után tudom használni a gyári DP-DP kábelt, használtam eddig 60Hz-en a monitort.
És akkor az újabb fejlemény:
Kipróbáltam milyen 2 monitort használni együtt: a másodikat netezés/sorozat nézésre a játék mellett, tehát nem eyefinity vagy minek nevezik a dolgot - a játék csak az XB271HU-n megy. Fogtam a régi VH222D-t és rácsatlakoztattam a VGAra úgy, ahogyan régen is, VGA-DVI átalakítóval. Ezt most csináltam tehát egyelőre csak 1 játékban (The Crew) próbáltam ki, de így 2 monitor esetén már 60Hznél is előjött a fekete képernyőre váltás az XB271HUn játék közben.
Másik megfigyelés, hogy megjelent azóta az Overwatch és az meg rendesen működött 144Hz-en is 1 monitorral, nem feketedik benne a képernyő mint másik 6 játékban.Kezdek összezavarodni, megnézek más játékot is így 2 monitorral.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz jacint78 #18096 üzenetére
Próbálgattam még, és úgy tűnik nagyon játékfüggő a dolog. Egyedül a The Crew-ban csinálja a feketeséget mióta 2 monitor van, GTA5 ugyanúgy jól működik 60Hz-en, 144-et nem próbáltam most de egy monitorral is csinálta - nyilván a 2. nem javítaná meg. Viszont nézegetve a Crewban a beállításokat az egy speciális játék. Valószínű rossz konzol port, mert a beállításokban nincs a monitorhoz kötődő Hz beállítás csak a felbontás, vsync és 30 vagy 60 FPS korlátot lehet megadni. Tehát itt nem tudok próbálkozni 144Hz-el semiképp, de érdekes hogy 1 monitor esetén jó, így hogy 2 van már nem.
Én kétlem, hogy a VGAnak lenne valami baja. A régi monitorom tökéletesen működik, ez az új is 60Hzen tökéletes, egyedül a 144Hz amikor előjön a probléma, illetve még a Crewban is, de ott betudom annak hogy mivel nincs beállítási lehetőség játékon belül, lehet 144Hzen működteti mikor melléteszem a másikat, mert valahogy nem tudja kezelni a 2 monitor dolgot lévén szar konzolport.
Nekem 2 tippem van, mindkettő GSynccel kapcsolatos. Vagy a modulnak van valami gyíkja a monitorban, vagy szimplán "nem kompatibilis" a monitor AMD VGAval a GSync miatt és emiatt nem százas a működése és GTX kártáyval normálisan menne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest