- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Nincs is ezzel probléma. Nyilván, aki nem akar/nem tud viselkedni a macskákkal rendesen, azt kihajtják. Nem lehet sajnos semmit se kivédeni, de én annak a lehetőségét, hogy valaki direkt azért jöjjön - az amúgy nem olcsó - kávézóba, hogy macskát kínozzon, ezt a nullára saccolnám.
A probléma, hogy sok gyerek eredendően, vagy a nem megfelelő nevelésből kifolyólag nem tud bánni a macskával. Ez azzal is járhat, hogy a macskának rossz, meg azzal is, hogy esetleg ezt a macska a gyerek tudomására is hozza (bár levágják a karmukat). Gyereket nem tudsz kérdőre vonni, a szüleit meg nagyon nehéz és felesleges. Én ezért mondtam azt, hogy nagyon jó gondolat volt a gyerekek kitiltása. Illetve azért is, mert egy kávézó nem gyereknek való hely. Ez egy olyan felesleges anomália, amit kár volt bevállalni, és kár, hogy utólag ennyire rájuk lehetett ijeszteni.
Én biztos nem leszek olyan helyen törzsvendég, ahol úgy néznek rám, mint a dm-ben a biztonsági őrök, csak itt nem eredendő tolvaj vagy, hanem macskakínzó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest