Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BomiBoogie

    MODERÁTOR

    válasz szab.tam #2803 üzenetére

    Egyébként minden rosszindulat nélkül, Woodslave kolléga szavait én is osztom gyakorló jogászként, mint ahogyan a rokonok is azt gondolják, minden tetszőleges, ősidők óta szövődő ügyükre van egy frappáns és 100%-os válaszod, ez nincs így.

    bitpork kolléga igen gyakran jár erre és mindenkinek próbál jótanácsot adni, ami joghallgatóként szerintem dicséretes.

    Igen, ez egy fórum, ahol mindenki szabadidejében beszélget, tanácsot ad, segít, de értelemszerűen senki nem fog az életére megesküdni, hogy neked 100%-ban biztos választ adjon, és elárulom, egy ügyvéd, akinek fizetsz, sem fog ilyet tenni, mert a jog egy szövevényes terület, ahol sok múlik az adott ügyön, a feleken, az érvelésen.

    Ha valóban komplex véleményt szeretnél, akkor tényleg inkább keress fel egy ügyvédet.

    Sajnos a rossz tapasztalat beszél belőlem is, nem ellened irányul, amikor soha nem látott rokonok azonnal cégalapítási ügyekkel kopogtatnak, de természetesen pénzük nem, hogy a tanácsaidra, de egyáltalán az ötlet megvalósítására sincs, azonban ezt valahogy csak a végén közlik.

    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy pénzt várunk, hanem csak azt, hogy az általad is említett számítástechnikai fórum kereteiben is szerintem nagy segítség ez a jogásztopik, de nem kell ügyfélként viselkedned.

Új hozzászólás Aktív témák