- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samtya
senior tag
válasz attiss66 #66051 üzenetére
Ne magában a böngészőben keresd, hanem a tálca jobb oldalán a hangszóró ikonon jobbgombbal kattintasz, majd kiválasztod a "Hangkeverő megnyitása" menüpontot. Vagy a Start menü "Futtatás..." parancsára kattintasz és beírod, hogy sndvol azután leokézod.
Feljön a hangkeverő és külön állítgathatod a hangerőket. Na itt hogy áll a böngészőé? -
attiss66
senior tag
válasz Samtya #66052 üzenetére
Én a googl chrome-ot használom általában. megnéztem a mozillát is és a chrome-ot is. max-on van mindkettőn a hang. a filmeken múlik, az egyik hangosabb, a másik halkabb. ezért kell a fejhallgatóerősítő, hogy be lehessen állítani az optimális hangerőt minden filmnél. a jó az, ha olyan hangos a max-on, hogy az már túl hangos. merthogy lejjebb lehet szabályozni, de ha a max-on nem elég hangos, az már nem oké
-
tamedog
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy minőségibb fejhallgatóba beruházni, ebben a választásban kérnék segítséget.
Irányadó kérdésekre a válaszok:1. utcán, kollégiumban tanulás közben (fontos, hogy másokat ne zavarjon)
2. zenehallgatás: metal, rock, klasszikus, reggae, dub, hip-hop
3. Max 35ezer
4. Használt megfelel
5. Circumaural
6. Zárt
7. Ne legyen túlzott magaskiemelés, kellemes mély, jól elkülöníthető hangszerek, részletgazdag hangzás, (amennyiben ez lehetséges telefonról hallgatva)
Kényelmes,
Ne legyen fárasztó több órán át hallgatni.
8. Hardverapro vagy magyar webshop
9. Telefon, laptopKöszi előre is!
-
-
Bodz
nagyúr
válasz sirdond #66057 üzenetére
Annyiért már van EL-8, HE560, kis szerencsével fazoros és fazor mentes LCD2, PM-2. Ízléstől és forrástól függően én mindent ajánlom.
Olcsóbban még amúgy ott a Monolith sereg.[ Szerkesztve ]
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok.
Ezen kritériumok alapján tudnátok nekem fejhallgatót ajánlani?1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék,filmezés
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15k körül
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, azon belül is olyan kellene aminek jó nagy belseje van.
(Nagy fülem van)
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott legyen a hangzása, de elsősorban a kényelem számít.
8.) Honnan vásárolnál?
Itthoni webshop
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártyáról[ Szerkesztve ]
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
emiki6
veterán
válasz sirdond #66061 üzenetére
A 400i-t szerettem, az 560 és a sundara is jó kell legyen! Én vennék egy használt 560-at vagy lcd2-t (ízlés dolga melyiket). Ahogy bodz írta.
Szerk: Ha jól sejtem neki az említettekkel mind volt már dolga.
Szerk2: már írta is míg szerkesztettem...
A monolithokat lehet jobb skippelni.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
attiss66
senior tag
Sennheiser HE1-et nem tud valaki olcsón?
-
Bodz
nagyúr
-
fericske
addikt
Nem lesz most tavasszal Headroom, csak ősszel, de sebaj, jön a CanJam idén nyáron is
-
Veron
addikt
válasz Samtya #65868 üzenetére
Megvettem az Auna ANC 10-et. Első pillantásra nem okozott csalódást, bár nem olyan masszív, mint a Pio MS5-T, de erre is számítottam. A zajszűrő bekapcsolt állapotában érezni a tompítást, így ez rendben van.
Viszont olyan szinten szedi össze az elektromos zajt, hogy az már zavaró. A telefon töltőn volt, mikor próbáltam vele és persze zúgott, mint az állat - ugyanez a laptopnál is. De ha levettem a töltőről, a zaj is megszűnt, és csak a zajszűrű halk búgása maradt.
Ebben a formában így használhatatlan, van valami megoldás az ilyen mértékű elektromos zaj ellen? Próbáltam már másik jack apa-apa kábellel is, de ugyanaz a helyzet áll fenn..
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Spíler
őstag
Nem lehet rossz hangja,mert a második képen a srácnak fülig ér a szája.
(#66068) Bodz
Még pár színes Led és biztos jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
attiss66
senior tag
válasz milkabrams #66065 üzenetére
-
attiss66
senior tag
válasz #56474624 #66066 üzenetére
Ez csak vicc volt Tudom mit kóstál egy olyan cucc, állítólag most az a legjobb a fejhallgatók Világában , nekem elég lesz egy sennheiser hd 599, ez tetszett meg 59.900, majd gyűjtögetek rá
https://www.fejhallgatoplaza.hu/sennheiser-hd-599-fejhallgato-7124
itt keresgéltem
https://www.fejhallgatoplaza.hu/sennheiser-fejhallgato-fulhallgatoez kb olyan amiket ajánlottál
-
Napoleon12
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani magas kiemelésű fejhallgatókat? max 40 nagyon max 50 körül zenehallgatásra. Eddig ATH M50-em volt de a basszus túl sok volt benne az ízlésemnek és úgy hallottam hogy a DT 990 amit kinéztem magamnak abban még több a mély, a V kiemelés miatt.
A fő irányvonal a nagyon részletgazdag, és magasabb hangok lennének nekem. De az előbbi fontosabb mint az utóbbi. Köszönöm előre is.
-
Mickey73
csendes tag
válasz Napoleon12 #66076 üzenetére
Szia,
Én most a Focal listen-t nézegetem. Már 45e körül lehet kapni. -
törölt tag
válasz Napoleon12 #66076 üzenetére
DT880-at mondanám inkább a 990 helyett. Bár azzal meg áteshetsz a ló túloldalára a mély mennyiségét illetően. Ki kell próbálni.
-
Veron
addikt
válasz Samtya #66073 üzenetére
Az izoláció nem rossz, de talán nem jobb, mint a Pio. Viszont a zajcsökkentés nekem elég hatásoknak tűnik, szerintem jól működne a dolog, ha nem lenne az elektromos zaj.
Kipróbáltam laptopon és telefonon is, előbbin mindig zúgott, utóbbin csak töltés közben. Ez biztosan nem normális, csak nem tudom mi okozza. Két különböző kábellel is néztem, ugyanaz a jelenség mindkettőnél.
Mit próbáljak még ki?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Spíler
őstag
válasz Napoleon12 #66079 üzenetére
AKG K612pro vagy Audio-Technica ATH-AD500X is neked való lehet.Harveraprón és AVX is láttam a napokban,újat is,érdemes lenne érdeklődni.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Samtya
senior tag
Az elektromos hálózat földelése biztosan jó ott, ahol próbáltad a töltővel együtt? Másik házban is tennék egy próbát. A telefon töltője is gyanús nekem, hogy nem valami jó minőségű, bár ha a Pioval minden tökéletes volt, akkor ez eddig nem tűnhetett fel.
Ha sehogy sem jó és neten rendelted, élhetsz az elállás jogával 14 napon belül. -
RobberBaron
tag
Üdv,
Kinéztem magamnak egy Audio-Technica ATH-AD500X fejhallgatót. Japán amazonról 33k-t (24k a cucc, a tenso 3k(?), az áfa 6k) számoltam magamnak, amazon.com-ról 30-32k-t számol az amazon (19k a cucc, 5k a postázás, 6-8k az áfa). Nem biztos, hogy mindent beleszámoltam.
Azoktól kérdezem, akik mostanában rendeltek ilyen fejhallgatót ezekről az oldalakról, hogy milyen plusz költségek merültek fel és hogy voltak-e negatív tapasztalatok? Volt-e olyan, hogy vissza kellett küldeni, és annak milyen költségei voltak stb. stb.Tudok az amazon-os prohardver topikról, de engem specifikusan ez a fejhallgató érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz RobberBaron #66084 üzenetére
Japán amazonnal kapcsolatban, nem a konkrét fejeshez kapcsolódóan: a japánok egy ideje szállítanak ide is bizonyos termékeket, szóval lehet, hogy a tensót ki lehet hagyni a képletből. Nézd meg a konkrét fejest, hátha azt is küldik hozzánk.
A minap néztem, a hazai postai vámkezelés 3e Ft, baromi drága lett...
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Veron
addikt
válasz Samtya #66083 üzenetére
a Pioval nem volt ilyen baj. a gond az, hogy így fogom használni, pont ezzel a telefonnal. ha így tudnak normálisan együttműködni, akkor az egész értelmét veszíti. amit sajnálok, mert a zajcsökkentés nagyon tetszett.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
ferzoli
Ármester
-
karmaresz
senior tag
válasz Napoleon12 #66079 üzenetére
A DT990-nek egyáltalán nincs extrém mélykiemelése. Összességében nagyon kellemes karakter, ha valakit nem zavar az a 8kHz környéki csúcs. Szerintem hallgasd meg ezt és a 880-at is.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
attiss66
senior tag
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kb 50 ezerig milyen vezeteknelkuli fejhallgatot tudnatok ajanlani?
( par ezer ide-oda nem szamit ha minosegbeli kulonbseg indokolja)
Szamitogepen valo fimezeshez (vagy tv-n is) meg jatekhoz.Koszonom.
udv: sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Dorien
veterán
válasz RobberBaron #66086 üzenetére
33k? Annyiért aprón is van, és ezt pár nap múlva hallgathatod: [link]
Wherever you go - go with all your heart.
-
BigBlackDog
veterán
Audeze Sine hangjáról mit lehet tudni? Érdemes vele foglalkozni?
-
emiki6
veterán
válasz BigBlackDog #66097 üzenetére
Úgy tudom nagyon jó hangú, zárt és kissé kényelmetlen, szóval igen.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs