- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
belu891003
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Érdeklődni szeretnék hogy kinek mi a véleménye Bose QuietComfort 35 fejhallgatorol?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek -
Rp526
aktív tag
Köszi mindenkinek
Kipróbálási fázis, és majd döntök. -
Bodz
nagyúr
válasz ricshard444 #58688 üzenetére
Érdemes lehet egy próbát tenned az AVA400-zal.
-
Bukk900
őstag
ATH-D900USB-t hallott már valaki? [link] 110$-ért ingyen küldik Magyarországra? Ilyen rossz lenne?
-
-
macera2
aktív tag
Ez a fene nagy olcsóság az én fantáziámat is megmozgatta. Maradva a nyitott fejeseknél, én az ATH-AD500x , ill. az ATH-AD700x –ig tudnék elmenni, (67 / 102 dolcsi) ill. ezeket preferálnám. A leírt paraméterek szinte azonosak. A kettő között van valami lényegi, minőségi különbség?
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok.Kaptam egy Sound Blaster TACTIC 3D Wrath special Editiont. Kérdezem kinek mi a véleménye róla ez egy wireless fejhallgató, a hangja nagyon szép.Érdemes megtartani vagy adjak túl rajta.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
dannytrejo1
kezdő
Sziasztok!
Van egy Sony MDR-RF811RK fejhallgatóm. A problémám az, hogy lpár napja ha laptopon vlc lejátszóval nézek filmet akkor kb. 4 perc után elkezd az antenna zöld ledje villogni, majd elsötétül és a fejhallgató leáll. Ha kihúzom az áram kábelt és visszadugom akkor újra zölden világít de 4 perc után kezdődik előlről.
Ha youtube-n nézek valamit ott nincs gond. A vlc-n új verzió van ez lehet a gond?Tudtok ebben segíteni?
Köszi
-
Dorien
veterán
Ha valaki egy jó, masszív, plüss párnás, zárt fejest keresne otthonra olcsón:
Beyerdynamic DT770 Pro 250 ohm (23k) [link][ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
emiki6
veterán
-
Dorien
veterán
válasz emiki6 #58720 üzenetére
Szerintem nem bánnád meg. Én nagy nyitott-hívő voltam, de most eléggé megtértem a DT770 Edition 32 ohm hatására. A rátapadt zsírt már lepucoltam a fejpántjáról, most a plüss párnákat áztatom jó tömény mosószeres vízben. Teljesen jó állapotban vannak, csak egy minimálisat lapultak össze és a plüss is finom tapintású. A hangja meg atomkirály, nagyon ütősen szól vele minden zene. A basszus kontrollált, üt, de mégis nagyon szervesen illeszkedik a zenébe, hagy bőven teret a középtartománynak is, amit mondjuk a DT990 Pro-ról nem tudok elmondani. Jó vétel volt.
-
macera2
aktív tag
Vásárolt már valaki az „amazonról”? Kéne egy kis infó.
….Szállítás, vám becslés – adja meg a ZIP kódját. M.ország, Budapest kellene.
Google feltúrva, kismillió javaslat. Az amazon nem fogadja el. Ilyen város nem létezik mondja.
Ha volna valakinek idevágó infója, azt előre is megköszönném.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
OPiiPO
veterán
Sziasztok!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
zenehallgatás, forrás CD vagy Flac
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
60eFt körül, de ha van értelme, mehet felfelé picit az összeg
4.) Új vagy használt?
Jó állapotú használt is belefér
5.) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Nyitott
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Egyenletes hangzás, semmi V alak, ha akarom, majd én tekerek az EQ-n. Ne tegyen hozzá a zenéhez, csak interpretálja - kb. mint a jelenlegi Yamaha MT220, amit elcsaklizott tőlem a család
8.) Honnan vásárolnál?
Elsősorban belföld, de külföld is szóba jöhet
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
FiiO X5 2nd gen, illetve pár hónap múlva CD játszó/DAC + fejhallgató erősítő (ezek most vannak beszerzés alatt, ezért pontos típust nem tudok mondani még)Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
fericske
addikt
válasz OPiiPO #58725 üzenetére
Talán egy Sennheiser HD598 megfelelne. Illetve még a Beyer DT880 32 ohm verzióját tudnám mondani. Többet nem ismerek ebben az árban, legalábbis nem jut eszembe.
Audio Technika AD500x és 700x is olyan lehet amit keresel, de azokat nem ismerem.
Ezeket ki is tudod próbálni boltban. Járj utána. -
OPiiPO
veterán
válasz AXisBOLD #58729 üzenetére
Semmi baj, teljesen meg vagyok elégedve vele, ismerősi körömben három MT220 is szolgál.
Eddig az MT220 szolgált az irodában és otthon is, ezért csak zárt jöhetett szóba. Most már megvan az irodai zárt hurcis fejhallgató, és otthonra kipróbálnék egy nyitottat, első körben csakis azokat fogom meghallgatni. Ha nem találok olyat amelyik számomra egyértelműen jobb a próbák során, akkor marad a bevált MT220[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
macera2
aktív tag
A Német Amazon elérhetősége, pillanatnyilag rejtély előttem. Úgy emlékszem, hogy hajdanában én az ibéjen választottam országot.
Jelenleg az amazon egy 66 dolláros ATH-AD500x-ből előzetes becslés alapján kihozott 110 dolcsit. Ehhez még hozzájönne az ÁFA, meg a vám, kb. 30 %? Az áru helye, Hongkong v. Japán.
Egy kis diszkriminációt is tapasztaltam, ugyanis az ATH-AD500x, 19000 Ft.-ért is van fri sipinggel. De Magyarországra azt nem szállítják. A 35-40000 Ft-osakat igen.Még egy kis utólagos. Az előzetes becslésben szerepel az Import Fees Deposit $24.86 kifejezés.
Ez pontosan mire vonatkozik? Nem biztos, hogy a Google jól fordít.[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Bodz
nagyúr
válasz macera2 #58734 üzenetére
Tömör verzió. Előre kifizeted tulajdonképpen a magyar áfát. A szállító cég mindent rendez, semmire sincs gondod, nem kérnek be tőled semmit vámügyintézéshez, kb. ugyanaz a téma, mint az eBay Global Shipping Program (ha ez ismerős).
Szóval cakkpakk 110.86 dollárodba kerül. Legolcsóbbat néztem, a 66 dolláros ajánlatot, amit az Amazontól veszel.Itt a német, de 145 euró a füles.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
-
-
Dorien
veterán
válasz TripleB #58745 üzenetére
Sokat. Egyrészt a Beyer-féle plüss párna szenzációs, másrészt a hang sokkal részletesebb, rétegesebb, kiterjedtebb minden tartományban, a basszus is jóval ütősebb. A 250 ohmos verzió viszont 3m csavart kábellel van, ezzel együtt kell élni. (vagy lecseréltetni) Ez a fejes még az új árán (42-46k) is erősen ajánlott darab.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz TripleB #58747 üzenetére
sokat. az az invotone belépőkategória alja amire már azt mondjuk hogy nem fájdalom annyira hallgatni
az a beyer pedig már a középkategória. igaz annak is a belépő része de azért mégiscsak egy octaviat hasonlítunk egy swifthez.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs