-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #59499 üzenetére
Gondoltam veszek helyette egy HM5 hybridet, de bár kevesebbet ér (£26 vs £40...) drágábbra jön ki külföldről, szóval marad ez a Shure párna (hacsak nem ajánlotok új hybridet 6-7k ért valahonnan). Legalább megismerem milyen. Szóval a kérdésem "tárgytalan".
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
oba
addikt
No, megjött az ATH-AVC500 -as, egyelőre ismerkedünk. Tényleg kényelmes, bejáratás nélkül is tetszik a hangja, szóval jól elleszünk. Viszont van egy zavaró dolog... Audioengine D1 fejhallgató erősítővel használom, és 0 hangerőnél is van egy elég jelentős statikus háttérzaj... nyilván ha már egy bizonyos hangerővel hallgatok zenét akkor nem hallom, de alacsony hangerőnél igen. Próbáltam a dacot másik usb -be dugni, ugyanaz. Próbáltam a fülest a gépen lévő előlapi fejhallgató kimenetbe dugni, ott nincs semmiféle háttérzaj. Próbáltam a dacot távolabb helyezni a géptől, már amennyire az extra rövid usb kábele engedi, de nem változott semmit. Amint kikapcsolom a dacot, megszűnik a zaj, amint visszakapcsolom, újra előjön. Üresben, tehát zene lejátszás nélkül hiába tekerem a hangerőt, a zaj intenzitása nem változik. Bennem két dolog merült fel... vagy túl érzékeny a dac és valamit összeszed az usb aljzatból (gép belsejéből), vagy hibás a dac. Szerintetek mi lehet?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Erősítő nélkül is próbáltam, csak úgy magában usbn dugom rá a dacot a gépre (tehát az erősítő nincs rádugva rcaval a dacra) és a zaj ugyanúgy jelen van. Az erősítőnek amúgy laptop tápja van, mármint nagyon hasonló, gyárilag azt adnak hozzá.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Bodz
nagyúr
válasz emiki6 #59499 üzenetére
Nem tudnék kényelemben dönteni.
Tisztítás passz. Én sem jöttem rá, hogy mivel is kellene. Kefélni nem akartam, kimosni sem.(#59503) oba: Pl. a tápod. Vagy az alaplapod. Azt nézted, hogy egymagában csücsül, tehát nem osztozik másik eszközzel? Eszközkezelő, usb vezérlőkben keresd.
(#59506) Ribi: A D1 usb-ről kapja a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
-
fericske
addikt
CanJam london 2017 frissítve
-
Khelben
nagyúr
Samsung Level On-t hallott már valaki? Irodai zenehallgatásra megfelelhet?
-
emiki6
veterán
Megjött a T50RP (kb egy héttel hamarabb, mint vártam). A párna, fejpánt párna és a kábel tényleg elég gagyi, a párna vicc kategória .
Rátettem az SRH840 párnát (nagyon feszül rajta szegény, a shurenak kisebb a kerülete, mint a fostexnek) és így a hangjára talán az a jó szó, hogy borongós (sötét, sok a mély, nem olyan "tiszta", könnyed, mint a DT880-é). A planár hangzását még szoknom kell, ugyanis sok minden máshogy érződik rajta. Mikor megpendítenek egy húrt és érzem, hogy "egy felület" jön rezgésbe a fülem mellett, az szokatlan, de nem rossz élmény.
Szóval a mély nem kevés, a T20RP biztos vagyok hogy számomra élvezhetetlenűl sok mélyt adna, viszont mostmár még kíváncsibb vagyok a T40RP-re, lehet még jobban is tetszene.
Keveset hallottam még, nincs is "bejáratódva", szóval egyelőre ennyi."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
oba
addikt
Kicseréltem a tápot... amúgy is néha zajos volt már szóval aktuális volt... de sajnos a gondom nem szűnt meg
Bátyám gépén hosszabb ideig teszteltem most, sehol semmi háttérzaj vagy zúgás, és még a hangminőség is jobb... Most akkor vegyek alaplapot is?Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresnék valami "gamer" fejhallgatót&mikrofonnal.
Asus Xonar DS hangkártyám van régi de nekem megfelel (gondolom én)
Esti órákban használnám amikor a falu másik vége már kíváncsi arra mivel játszok.
Most ez van Zalman ZM-HPS300
Ezeket "nézegettem":
Razer Kraken
SteelSeries Siberia 200 (5113)
ASUS Cerberus
Kingston HyperX Cloud Stinger (HX-HSC)
Logitech Prodigy G231 981-00062
Logitech G230 -
pruzsi
őstag
*Mikrofon nélkülit is ajánlhattok ha az éppen jobb mint a felsoroltak és árban egyeznek.
Csak úgy belefutottam:
JBL T450 BT
JBL Synchros E40BT
Sony MDR-ZX330BT
Sennheiser HD-205 II -
emiki6
veterán
-
Khelben
nagyúr
válasz Khelben #59512 üzenetére
Ha esetleg érdekel valakit: egész jó a cucc. Könnyű, kényelmes, tér megvan, mélyek is, magasakat kicsit meg kell támogatni eq-val. Árához képest (14k-ért jutottam hozzá) kellemes. AKG K518 és HyperX Cloud a két összehasonlítási alapom, az AKG-nál minden tekintetben jobb, a HyperX-szel kb. egy szinten van.
-
Cyrin
addikt
Grado SR80e jó áron van, meg is rendeltem egyet.
-
Cece04
tag
Sziasztok!
segítségeteket kérném, nem vagyok túl jártas a témában.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
99%-ban otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Film/sorozatnézésre
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10 000 ft maxmax, ha annyiért sokkal jobbat lehet kapni, de inkább 5-6
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt, hogy minél kevesebb zaj szűrődjön ki.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
-
8.) Honnan vásárolnál?
teljesen mindegy
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Minix Neo U1 tv boxKöszi előre is!
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
Spíler
őstag
válasz Cece04 #59527 üzenetére
Szerintem ez a Sony megfelelne neked.
Cyrin
Köszi az infót.Rákérdeztél,hogy ez a sima R80,vagy az R80E?Mert a képen az "E" van,a leírásban a sima R80 szerepel.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Peppo
őstag
Üdv!
Fejhallgató vásárlása előtt állok, és éppen most jött egy ajánlat egy Astro A50-re elég jó áron. 50-60 körül, még pontosan nincs egyeztetve, de max. 60ezerért. (Új, bontatlan, garanciális, szóval minden oké vele.) Amire nekem kellene, arra éppen megfelelőnek tűnik. Játék, filmnézés, youtube és zene. Kb. ebben a sorrendben. A kialakítása is olyan, amilyet keresek.
Nekem úgy tűnik, érdemes rá lecsapni. Boltban 90 körül láttam, és elég jókat írtak róla a tesztek. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában (60 körül) van-e jobb választás?
Előre is köszi!
-
Cry0
őstag
sziasztok!
-SOUNDMAGIC P21S
-SONY MDRXB450
-SONY MDRZX660AP
3 fejhallgató közül melyiket éri megvenni ? főképpen hangzás tekintetében.
sajnos csak ezek közül jöhet valamelyik szóba!
válaszotokat előre is köszönömIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Spíler & r4z köszönöm a válaszotokat és gyorsan be is rendeltem a SOUNDMAGICot. viszont közbe kiderült hogy tesóm is szeretne venni egy új fejhallgatót magának, viszont nem szeretne ugyan ilyen igy ő a 2 sony-ból választana. tehát még annyi kérdésem volna hogy a 2 sony közül ki melyiket ajánlja ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
pruzsi
őstag
válasz Spíler #59524 üzenetére
Csak az árukereső értékeléseit néztem, amit írt Kingston HyperX Cloud az nekem drága max 10 ezer ft tudok rááldozni. A "gamer" testvértopik kicsit halott. Tehát fejhalggató max 7-10 ézerért mikrofonnal legyen ellátva és Circumaural tipusú legyen, stereo,hangzás a lényeg igen ennyiért napi 2 órára kb.
ezt nézegettem még[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz pruzsi #59535 üzenetére
Azzal remélem tisztában vagy, hogy itt senki sem kap pénzt a segítségnyújtásért, tanácsadásért. Ennek tudatában én nem neveznék egy topicot halottnak, csak mert nem kaptál választ a kérdésedre 3 órán belül. Egyébként meg akár halott a másik topic, akár nem, ez a topic még mindig nem a gamer fejhallgatók megvitatására van.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pruzsi #59535 üzenetére
Ezeket nem ismerem.Olyan nem jó aminek a vezetékén van a mikrofon?Rögtön a topik témájába vágna,mikrofonos de mégsem gamer.Esetleg egy jó minőségű fejes(áráért)+egy csíptetős mikrofon.
#59534) Cry0
Hát...,én egyiket se
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
válasz Spíler #59537 üzenetére
Bárhol lehet rajta mikrofon.
Hsz-ek között azt olvastam több helyen hogy keveslik a invotone-nak a mélyét én pedig elég mély orientált vagyok.
pl
Ha zene akkor pedig .flac kiterjesztés,na de most eltértem mert "játékra" és videó stream-re keresek fejhallgatót csak az esti órákra.
Nem viseltem több mint 10 éve fej-fül hallgatókat stb.
Orion 1025b (5 javítás&forrásztás stb) + orion hs 280 eredeti! döngeti a házat.
A környéken(100kb-en) belül nincs olyan hely ahol lehetne ilyen próbát végezni hogy meghallgathatom melyik hogy szól,filmekbe láttam még csak olyat.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Mit szóltok az új Massdropos Hifiman HE4XX fejeshez?
170 dollárért (+szálltás, vám, áfa) planár Hifiman nem megnevezett driverrel, kicsit lego alkatrészekkel, de elég pofás kivitelben? Erősen agyalok rajta, csak ne szórtam volna el az összes pénzem új házra -
Spíler
őstag
válasz pruzsi #59538 üzenetére
Ha szereted a mélyeket és zárt kell akkor talán a Superlux HD-662B tetszene,esetleg kiegyensúlyozottabb a Superlux HD662 EVO,ehhez adnak plüss párnát is(azért ebben is van mély) és akkor a kábelre lehet csíptetni a mikrofont.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pruzsi #59541 üzenetére
Akkor a Slx HD681 EVO (ehhez is van plüss párna)lesz a befutó szerintem,ha félig nyitott is lehet.Nem lesz panaszod a mély hiányra. "V" karakter,egész jó hangja van.Olvass róla teszteket,van egy rakással.
[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a Cloud I jobban szóljon, mint egy Beyer Custom Studio? Sound Blaster Z-ről használom, és mintha több lenne az élet a Cloudban. Melegebb a hangzása, és jobb a basszusa.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Adott egy fejhallgató aminek 4 érintkezős 3.5mm-es Jack dugója van, mivel a kábelén van mikrofon is.
Ezt szeretném a szobai erősítőbe bedugni esténként a csend érdekében, viszont azon 6.3mm aljzat található.Ha veszek egy 3.5 -> 6.3 adaptert nem fog problémát okozni, hogy a füles 4 érintkezős?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
addikt
válasz pruzsi #59541 üzenetére
"A linkelt mikrofont már megrendeltem." És nagyon jól tetted. Én már vagy 3 éve ilyet használok, TS3-on, Discord-on tökéletesen használható, még soha nem hallottam panaszt, hogy rosszul hallanának. Ráadásul egy ruhacsipesszel, ilyen szakosan, stabilan fel lehet fogatni a fejes kábelére.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
emiki6
veterán
Én a Sennheiser helyében Momentum fejhallagatókkal támogatnám a magyar olimpiai csapatot.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kipe84
csendes tag
Sziasztok! Jelenlegi fejhallgató rendszeremet szeretném lecserélni. Mivel a közelemben nincs bolt ahol kipróbálhatnám őket ezért tőletek szeretném megkérdezni, hogy az alábbi fülesek közül melyik lenne a legjobb választás. Főleg zenehallgatásra kell, többnyire Nightwish és hozzá hasonló előadókhoz ill. néha egy kis jazz-hez. Egyenletes hangzásvilágot szeretnék a lehetőségekhez képest, nem szükséges a brutális mély és nem szeretem a túl sok magasat. Valószínűleg egy SMSL V2 vagy M6 lesz hozzá használva, de ez még nincs kőbe vésve, ez főleg a választott fülestől függ. És akkor a "versenyzők":
- Beyerdinamic DT 990 250 Ohm (vagy 880)
- Audio-Technica ATH-AD700X
- AKG K701 esetleg K702Természetesen jöhet még más is ha tudtok javasolni, a lényeg hogy max 75.000 Ft a limit ill. nyitott, nem bőr vagy műbőr borítása legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.