- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Superlux Hd661 vagy ATH-M30 X jobb hangzás terén? Megér-e annyi pluszt az M30 X? -
Mottie
őstag
Ma jártam az Allee BestByte-ban, megnéztem "élőben" hogy néz ki egy-két modell. Tudnátok az alábbiakról bármi tapasztalatot mondani?
Amik tetszenek:
Sennheiser Momentum (ezt meg is lehetett hallgatni, csak over-budget -60k, máshol 45 környékén látok-) - ha ehhez hasonló lenne max 25-30k környékén az lenne a legjobb de ha minőségben magasan a többi fölött van lehet hogy nekimegyek egy ekkora költésnek is
Skullcandy S6HSGY (ilyen játékokra van értelme pénzt kiadni?)
AKG Y50
Marley EM-JH073 (erről se sokat tudok, de jól néznek ki)
Esetleg még:
Sennheiser HD 439-449
Be Victorious!
-
wilderten
csendes tag
Sziasztok!
Ezen fejhallgatók közül mit ajánlanátok? Nekem eddig az első tűnik a legjobbnak, bár nem vagyok szakértő.
Sennheiser HD 449
Sennheiser HD 439
Pioneer HDJ-500-K
Pioneer SE-MJ751Leginkább zenehallgatásra és filmnézésre lenne. Ha van esetleg jobb javaslata valakinek ebben az árkategóriában (max. 25k), szívesen meghallgatom!
Köszönettel:
wilderten -
L4CI2
aktív tag
válasz wilderten #34107 üzenetére
hi
inkább ezt vedd Superlux HD330
-
wilderten
csendes tag
Köszönöm válaszod!
Nem igazán ismerem ezt a márkát. Ez a 9000 Ft-os Superlux jobb, mint a felsoroltak?
Igazából az lenne a célom, hogy egy tartós fejhallgatóm legyen filmnézésre és zenehallgatásra.
Ja és jó lenne, ha a fület körülvenné, mert nekem elég kellemetlen tud lenni egy idő után a másik fajta kialakítás. Bár ez nem elsődleges szempont. -
B-enji
tag
Sziasztok!
Ajánlásotokat szeretném kérni fejhallgató választásához. Igények:
-zárt kivitel
-széles, lineáris frekvencia tartomány lesugárzása
-jó felbontású, részletgazdag "semleges" hang
-jó térérzet
A fejes elsősorban hangminőségre épített autóhifi (vagy akár szobai) rendszerek beállításához, kontrollálásához lenne szükség. Úgy gondolom minden területen akadnak olyan készülékek, melyek jóval többet tudnak mint amennyibe kerülnek (és valószínűsítem, hogy ti ezt tudjátok ) ezért a maximált összeg legyen első nekifutásra mondjuk a max 10ezres kategória, használtpiaci áron.
Előre is köszönöm. -
capulet75
addikt
Ha valakit érdekel ez elég jó ár szvsz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Gheist
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mikrofonos fejhallgató vásárlásban. Leginkább számítógépes játékokhoz, valamint filmnézéshez és zenehallgatáshoz. Napi használatra lenne, ezért fontos, hogy kényelmes legyen, továbbá hosszabb távra tervezem a vásárlást, így a minőség sem utolsó. Erre szánt keretem max 25k.
Eddig ez a Sennheiser PC 320 tűnik a legjobb választásnak, bár nem nagyon találtam tesztet róla.
Ebben a kategóriában szívesen fogadok más javaslatokat, véleményeket!
Előre is köszönöm!Üdv:
Gheist[ Szerkesztve ]
-
ndavey
tag
Sziasztok! Szeretnék apukámnak karácsonyra egy fejhallgatót ajándékba viszont olyan nagy a választék, hogy eléggé tanácstalan vagyok, másrészt a szakértelmem sincs meg hozzá. Tudnátok ajánlani esetleg valamilyet 15-20 ezer körüli árért? Személy szerint ő inkább lightosabb rockot, ill. rockslágereket szokott hallgatni. Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező, de szivesen fogadom többek véleményét is. Esetleg milyen márkák közt érdemes keresgélni? Előre is köszi és bocsi a hosszú posztért!
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót keresek ami könnyen hordozható ( olyasmit mint a Logitech Lychas HS-G550, mert ugye itt a hangszórók elforgatthatók, de a felső rész nincs kipárnázva, így gondolom kényelmetlen... ).
Igazából a követelményeim csak annyi lenne: hogy könnyen lehessen hordozni, azért kényelmes legyen és ne legyen drágább 8 ezernél és persze legyen rajta mikrofon
Ismer valaki ilyan modellt ami megfelel ezeknek? A válaszokat előre is köszönöm!Első kerék műhely, hátsó kerék roncstelep...
-
Dorien
veterán
válasz OtrodonTIME #34125 üzenetére
Takstar (Invotone) HD2000 -7k
Wherever you go - go with all your heart.
-
Tomacko
senior tag
válasz OtrodonTIME #34125 üzenetére
Jobb felső sarokban található ezen szemléltető kép, szerintem benne van a válasz is...... Nem kötekedek de..... benzines autóval nem állok oda a CSAK dízel kúthoz. Találsz gamer fejes topikot is, ha használod a fórum keresőjét, és előbb olvasol mintsem vaktába kérdezel, lehet előbb leled meg a válaszod mielőtt akár begépelnéd a kérdést. Evvel időt és energiát spórolsz meg magadnak is és a fórum többi olvasójának is.
Bocsánatot kérek mindenkitől, de ez most ki kellett, hogy jöjjön.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerosnek kellene fejhallgatot találnom, amivel filmet nézne közepesen zajos környezetben. HD202 helyett kellene valami, ami jobban kiszűri a zajt (beszélgetés, tv stb), illetve kényelmesebb. Mivel egyáltalán nem ismeri egyikonk sem erre mi a legmegfelelőbb, ezért az olcsoaktol drágábbak fele több tipus is érdekelne.
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Exodius
őstag
Fostex-fejesek vajon milyenek lehetnek? T50Rp-ról vagy a TH-szériáról valaki tud valamit?
-
wilderten
csendes tag
A Takstar fejhallgató mennyire jó, megbízható? Különösen a Takstar Pro 80-ra gondolok. Utána néztem, de nem igazán találtam róla semmit külföldi oldalakon sem. Ez esetleg kibírna 1-2 évet úgy, hogy napi szinten használva lenne?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Eltört a jelenlegi fejesem, úgyhogy mindenképp kénytelen leszek beszerezni egy újat.
Amire kéne: itthon + utazás közben zenehallgatás, itthon filmnézés. Minél jobb hangszigetelés kéne, mert repülőn is sokat használnám, illetve fontos, hogy kényelmes legyen órákig tartó használat esetén is. Ahogy nézem, lehet venni ezekhez mikrofont is, ami szintén fontos, mert sokat beszélnék is vele.Jelenleg a Sennheiser HD 335s 35£-ra, tehát kb 14 000Ft-ra le van árazva, ennyiért ez jó vétel lenne vagy 20k körüli árkategóriában van ennél jobb vétel?
Előre is köszönöm a segítséget
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
wilderten
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
őstag
Sziasztok!
Superlux HD681 füleshez hol tudok venni új párnákat? -
jjozsef
csendes tag
Üdv, a segítségetek szeretném kérni.
Fejhallgató vásárlás előtt állok,de járatlan vagyok a témában és a piac is nagy.
Alapvetően utcai felhasználásra lenne, de otthon is ezt használnám. (kb. 60/40 %) iphone-ról és sony vaio alaplapi hangkártyáról
Elsősorban zenét hallgatnék, néha filmekhez használnám. (70/30 %)
Zárt és supraaural.
Nincs egy meghatározó zenei stílus, hallgatok dubstepet, rockot, hiphop-ot, klasszikust, jazz-t
15e-25e kategóriában gondolkodom, nyitott vagyok a használt cuccokra is
Előre is köszönöm -
pezo00
tag
Sziasztok!
Milyen headsetet ajánlanátok pc-hez főleg játékhoz (BF4) és zenehallgatáshoz?
Most egy Steelseries Sebiream van és nem igazán vagyok vele megelégedve igaz a gyári alalplapi hangkártyáról megy. Ezelőtt egy usb-s TRUST fülesem volt az korszakokkal jobb volt mint ez csak megadta magát, szóval inkább annak keresem méltó utódját mint a siberiának
Köszönöm előre is a segítséget! -
bkercso
nagyúr
válasz pezo00 #34140 üzenetére
Öntapadós mikrofon. Sokkal jobb hangminőséget kapsz egy sztereó fejestől, mint egy headsettől, ezért érdemes meggondolni.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Swiss_audio
tag
Sziasztok!
Mikrofonos fejesre lenne szükségem, de tapasztalatból úgy döntöttem, hogy maradok inkább 1 Zalman mic1 és Takstar HD 2000 kombónál. Laptopról lenne használva amin viszont csak 1 jack csati van. Hogy tudnám megoldani a szétosztást? Egyelőre ilyet találtam, de nekem vmi fix szétosztó kellene, hogy ne kábellel lógjon ki.
Ahogy olvasgattam itt a fórumon azért fülesekkel is képben vagytok. Egyelőre még nem vagyok biztos a Takstar vételében. 1 Soundmagic e30-t használok, amihez hasonló hangkaraktert keresek. Megfelelő lenne a Takstar vagy gondolkozzak inkább a Superlux HD-681Evo-ban?
Felhasználás: otthoni zenehallgatás laptopról.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
gyenesmartin
őstag
válasz Swiss_audio #34143 üzenetére
Én E30 után 681 evo-t vettem. Teljesen más karaktere van, de hozzá lehet szokni 1 hónap alatt, olyannyira, hogy utána nagyon furcsának fog tűnni az E30-as.
Több részlet nagyobb tér a supeluxnak, leginkább ezekben lesz jobb az E30-nál.
Takstarnál nem lenne sok különbség szerintem. -
Swiss_audio
tag
válasz gyenesmartin #34144 üzenetére
Akkor lehet a Superlux mellett fogok dönteni,mert korábban Xears Xe2000Pro-m volt még az elején a jó szériából, és ahhoz képest visszalépésnek éreztem az e30-t. Viszont a költségvetés ennyit engedett, szóval arra esett a választás. Viszont gyakran buszozom és ott fülest használok az egyszerűbb hordozhatóság miatt és lehet célszerűbb volna Takstar mellett dönteni, az azonos vagy sokkal hasonlóbb hangkarakter érdekében. Még átrágom majd, köszi a segítséged.
-
contaxg
veterán
válasz gyenesmartin #34144 üzenetére
Fülhallgatót fejhallgatóval nem lehet összehasonlítani. Főleg egy nyitott fülessel nincs ennek értelme. De a kérdésre a válasz az, hogy igen, a Takstart HD2000 és az E30 hasonló karakterrel rendelkeznek. De egy fejhallgató közel azonos ársávból szinte mindig jobban fog szólni, mit egy fülhallgató. Nyitott pl. EVO fejhallgató tömegközlekedésre necces lehet.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
válasz Swiss_audio #34145 üzenetére
Fülesnél rengeteg múlik az illesztéken, te jó ég mennyire! o.O
(P.H.)
-
Swiss_audio
tag
Igen ezt tudom jól és már gondolkodtam is comply foam beszerzésében hozzá.
(#34146) contaxg: Valószínű akkor Takstar mellett fogok dönteni.
Más: akkor csak ez a fajta kábeles jack szétosztó létezik ami 1 jackből csinál 1 mikrofon és 1 fejhallgatós jack-et?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Swiss_audio #34148 üzenetére
Biztos képes ilyen csatit fogadni a laptop jack aljzata?? Próbáltad már headsettel?
Sony Hybridet szerezzél be inkább az E30-hoz.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Swiss_audio
tag
válasz contaxg #34149 üzenetére
Az itteni leírás alapján képes. Egyelőre még nem próbáltam headset-vel.
Hybrid beszerzéséhez van megbízható forrás? (akár külföldi vagy belföldi). Nekem elég lenne a legkisebb méretű belőle. És a vetőcsőre pontosan illeszkedne az is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest