- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Kaptunk jó kis bíccc sziluettet
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
helltp
aktív tag
Előre is bocs az offért, de akárhogy is kerestem nem találtam megfelelő topikot a kérdésemnek. (Ha valaki tud ilyenről irányítson át legyen szives.)
Hordozható hangszórót keresek 10k Ft körül, ilyen 'kiülünk a dunapartra sörözni, hagy szóljon valami a háttérben' célra. Nem kell se bluetooth se semmi, csak menjen elemről, vagy belső akksiról és a lehetőségekhez mérten szóljon "jól". Amit eddig kinéztem: JBL Micro II és a Marley JAM. Ha valaki olyan helyet tud esetleg mondani bp-en ahol bele tudok ezekbe hallgatni annak már nagyon örülök.
Még egyszer bocs az offért és köszi a segítséget előre is.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
goom
senior tag
Sziasztok, szeretném lecserélni öreg Sennheiser HD520 MkII fülesemet. A kört három modellre szűkítettem le:
- Shure SRH440
- Audio-Technica ATH-T500
- Audio-Technika ATH-M35
Találtam egy üzletet, ahol mindhárom kapható (összehasonlítás itt) - alighanem itt is fogom megvenni. Sajnos, nincs lehetőségem meghallgatni őket, viszont az idő szorít, így a segítségeteket - ajánlásotokat kérem.Többségében HiFi-n hallgatok zenét (Arcam Alpha és Marantz CD52), de gyakran PC-n is (SB X-Fi XtremeGamer). Zenéim jellemzően klasszikusok (szimfóniák, versenyművek) és brit rock (Mike Oldfield, Pink Floyd, Deep Purple, stb.). Szeretem a teret, a tiszta, levegős hangzást, és nem ragaszkodok brutális mélyekhez...
Melyiket javasoljátok?
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
Azt, hogy ne szűkíts ennyire, és menj el több helyre hallgatózni, pl: Hangbarlang, Nomono. Továbbá a helyedben inkább nyitott fejhallgatókra kacsintgatnék, mert így leírás alapján, az passzolna leginkább az elvárásaidhoz.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
goom
senior tag
válasz vzsryl #24811 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod! Jobban szeretnék zártat; tekintettel a családomra (még ha ez kompromisszumokkal is jár).
Azért írtam, hogy "az idő szorít", mert ezen a héten meg is kell érkeznie (így alakult, sajnos). Az pedig ebből (is) következik, hogy "nincs lehetőségem meghallgatni őket". Meg abból, hogy több száz km-re lakom az említett üzletektől, a környékemen pedig nincs hasonló (meg időm sem erre a napokban).
Belátom, hogy a körülmények nem ideálisak. De hát pont ezért kérek segítséget - különben kivennék egy nap szabadságot, és elutaznék a fővárosba "hallgatózni". Igaz, az nekem a füles árának megkétszerezését is jelentené egyúttal...
-
fattyu
veterán
Namégegyutolsó
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz vodkaboy22 #24819 üzenetére
Vagy ez vagy a hp3 nem marad
Beszeráron ha kell adom amelyik megy.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
goom
senior tag
Huh, köszönöm a sok választ!
- "akkor mit szeretnél tőlünk?" - nos, leginkább tapasztalatot, (ellen)véleményt. Igen, nagyjából tényleg afféle szavazást, azt hiszem. Semmi másra nem tudok számítani a jelenlegi helyzetben.
- "egyikre se cseréld le a Senni 520-at" - ez a Senni 21 éves, és ez a tény nagyon látszik (és érződik) rajta.
- "az 520 szerintem nem fantasztikus" - valamikor az volt - most már kevésbé. A cégben használt AKG K512 is partiban van vele - töredék árért.
- " villámgyorsan megveszi ezt, és örül" - elsősorban újat szeretnék. A keret 20eFt lett volna, amitől pár ezressel még tudok feljebb menni, de annál tovább már biztosan nem. -
fattyu
veterán
najóvanám Bár azóta is mint majom a farkának, úgy vagyok a sansuival.
amugy csak nagyon bőven jöv hét vége fele ér ide, utána még Dudikával kell egy szabad fél órát egyeztetni amikor ráérne megcsinálni az átkábelezést. szóval hely hol van az még.
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
a csöves jól tolja neki
1517Ft volt a vaterán
bocs, 1577
[ Szerkesztve ]
-
Bargyu
tag
Meghallgattam a HD800-at a Sennheiser HDVD800 erősítővel és elképesztően részletes, analitikus stb. Abban nem vagyok biztos, hogy órákig tudnám hallgatni, de hihetetlen hangzása van az biztos.
A Beyer T1 és HD800 Beyer erősítőn hallgatva elég hasonlóak voltak, a T1 kicsit kevésbé részletes, kb.halkabban szólalnak meg háttérhangok, de minimális a különbség, legalábbis az én fülemnek.
Audio Technica W5000, zárt, erősebb basszus, de a részletek elvesznek benne, például dob puffog erősen, de nincs benne az a dobbanás, ami az előző kettőben megvan, ezt nem tudom pontosabban körülírni. Szerintem másik kettő simán jobb. Uff.
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
3 fejhallgató közül szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányban?
Genius Lychas HS-G550, Ozone Onda ST vagy Ozone RAGE ST.
Videózáshoz kellene, szóval a mikrofon minősége is fontos és a hangzás is legalább annyira. -
addikt
Tata kornyeken van valaki aki kicserelne vagy foglalkozik parna cserevel ? Vagy meg Bpn is necces vagy csak vagyonokert van ilyen. Egy 94 es Panasonic fejhallgatorol van szo ami egy vagyon volt anno es nagyon jol is szol csak nem volt hasznalva sokaig es most elokerult ujra aztan gondoltam felujitom ha tudom vkivel
-
Th1sN04ll
senior tag
[link] Róla mi lenne a véleményetek? Éri a pénzt, hozza a szintet?
[ Szerkesztve ]
-
helyett
vagy
?
-
Nincs kapacitás fejleszteni ilyesmit, de aki nem veszi észre a topic összefoglalót (totál más szín, színváltó felirat), az nem AKARJA észrevenni, azzal nem tudunk mit kezdeni. Ellenben a normális ember meg falramászna attól, hogy benézne 3 topicba és feljön 3 figyelmeztetés.
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
válasz fattyu #24839 üzenetére
itt van
kapott egy szép Neutrikot
az orthodynamic roundup alapján ez a legritkább régi PMB
ugye a PMB 8 drivere sok más típusba is bekerült (pl. B&O U70)
a fél hétvégén a fejemen volt, meg most is itt van, úgyhogy merek nyilatkozni
nagyon-nagyon tökéletes hangja van
igazából nem hiszem, hogy hallottam már ilyen jó vonósokat, szinte fáj a négy évszak
a bőgő jön a föld alól, öblösen, testesen, szinte tapintani lehet, ahogy rezeg a dobja
bírnék róla oldalakat írni
szuper
-
fattyu
veterán
válasz Kalandor #24846 üzenetére
így már nem rossz. a mik nem. Most már elég annyit mondani jobb fent.
Jippa: Mámostmár egyszer csakazért is Debrecen fele veszem az irányt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs