Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pucz

    senior tag

    Nos, kialakult egy lista, amik közül választani fogok. Egy utolsó összesítésben segítsetek kérlek.

    A fejesek:

    Superlux
    - HD661 WH
    - HD681 EVO
    - HD660

    Nos, a HD661 szép, nem egy nagy méretű fejes, akár utcára is használható. Szimpi, csak 11.200 Ft (és hát az ár nem mindegy).

    HD681 EVO szintén szimpi, dizájnilag ez a legnyerőbb. Ez lenne a legtutibb így ár ügyileg, de ennek (szerintem) kényes a beszerzése.

    HD660 már kevésbé tetszik annyira, de idővel szerethető kinézet. Zárt kivitel, valami azt sugalja hogy számomra ez lenne a legszerethetőbb hangzásilag. Viszont ez utcára nagy, írtó ronda az a csavart, spirálos kábel, és erőforrás igényes.

    Zenéket írtam miket hallgatok, azt is, hogy miről menne. Utcán is hallgatnám. Jó lenne a zárt kivitel, meg a jó szigetelés. De ha nem teljesen zárt, szerintem megbírkózok vele. :DDD

    Fontos lenne a sok mély, sok magas, és ezzel arányos közép. Ezt már kivesézték, tudom. Mély ügyileg még annyit, hogy melyik a jobb? A mérce egy Wild Audio, és egy AKG K-512 MKII. Az utóbbi borzalmas mélybe (szinte semmi, annyira "merev" egy valami).

    Ha a felhasználási területet nézzük, a 660 lehet kiesőben is van. Franc, pedig annyira kíváncsi vagyok rá.. :(
    Köszi a segítségeteket előre is, meg a türelmeteket. Még a holnapi nap olvasgatom, hogy mit írtok. Utána rendelek. De ha mindegyik szebben szól az 512-esnél, akkor már boldog lennék! :))

Új hozzászólás Aktív témák